OnePlus 5T se lansează oficial pe data de 16 noiembrie; ar putea costa 600 dolari

1.576 ori
<b>OnePlus 5T se lansează oficial pe data de 16 noiembrie; ar putea costa 600 dolari</b>Astăzi sosește și vestea mult așteptată, cea referitoare la ziua în care flagship-ul OnePlus 5T va debuta oficial. Este vorba despre 16 noiembrie, o dată pe care am mai auzit-o menționată în urmă cu aproximativ o săptămână când

Dacă ieri ne declaram cumva dezamăgiți de faptul că teaserul dezvăluit de OnePlus nu oferea și detalii cu privire la ziua lansării noului flagship, iată că această informație apare astăzi în scenă. Vine tot printr-un teaser oficial al companiei asiatice și este vorba despre 16 noiembrie, o zi care a mai fost vehiculată în urmă cu o săptămână.

Așadar OnePlus 5T sosește joia viitoare și mai aflăm că vânzările debutează din 21 noiembrie de la ora 16:00 (ora României). Rămâne să aflăm dacă și publicul român va avea acces la prima fază de comenzi și un detaliu important pe care trebuie să îl descoperim este prețul. Potrivit CEO-ului Carl Pei, prețul asociat lui OnePlus 5T nu va trece de 600 dolari.

Posibil ca această sumă să fie asociată variantei de 64 GB și ca modelul superior să coste cu 50-70 dolari mai mult. Telefonul este așteptat cu 8 GB RAM, procesor Snapdragon 835, cameră duală actualizată și cu un senzor selfie de 20 megapixeli!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×