Turul Magazinelor #346: Acumulator extern cu energie solară, bandă de alergare la super reducere, brad artificial de Crăciun şi bec "cu flacără"

661 ori
<b>Turul Magazinelor #346: Acumulator extern cu energie solară, bandă de alergare la super reducere, brad artificial de Crăciun şi bec "cu flacără"</b>Pe final de săptămână într-o zi chiar mohorâtă aruncăm o privire asupra produselor pe care le-am găsit la reducere și pe care le includem în Turul Magazinelor. Avem pentru voi o bandă de alergare numai bună pentru a da jos kilogramele

Turul Magazinelor de azi va aduce iarăşi un acumulator interesant şi pare să fie o colecţie de oferte şi reduceri pe bază de "lumină". La propriu şi la figurat evident. Avem un bec cu efect de flacără, iluminare pentru cabina de duș, un brad artificial pentru lumina sărbătorilor din suflet, plus o bandă de alergare pentru a vă ilumina şi insulina. Includem şi nişte gift card-uri şi o boxă portabilă cu preţ bun.

1. Banda alergare Kondition HM-2800

Banda alergare

eMAG.ro a tăiat serios din preţul practicat pentru aceasta bandă de alergat de la brandul Kondition. Preţul a scăzut cu multe sute de lei în perioada ofertelor eMAGIA şi e vorba aici despre o bandă de alergare numai bună pentru dat jos kilogramele adunate de sărbători. Include un motor de 1.5 cai putere şi oferă posibilitatea de a atinge o viteză maximă de 10 km/h, pentru un antrenament cardio eficient şi plăcut.

Are sistem de frânare de urgenţă, design pliabil şi shortkeys pentru ajustări de viteză. Suportă greutate până la 100 de kilograme.

2. Acumulator extern solar 10000mAh, Lanterna dublă, Brichetă

Acumulator extern

Seria de oferte bune la iHunt.ro pentru acumulatori continuă, azi cu un model de acumulator extern solar, cu capacitate de 10.000 mAh. Include o lanternă dublă, brichetă şi are un design destul de rugged. Costă 189 lei, iar lanterna LED dublă e de mare folos dacă vă plac excursiile de noapte. Acumulatorul are protecţie contra supraîncălzirii şi supraîncărcării. Va detecta automat încărcarea optimă a terminalelor conectate.

3. Brad artificial Premium GlowMania

Brad artificial

Tocmai au venit brazii şi la evoMAG.ro. E vorba despre brazi artificiali, cu preţ de pornire de 169 lei. La această sumă puteţi cumpăra un brad artificial Premium GlowMania, de un verde natural şi cu înălţime de 150 cm. Vine cu suport trepied la pachet, are un sistem de asamblare uşor, din 3 piese şi este confecţionat din PVC de înaltă calitate. Aveţi la dispoziţie şi o versiune de brad alb la înălţimea de 180 cm şi preţ de 189 lei.

4. Boxa portabilă JBL Clip 2 

JBL Clip 2

De obicei acoperim boxele JBL portabile cu celebrul design cilindric şi iluminare fistichie. De această dată e vorba despre o boxă clip, cu o agrafă specială pentru agăţare de ghiozdan, buzunar, curea sau alte accesorii vestimentare. Costă 199 lei la Cel.ro şi este o boxă de 3W, cu suport Bluetooth 4.2 şi o baterie de 730 mAh, ce îi asigură 8 ore de autonomie. Se poate scufunda în apă şi se poate conecta şi la alte boxe pentru o experienţă stereo sau cu surround.

5. Cap duș cu iluminare LED

Cap dus LED

Am mai acoperit accesorii speciale pentru capul de duș, dar de această dată avem un cap de duș special pentru cabina de duş. Este unul din oţel inoxidabil, o placă pătrată cu iluminare LED şi care costă 23.99 dolari la GearBest.com. Măsoară 200 mm x 200 mm, iar LED-urile se activează automat când este detectat jetul de apă. Nu are nevoie de baterii.

6. Bec LED cu efect de flacără

Bec LED flacara

Ştiu oameni care îşi cumpără monitoare sau rame foto şi le pun ca un şemineu cu un cadru pe pereţi. La fel mă gândesc că sunt cumpărători care se vor bucura să achiziţioneze un bec LED care imită efectul de lumânare şi flacără care pâlpâie. Costă 7.99 dolari la TomTop.com şi e ideal pentru o atmosferă festivă sau romantică. Oferă o lumină caldă şi are un fasung normal.

Bonus: Gift carduri Quickmobile, de 50, 100 sau 500 lei

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×