Protruly Darling D7 și D8 sunt două smartphone-uri capabile de captură video la 360 grade; iată ce dotări mai primim

2.523 ori
<b>Protruly Darling D7 și D8 sunt două smartphone-uri capabile de captură video la 360 grade; iată ce dotări mai primim</b>Anterior v-am mai vorbit aici prin intermediul unui articol despre compania chineză Protruly și abordarea lor în materie de smartphone-uri. Aceștia au venit pe piață cu modele ce integrează la pachet o cameră video capabilă de captură video la 360 grade

Într-un articol ce datează din decembrie 2016 v-am vorbit și despre Darling VR, smartphone echipat cu o cameră video capabilă la 360 grade dezvoltat de către compania asiatică Protruly. Astăzi descoperim că firma de față a mai lansat pe piață două asemenea terminale, modele numit Darling D7 și Darling D8 pe care le puteți vedea reprezentate în cadrul imaginii de mai sus.

Primul de aici și anume Darling D8, este un soi de smartphone de lux, acesta oferind 4 diamante integrate pe carcasă și o textură din piele în zona camerei foto de pe spate. Camera 360 ne permite captura de clipuri video și fotografii în mod panoramic și după cum puteți vedea, telefonul este unul uriaș tocmai datorită acestui modul special.

În cazul lui Protruly Darling D7 avem un scanner de amprente plasat pe spate, în vreme ce D8 sosește cu un buton fizic ce include și scanner-ul de amprente. Ambele terminale aduc corpuri metalice și oferă dotări destul de similare precum display-uri Super AMOLED de 5.5 inch Full HD și procesoare deca-core MediaTek Helio X20.

D7 are 3 GB RAM + 32 GB de stocare, iar D8 vine cu 4 GB RAM și 64 GB de stocare. Primim și cameră selfie de 8 megapixeli, senzori principali de 13 megapixeli și suport pentru captură video la rezoluție 4K. Menționăm și prezența unui port USB Type-C și a unei generoase baterii de 3560 mAh aici. Aflați că D7 costă 720 dolari în timp ce pentru modelul D8 va trebui să scoatem din buzunar suma de 1275 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×