Turul Magazinelor #309: telefon pentru seniori, Oculus Rift la preţ mai bun, bocanci de piele pentru iarnă şi Gear VR la reducere

1.414 ori
<b>Turul Magazinelor #309: telefon pentru seniori, Oculus Rift la preţ mai bun, bocanci de piele pentru iarnă şi Gear VR la reducere</b>Ultima zi a acestei săptămâni vine cu noi recomandări din seria Turul Magazinelor, articol de față în care vă prezentăm o serie de produse interesante. Avem pe listă un telefon pentru seniori, două headset-uri Oculus VR, un fluier pentru acele

În turul de azi combinăm vechiul cu noul, dar şi cu accesibilul, cu un mic accent pe zona VR. Avem şi bocanci din piele, că tot vine frigul, conform ştirilor care zic că se pregăteşte cea mai cruntă iarnă din istorie. Mai avem şi un fluier special pentru cei pierduţi în munţi şi după cum spuneam două headset-uri VR, unul premium şi unul accesibil, dar ambele cu preţuri tăiate.

1. Telefon Mobil Evolveo EasyPhone XD

Evolveo EasyPhone XD

Cei mai în vârstă de lângă noi nu au neapărat nevoie de cel mai high end telefon, ci uneori se mulţumesc doar cu un feature phone cu funcţii de bază. Pentru seniorii cu adevărat avansaţi în vârstă există şi modele precum acesta, cu butoane mari mari şi volum crescut. Costă 185 lei la evoMAG.ro şi vine cu un suport pentru încărcare uşoară, radio FM şi funcţie SOS, plus trimitere mesaje de urgenţă.

Are şi lanternă, Bluetooth şi butoane pentru apelarea numerelor preferate.

2. Oculus Rift

Oculus Rift

Oculus Rift este unul dintre primele headset-uri VR care au sosit în mainstream, înainte să vină invazia actuală. Este considerat şi unul dintre cele mai puternice modele, chiar şi acum şi a început să primească reduceri, precum cea de la Quickmobile, care îl vinde la 2699 lei. Multă vreme acest produs a gravitat la 1000 de dolari, deci ne surprinde acest picaj de preţ.

Ochelari inteligenţi vin la pachet cu căşti, senzor de mişcare, telcomandă pentru control rapid al interfeţei, telecomandă pentru Xbox şi adaptor wireless pentru PC.

3. Fluier

Fluier

V-am tot prezentat cuţite, bricege, binocluri şi panouri solare, toate bune de luat într-o drumeţie mai lungă, dar ce te faci când te pierzi în pădure şi trebuie să îţi semnalezi prezența? Aici intervine un fluier precum acesta, care are două frecvenţe speciale, ce se aud şi la distanţă mare. Costă doar 2.79 dolari şi are un design destul de arătos, pe baza de otel inoxidabil.

4. Bocanci de piele Goodyear

Bocanci de piele Goodyear

Ultimele 24 de ore au fost marcate de un bombardament mediatic în presa de la noi cu veşti despre o iarnă grea, care se apropie. Ca atare zic să profităm de preţurile bocancilor, cât mai sunt rezonabile. Fashiondays.ro are un model de bocanci din piele cu garnitură de piele întoarsă. Costă 279 lei la Fashiondays.ro, aparţine stilului casual şi este numai bună această pereche pentru mers prin nămeţi.

5. Aparat de purificare și parfumare

Aparat de purificare și parfumare

Cine vrea să purifice şi să parfumeze aerul din şifonier, debara, dulap are acest aparat de "ozonificare" la TomTop.com. Costă 10.59 dolari şi poate chiar fi folosit ca deodorant pentru frigider şi mecanism de sterilizare. Foloseşte 4 baterii AAA, care nu sunt incluse la pachet. Poate ucide E Coli şi alte microorganisme, care se găsesc pe fructe şi alte alimente.

6. Samsung Oculus VR

Samsung Oculus VR

Cea mai nouă generaţie de Gear VR de la Samsung a primit o tăiere de preţ la evoMAG.ro. Este compatibilă cu Galaxy Note 8, S8, Galaxy S7 Edge, S6 Edge şi alte smartphone-uri Samsung moderne.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×