Turul Magazinelor #363: Bicicletă de spinning la reducere, UPS pentru router, boxe Genius de 200W şi staţie meteo de apartament

1.234 ori
<b>Turul Magazinelor #363: Bicicletă de spinning la reducere, UPS pentru router, boxe Genius de 200W şi staţie meteo de apartament</b>Începem săptămâna într-un mod sănătos și suntem cu gândul la dat kilogramele jos acumulate de sărbători, motiv pentru care avem printre recomandări o bicicletă de spinning la preț tare bun. Există pe lista noastră de astăzi și o sistem de boxe

Dacă e luni, e începutul unei noi săptămâni şi începutul unui nou Tur al Magazinelor. Am ajuns la ediţia #363, care include reduceri pentru echipamente sportive, echipamente meteo, un UPS pentru router, boxe excelente pentru party şi gaming şi un new entry pe piaţa locală, în zona smartphone.

1. Bicicleta fitness

Techfit S170EVO

Bicicletele de spinning reprezintă una dintre cele mai bune metode de a arde grăsime. Un model de bicicletă de genul este şi cel din imagine, un Techfit vândut de evoMAG.ro, la o sumă excelentă, cu o reducere de zeci de procente. Are curea de transmisie cu pinion fix, sistem de frânare/rezistenţă cu pâslă şi un sistem de siguranţă pentru blocarea rapidă a volantei. Greutatea maximă suportată de bicicletă este de 100 de kilograme.

2. UPS Tuncmatik TSK5231

Tuncmatik TSK5231

Vă mărturisesc sincer că nu ştiam că există mini UPS-uri pentru modemuri şi routere, dar aparent există. Un astfel de device costă 89.99 lei la eMAG.ro după reducere. Adăugăm 6 ore de autonomie unui router, deci veţi putea avea Internet pentru laptop, tabletă sau PC, chiar şi atunci când pică curentul. Evident dacă aveţi şi baterie sau UPS pentru celelalte device-uri. Acest nano UPS cântăreşte 265 de grame şi integrează o baterie de 6000 mAh. Are timp mediu de încărcare de 8 ore.

3. Boxe Genius SW-HF5.1 6000 

Genius SW-HF5.1 6000

Am găsit o super ofertă pentru cei care organizează party-uri de apartament care fac podelele să duduie şi pereţii să crape. E vorba despre un sistem de boxe Genius de 200W, resigilate la Cel.ro şi costând doar 529 lei. Este un sistem 5.1, cu boxe active cu fir. Subwooferul de 100W este un mare plus şi avem şi 5 sateliţi a câte 20W. Au corpuri din lemn, telecomandă la pachet şi afişaj LCD

4. HTC U11 Plus

HTC U11 Plus

În noiembrie se lansa HTC U11 Plus, iar acum iată-l ajuns în oferta celor de la Quickmobile.ro. Cel mai puternic telefon HTC al momentului costă 3799 lei şi impresionează prin cei 128 GB stocare oferiţi. Avem şi ecran de 6 inch, cu rezoluţie de 2880 x 1440 pixeli, camera de 12 MP în spate, procesorul flagship Snapdragon 835 şi 6 GB RAM. Inaugurează formatul 18:9 pentru terminalele HTC şi are difuzoare stereo cu 30% mai zgomotoase decât pe HTC U11.

Dacă are o cameră la fel de bună ca şi HTC U11, este excelent, pentru că acel model a fost foarte apreciat de noi şi de către DxOMark.

5. Ceas Shiweibao A3137

Shiweibao A3137

Am o slăbiciune pentru ceasurile acestea cu mecanisme mici, migăloase şi complexe. Aici avem un model pe bază de quartz, acesta Shiweibao, care costă doar 17.87 dolari la GearBest.com. Vine cu o brăţară metalică din oţel, este un ceas analogic masculin şi reprezintă un device fashion, cu 4 butoane rotative laterale. Are 4 cadrane şi judecând după imprimeu, rezista şi la apă.

6. Stație meteo Digoo DG-TH8805 

Digoo DG-TH8805

Cine vrea o mini staţie meteo în casă, sub formă de combo tabletă + senzori la exterior, plăteşte 21.99 dolari la Banggood.com. Staţia e capabilă să facă predicţii meteo foarte precise pe 5 zile şi are un ecran color, port USB, barometru, higrometru, senzor de presiune, termometru la interior şi exterior, plus tabele cu temperaturi şi statistici. 4 senzori sunt suportaţi, iar unul este oferit bonus cu acest device. Are şi funcţie de calendar şi alarmă cu snooze.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×