Turul Magazinelor #367: 2 telefoane axate pe selfie la preţ bun şi new entry, Ariel Pods la reducere şi plată cu Bitcoin la un retailer local

1.142 ori
<b>Turul Magazinelor #367: 2 telefoane axate pe selfie la preţ bun şi new entry, Ariel Pods la reducere şi plată cu Bitcoin la un retailer local</b>Aproape că este weekend și asta înseamnă că suntem cu gândul la reduceri și desigur shopping online, dacă nu vrem să ne ridicăm din pat pe așa vreme. Noi vă oferi astăzi câteva sugestii interesante pe care le găsiți listate în rândurile

Azi avem mai degrabă produse mici şi migăloase, produse ale căror lipsa nu o simţi până nu sunt importante în viaţa de zi cu zi. Avem veşti de plată cu Bitcoin la un retailer, Ariel Pods la reducere, prelungitor la preţ bun, dar şi două telefoane axate pe selfie. Sunt modele ASUS şi Samsung, plus o geantă perfecta pentru bicicletă şi toate acestea sunt detaliate mai jos.

1. Pachet promo Ariel Pods 35 spălări + Perle parfumate Lenor

Ariel Pods

O să vi se pară şocant dar unul dintre cele mai apreciate şi vândute produse de Black Friday de la eMAG.ro a fost Ariel Pods, în acea ofertă specială. Acum revine o ofertă de gen, e drept nu la fel de atractivă dar solidă. 35 de pods si tot atatea spălări, plus perle parfumate Lenor sunt oferite de această dată la sub 40 de lei, chilipir dacă mă întrebaţi pe mine. La mai toate magazinele cumperi 12-15 pods la suma de 18 sau 20 de lei, deci economia e serioasă aici.

2. Plată cu Bitcoin la evoMAG.ro

Bitcoin

evoMAG.ro a anunţat faptul că pe viitor se va putea plăti cu Bitcoin pentru produsele comercializate pe site-ul său. Plăţile sunt procesate de către Netopia mobilpay. Indiferent de locaţia sau moneda plăţii, comerciantul va primi contravalorea produselor în lei, la preţ stabilit. Plata se poate face direct cu telefonul mobil. 

3. Boxă Amazon Echo Dot 2nd Gen

Amazon Echo Dot 2nd

Amazon Echo Dot ajunge la cel mai mic preţ de până acum pe piaţa locală, 269 lei la Cel.ro. Acesta este modelul de generaţie secundă, oferind acces la Amazon Alexa într-un format mic şi compact. Are doar 4 butoane în zona superioară, vine cu Bluetooth şi conectare la iOS şi Android. Cântăreşte doar 163 de grame şi are şi jack audio de 3.5 mm. Poate reda ştiri, citi cărţi digitale, spune glume şi chiar să facă rap. Va controla şi gadget-urile smart home.

4. Samsung Galaxy A8+ 2018

Samsung Galaxy A8+ 2018

Dacă tot nu găsim Samsung Galaxy A8 Plus (2018) oficial în România, îl puteţi cumpăra totuşi neoficial de la Quickmobile.ro. Costă 2699 lei şi aduce 6 GB RAM, faţă de cei 4 GB de pe Galaxy A8, plus un ecran mai mare, de 6 inch. Are şi baterie mai generoasă şi vine cu aceleaşi camere duale frontale de 16 + 8 MP pe care la testam în aceste zile pe A8 (2018), pe care tocmai l-am scos din cutie.

5. Geantă bicicletă ROSWHEEL 111369 

ROSWHEEL 111369

Cine are dificultăţi în a transporta gadge-turi, provizii, hainele şi alte bagaje la un drum lung cu bicicleta, va putea folosi această geantă specială pentru ghidon. Este vândută de către GearBest.com la suma de 22.99 dolari şi are o capacitate de 7 litri. Rezistă la apă şi are dublă protecţie pentru a nu deteriora ceea ce transportaţi. Este uşor de instalat şi poate chiar pluti pe apă fără daune.

6. Smartphone ASUS Zenfone 4 Selfie ZD553KL 

ASUS Zenfone 4 Selfie ZD553KL

AUS ZenFone 4 Selfie este unul dintre cele mai bune terminale pentru pasionaţii de selfie şi acum primeşte o reducere la Altex.ro. Costă doar 1149 lei şi aduce 64 GB stocare şi 3 GB RAM, dar pe noi ne interesează mai mult camera duală frontală. Vine cu tehnologie ASUS SelfieMaster, cameră wide angle la 120 de grade şi combinaţie dintre un senzor de 20 MP şi unul de 8 MP (cel cu lentilă wide angle). Există şi blitz special pentru camera frontală şi o mulţime de efecte Beauty, aplicabile chiar şi la convorbiri video sau streaming.

Bonus: Prelungitor Hama 47886 6P 1.5M la doar 39 lei la Flanco.ro

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×