Turul Magazinelor #297: Smartwatch LG la preţ ridicol, figurină cu Jon Snow, accesorii iPhone 8 şi brăţară cu şurubelniţă

3.635 ori
<b>Turul Magazinelor #297: Smartwatch LG la preţ ridicol, figurină cu Jon Snow, accesorii iPhone 8 şi brăţară cu şurubelniţă</b>Odată cu debutul comercial al lui iPhone 8 au început să apară și accesorii dedicate pentru acest dispozitiv, de la huse la protecții pentru ecran și alte produse similare, unele dintre acestea fiind prezente și în turul nostru de astăzi alături de

Să nu ziceţi că nu v-am spus! Acesta este unul dintre tururile cele mai interesante de magazine pe care le-am făcut în ultima vreme reunindu-l pe Jon Snow cu accesorii de iPhone 8, dar şi o brăţară cu şurubelniţă cu un smartwatch LG cu Android Wear, plus alte bunătăţi. Inclusiv un Galaxy S8 cu preț bun.

1. Figurină de colecţie Game of Thrones 

Game of Thrones

Sunt sigur că aveţi printre cunoștiințe un prieten care e obsedat de Game of Thrones şi implicit de al său Jon Snow. Un cadou excelent pentru acel prieten este aceasta figurină Funk Pop cu împăratul din nord. eMAG.ro are figurina la preţul de 79 de lei şi puteţi să găsiţi şi alte figurine din Game of Thrones în oferta lor, inclusiv cu Cersei, Tyrion sau un soldat Unsullied.

2. Telefon mobil Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8

Cei care sunt în căutarea unui preț bun pentru Samsung Galaxy S8 pot alege achiziția sa de pe Cel.ro, retailer ce îl vinde la prețul de 2.799 lei. Mi se pare un prilej bun să vă reamintesc faptul că Samsung Galaxy S8 e capabil să realizeze "capturi în stil Bokeh" fără cameră duală, având pur şi simplu funcţia Selective Focus. A dovedit-o şi Pixel 2 recent că nu ai nevoie de 2 senzori de cameră să faci o captură de gen. Telefonul acesta este şi acum cel mai arătos model de la Samsung şi are o super baterie şi ecran imersiv.

Dacă vreți o opțiune și mai accesibilă, eMAG are varianta resigilată la 2.731 lei.

3. Tracker GPS

Tracker GPS

Aveţi un motan mai vagabond care pleacă des de acasă şi uneori vine cu o ureche lipsă? Cel mic chiuleşte de la şcoala primară? Nu ar strica un mini GPS tracker de acest tip, vândut de GearBest.com la 32 de dolari. Destul de mic încât să fie ataşat la zgardă şi ghiozdan, dar şi destul de solid încât să nu spulbere dacă se loveşte de un perete să zicem. Are o baterie de 500 mAh, care îi oferă 5 zile de autonomie. Este util şi pentru siguranţa automobilului şi pentru a monitoriza traseul unei persoane în vârstă, în cazul de probleme de sănătate. Are şi buton SOS.

4. Accesorii iPhone 8 la Quickmobile.ro

Husa iPhone 8

  • Husă Iron Man - 59 lei 
  • Husă cu capac selfie metal - 89 lei
  • Sticlă securizată anti shock - 69 lei 
  • Husă agendă - 59 lei 

5.  Brățară metalică multifuncțională

Brățară metalică multifuncțională

Cea mai tare brăţară din lume! Eşti un meşter în timpul liber sau îţi place să fii practic? Ai aici o brăţară metalică, care pe lângă faptul că arată badass, costă doar 45.99 dolari la TomTop.com şi include desfăcător de sticle şi şurubelniţă. Aminteşte de o şenilă de tanc şi este fabricată din oţel inoxidabil. Cântăreşte 150 de grame şi poate avea 29 de utilizări diferite.

Integrează şurubelniţa Philips, cheie franceză, cheie de 6 mm sau hex, şurubelniţă, instrument de spart sticlă de carbid, cheiţa SIM, foarfecă şi multe altele.

6. Smartwatch LG Style W270

LG Style W270

Acest ceas se vindea până de curând şi la 1.800 lei şi acum Cel.ro l-a dus la o valoare chiar de 3 ori mai mică. Avem de-a face totuşi cu un ceas LG elegant cu Android Wear 2.0 şi funcţii inteligente. Are curea din piele, 512 MB RAM şi 4 GB stocare. Vine cu un ecran P-OLED luminos de 1.2 inch şi baterie de 240 mAh.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×