Turul Magazinelor #390: Televizor 4K la sub 1300 lei, deshidrator cu 5 tăvi, Surface Book 2 în România, ceas cu alarmă 3D

1.460 ori
<b>Turul Magazinelor #390: Televizor 4K la sub 1300 lei, deshidrator cu 5 tăvi, Surface Book 2 în România, ceas cu alarmă 3D</b>Dacă aveați în plan achiziția unui televizor 4K, dar bugetul nu era tocmai generos, avem astăzi o sugestie pentru voi și asta pentru sub 1.500 lei. Tot în turul magazinelor cu numărul 390 veți descoperi un aparat pentru deshidratarea

Am revenit cu Turul Magazinelor, cu un pas mai aproape de finalul săptămânii şi de Paşte, aşa că să înceapă cumpărăturile. Azi avem pentru voi două laptopuri, unul cu preţ rezonabil de la ASUS şi unul ultra high end de la Microsoft, un Surface Book 2 care e new entry în ţara noastră. Avem şi un proiector care e pur şi simplu prea ieftin pentru ce oferă, în cel mai bun sens al cuvântului, dar şi un ceas LED 3D hipnotic. Toate acestea se află mai jos, incununate cu un televizor 4K cu diagonală mare care e exagerat de atractiv ca preţ

1. Televizor LED Horizon 43HL8500U, 4K, 108 cm

Horizon 43HL8500U

PCGarage a pornit cam de o săptămană reducerile din "Săptămâna de Gaming" şi inevitabil avem şi televizoare 4K în această ofertă specială a lor. Mi se pare inedit că au două televizoare 4K Horizon atractive, la acelaşi preţ sub 1300 lei, doar că unul are 102 cm în diagonală şi unul are 108 cm. Evident l-am ales pe cel mare. Ar cam trebui să vă grăbiţi, pentru că la ultima verificare mai figura doar un singur produs pe stoc. Horizon e brand românesc şi nu am auzit plângeri la adresa sa.

Acest televizor are garanţie comercială pe 36 de luni, vine cu două difuzoare stereo de 10 W şi nu are funcţii smart. Are sunet Dolby şi DTS, două porturi HDMI şi suportă redarea filmelor, muzicii şi fotografiilor de pe device-urile USB.

2. Maşina de spălat rufe Beko WRE7512XWW

Beko WRE7512XWW

În cadrul "Electro Super Sale", cei de la eMAG.ro oferă maşina de spălat rufe Beko la suma de doar 999 lei. Este un model de maşină de spălat din clasa A+++. Are display digital şi îi permite utilizatorului să încarce maşina doar pe jumătate din capacitate, iar funcţia Fast+ va reduce durata de spălare la 50%. Astfel nu trebuie să foloseşti un ciclu complet şi să pierzi timp, dacă te grăbeşti.

Are şi program special pentru spălarea gecilor de iarnă şi pilotelor din puf de gâscă. Mai are şi programe de lână, unul pentru cămăşi şi unul pentru obiecte de culoare închisă.

3. Laptop ASUS VivoBook X541UV-DM726 

ASUS VivoBook X541UV-DM726

Am găsit un laptop din gama ASUS VivoBook care mi se pare că are preţ corect. Vine cu procesor Intel Core i5 din generaţia de anul trecut, 4 GB RAM şi 1 TB stocare. Are şi placă grafică cu 2 GB memorie şi un ecran Full HD de 15.6 inch. evoMAG.ro vinde acest laptop la suma de 2399 lei. Are şi unitate optică, Ethernet, WiFi, porturi USB 2.0, 3.0, ba chiar şi Type-C, plus o baterie cu 3 celule.

4. Deshidrator Excalibur cu 5 tăvi 

Deshidrator Excalibur cu 5 tăvi

Cine vrea să deshidrateze fructele şi să facă fructe uscate, merişoare, bucăţi de banană pentru musli şi altele de gen găseşte un deshidrator profi la Cel.ro. Costă 1099 lei şi are 5 tăvi. Ajută la realizarea de preparate vegane, deshidratează şi legume şi verdeţuri şi vine la pachet cu reţete de preparare pentru clătite, iaurturi, jerky din carne şi multe altele.

5. Proiector LED 1200 lumens

Proiector LED 1200 lumens

În general când găsim un proiector care ne place la un retailer din China constatăm că fie e prea scump, fie are rezoluţie prea redusă. Nici una dintre aceste probleme nu se aplică aici, pentru că am găsit un proiector Full HD cu conectivitate generoasă şi preţ de doar 54.99 dolari la TomTop.com. Este un proiector LED şi dacă citiţi cu atenţie descrierea sa o să vedeţi că e cam ambiguă şi menţionează şi o rezoluţie de 800 x 600 pixeli, deci ne-am bucurat prea devreme la Full HD. Măcar promisiunea cu 1200 lumens speram să o respecte.

Lampa sa are peste 50.000 de ore de viaţă promise şi avem şi contrast ratio de 1000:1 şi un design compact: 20 x 15 x 7.5 cm.

6. Ceas cu alarmă 3D

Ceas cu alarmă 3D

Adio ceasuri cu clopot metalic de pe vremuri, ceasuri electronice mici pe care le dărâmi cu mâna sau nu le vezi. Acest ceas de alarmă pentru trezire dimineaţă este SF şi elegant, având LED-uri 3D luminoase care te fascinează pe noptieră. Costă 18.99 dolari la GearBest.com şi vine cu funcţie snooze, 3 nivele de luminozitate şi design compact. Are timer cu memorie, funcţie de alarmă (evident) şi alimentare via USB.

Bonus: Laptop-ul Surface Book 2 a ajuns în România şi îl găsiţi la Quickmobile.ro de la 7639 lei în sus.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×