Turul Magazinelor #341: Clonă de Apple AirPods la 6 dolari, brazi de Crăciun la discount, Pixel 2 în scădere de preţ

1.567 ori
<b>Turul Magazinelor #341: Clonă de Apple AirPods la 6 dolari, brazi de Crăciun la discount, Pixel 2 în scădere de preţ</b>Pornim cu entuziasm către o nouă ediție Turul Magazinelor, articol în care apar inevitabil și produsele de Crăciun. Mai avem pentru voi și o clonă de căști AirPods la numai 6 dolari și totodată mici reduceri pentru smartphone-urile

În Turul de azi ne axăm pe Crăciun, pe brazi de Crăciun şi potenţiale cadouri deja. Cum vine Moş Nicolae unii au ochit dulciuri, dar unii sunt mai materialişti şi preferă ceva mai pragmatic, un gadget. Avem şi brazi de Crăciun, unii chiar foarte arătoşi, podoabe inedite, plus o scădere de preţ pentru Google Pixel 2, dar şi sosirea lui Huawei Mate 10 Pro la un alt retailer local. Bonus o clonă de Apple AirPods şi un cântar de bucătărie.

1. Google Pixel 2 la discount

Google Pixel 2

Telefoanele Google Pixel 2 şi Pixel 2 XL au pierdut puțin din preţ la Quickmobile.ro. Modelul standard a ajuns să coste sub 3.550 lei și cumva varianta Pixel 2 XL de 128 GB este mai ieftină decât cea cu 64 GB stocare. E vorba despre cele mai atractive telefoane cu Android pur pe finalul lui 2017 şi telefoanele cu cele mai bune camere de pe piaţă, conform DxOMark. Au şi dotări de top şi un design pentru unii arătos, pentru alţii inedit, deşi nu chiar în ton cu cerinţele vremii la Pixel 2 (muchii groase). Cert e că preţul e în scădere şi asta e un lucru bun, mai ales pentru Pixel 2 XL.

A se remarca şi faptul că scade mai rapid decât la Pixel 1 şi Pixel XL 1, care şi acum se ţin la cote mari.

2. Brazi de Crăciun la eMAG.ro (fibră optică şi artificial)

Brad Craciun

  • Brad de Crăciun artificial, alb alpin îngheţat 180 cm şi suport cadou - 179 lei
  • Brad fibră optică eNoelle, verde, 150 cm - 209 lei
  • Brad fibră optică eNoelle, auriu, 120 cm - 399 lei

Avem câte unul de fiecare culoare, auriu, verde şi alb, pentru fiecare preferinţă. Ramurile se pot strânge uşor în jurul tulpinii, pentru a compacta şi depozita mai uşor bradul. Vârful ramurilor la modelele cu fibră optică va radia cu lumina caldă.

3. Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 pro

Huawei Mate 10 Pro a ajuns şi la evoMAG.ro, după ce a fost vândut de Quickmobile.ro şi Orange România. evoMAG.ro îl vinde la suma de 3.599 lei şi aflaţi că acest model se află chiar acum în teste la Mobilissimo.ro. Este un phablet arătos, cu ecran OLED de 6 inch, cameră duală cu optică Leica şi un procesor Kirin 970 puternic, cu NPU şi AI. Are şi o baterie foarte generoasă faţă de rivali, cu capacitate de 4000 mAh. Designul pe bază de sticlă curbată e un upgrade faţă de Mate 8 si Mate 9.

4. Cântar de bucătărie Westwood EK9210K (Recondiționat)

Westwood EK9210K

Cine vrea să nu cheltuiască excesiv pe un cântar de bucătărie, poate alege modelul refurbished pe care îl vinde Marketonline.ro la suma de 29 de lei. Poate cântări ingredientele pentru masa de Crăciun, dar e util şi pentru diete, când trebuie să mănânci 100 de grame de pui şi 50 de alune la prânz. Măsoară de la 1 gram la 5 kilograme şi e poate util şi pentru a cântări un animal de companie obez.

5. LED-uri de Crăciun

LED-uri craciun

Tot la capitolul "Decoraţiuni de Crăciun" găsim aceste "picături de apă" sub formă de LED-uri la suma de 10.99 dolari pe GearBest.com. E o instalaţie de Crăciun practic, una care va stârni invidia vecinilor cu siguranţă. Arată ca un soi de eprubete masive cu fulgi înăuntru şi iluminate electric într-un mod poetic. Sunt bune şi pentru alte ocazii decât Crăciun.

6. Cască wireless

Casca bluetooth

Evident că nu se va auzi această clonă de Apple AirPods fix ca AirPods (la capitolul calitate a sunetului), dar jumătate din farmecul căştii Apple e design-ul său. Acel design îţi permite să faci jogging sau alte activităţi intense, fără să îţi cadă casca din ureche. Costă doar 5.99 dolari o cască de gen la TomTop.com şi credeţi-mă că dacă sunteţi zgârciţi şi va place să epataţi, nici unul dintre prietenii voştri nu se va prinde că aceasta nu e o cască Apple. E mai bizar când o veţi conecta la un telefon Android totuşi...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×