LG a patentat un design care seamănă leit cu Essential Phone

1.276 ori
<b>LG a patentat un design care seamănă leit cu Essential Phone</b>Essential Phone este unul din cei mai noi jucători pe piața smartphone-urilor. Acest model a avut parte de foarte multă atenție în primăvara lui 2017, când Andy Rubin - cofondatorul sistemului Android a anunțat despre lansarea unui smartphone cu ecran..

Essential Phone este unul din cei mai noi jucători pe piața smartphone-urilor. Acest model a avut parte de foarte multă atenție în primăvara lui 2017, când Andy Rubin - cofondatorul sistemului Android a anunțat despre lansarea unui smartphone cu ecran fără margini și materiale premium. Dar, hype-ul a trecut și se pare că smartphone-ul nu a făcut tare multe vânzări companiei. 

Se pare că LG vrea să preia ștafeta, așa că de curând, sud-coreenii au patentat un design practic copiat de la Essential Phone (cel puțin partea din față).

LG a patentat un design care seamănă leit cu Essential Phone

Din imagini putem vedea acel decupaj din centru pentru cameră specific pentru  Essential Phone. Doar că LG au adăugat un pic din ideile prezente pe modelele lor. Dacă la Essential Phone în ambele părți ale camerei sunt afișate iconițe cu notificări, ora bateria, LG a decis să preia ceva idei de pe seria V, astfel că în partea în care display-ul înconjoară camera vor fi situate iconițe și diferite scurtături. În acest mod se va distrage atenția de la acel punct chiar pe mijlocul ecranului, iar partea de sus va servi pe post de display secundar. Până acum această idee era prezentă pe smartphone-urile LG V10 și LG V20, unde deasupra ecranului principal exista un al doilea ecran pentru iconițe și scurtături. 

Alte imagini demonstrează prezența mini-jack-ului de 3.5mm și a portului USB Type-C.

LG V40

Este foarte probabil să vedem aceste noutăți pe un viitor LG G7 sau un LG V40. Poate acest design va avea mai mult succes decât pe Essential Phone

Din păcate smartphone-ul creatorului Android - Andy Rubin, nu prea se bucură de succes, au fost cumpărate câteva mii de exemplare, iar după cum se oferă reduceri după reduceri pentru acest model, se pare că situația nu se îmbunătățește. 

Essential Phone a început-o cu stângul din cauza întârzierilor, s-a preconizat să fie lansat la începutul verii, însă a ajuns pe rafturile magazinelor abia în Septembrie, când deja apăruse noul Galaxy Note 8 și se așteptau viitoarele iPhone-uri. Plus la toate, smartphone-ul nu era atât de ușor de procurat și rezultatele foto pe care le oferea erau sub nivelul unui smartphone premium, așa cum era prezentat acesta, respectiv toate adunate, au făcut ca Essential să dispară din vizorul public. Dar cine știe, poate al doilea model va avea mai mult succes, asta dacă se va lansa până la urmă…

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×