Google Pixel 2 XL Unboxing: produs de LG, îmbunătăţit de Google (Video)

1.547 ori
<b>Google Pixel 2 XL Unboxing: produs de LG, îmbunătăţit de Google (Video)</b>Conceptul de producător de software care să baga în zona hardware pare să fie câştigător. Ne uităm la Microsoft ce sus au ajuns cu Surface şi vedem că şi Google tot plusează cu modele Pixel, succesoare spirituale pentru cele Nexus.

Conceptul de producător de software care să baga în zona hardware pare să fie câştigător. Ne uităm la Microsoft ce sus au ajuns cu Surface şi vedem că şi Google tot plusează cu modele Pixel, succesoare spirituale pentru cele Nexus. De această dată şi-au împărţit sarcinile de producţie LG şi HTC, primii realizând Google Pixel 2 XL, pe care îl scoatem din cutie mai jos. Costă 4884 lei la Quickmobile.ro.

Google Pixel 2 XL, continutul cutiei

Google Pixel 2 cel produs de HTC şi Pixel 2 XL cel produs de LG erau anunţate la început de octombrie şi ajungeau rapid să domine topurile DxOMark prin rezultate excelente la testele de cameră. Fast forward cu aproape 2 luni mai târziu şi ne jucam şi noi cu noul flagship Google. Ştiu, a avut ceva probleme, câteva unităţi având bug-uri la nivel de speaker, ecran şi captura audio, dar nu ne pripim, ci analizăm cu atenţie unitatea noastră.

Google Pixel 2 XL scos din cutie

Phablet-ul cu ecran de 6 inch produs de LG pare să adopte o faţadă similară cu a lui LG V30. Nu e o coincidenţă pentru că împart un panou P-OLED destul de similar, cu aspect 18:9, colţuri şi margini curbate. E inedită senzaţia pe care o ai când vezi acest telefon prim oară: e ca şi cum ar fi făcut TOT din sticlă şi în jurul său au trântit o "ramă de tablou metalică", care se simte la atingere că plasticul.

Incarcatorul lui Google Pixel 2 XL

Spatele se simte cu o textură de grafit, dacă ar fi musai să dau o metaforă. Remarc şi acea fereastră din sticlă peste cameră, văzută şi la primele Pixel-uri. În cutie găsim încărcătorul cu conector USB Type-C şi alimentare la 5V şi 3A sau 9V şi 2A, ceea ce promite o încărcare rapidă, plus un cablu USB Type-C to USB Type-C, adaptor USB Type-C to 3.5 mm, cheiţa pentru SIM şi manual. Ca de obicei nu avem căşti şi nu avem nici jack audio pe telefon.

Cablu de date Google Pixel 2 XL

Google Pixel 2 XL este rezistent la apă şi praf (IP67), are un corp unibody îngust, dar nu chiar la fel de comod ca al lui Note 8 şi măsoară 7.9 mm în talie. Cântăreşte 175 de grame şi are un ecran de 6 inch cu rezoluţie de 2880 x 1440 pixeli. Vine cu procesor Qualcomm Snapdragon 835, 4 GB RAM şi 64 sau 128 GB stocare. Nici urmă de slot microSD, după cum probabil anticipaţi deja.

În spate găsim o cameră câştigătoare de premii, cu rezoluţie de 12.2 MP şi capabilă de un combo EIS + OIS de zile mari, plus realizând un Portrait/Bokeh din software, fără a fi nevoie de camere duale. În faţă se află două decupaje generoase pentru difuzoare stereo şi o cameră selfie de 8 MP, iar alte dotări includ portul USB Type-C şi bateria de 3520 mAh.

Evident rulează Android 8.0 Oreo şi o noutate în lumea Pixel e faptul că putem strânge muchiile pentru a porni Google Assistant. Revenim cu review super rapid.

Prețul actualizat îl găsiți aici.

Google Pixel 2 XL Unboxing

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×