Xiaomi Mi A1: Design de iPhone undercover

1.462 ori
<b>Xiaomi Mi A1: Design de iPhone undercover</b>Xiaomi Mi A1 nu mai încearcă experimente în zona midrange, la capitolul design, cum a făcut-o în zona flagship cu Xiaomi Mi 6. Xiaomi Mi A1 merge pe reţeta clasică de a clona un iPhone şi a include şi câteva modificări, pentru a şterge din similarităţi.

Xiaomi Mi A1 nu mai încearcă experimente în zona midrange, la capitolul design, cum a făcut-o în zona flagship cu Xiaomi Mi 6. Xiaomi Mi A1 merge pe reţeta clasică de a clona un iPhone şi a include şi câteva modificări, pentru a şterge din similarităţi.

Avem de-a face cu un telefon cu ecran de 5.5 inch, cu corp unibody metalic. Spatele da senzaţia aceea de metal rece a unui iPhone, cu o suprafaţă mată şi lină, plăcută la atingere. Apropo de similarităţi cu iPhone, antenele din spate au designul în stil iPhone 7 şi Meizu Pro 6. Măsoară 7.3 mm în grosime şi cântăreşte 165 de grame, ceea ce îl face egal la cântar cu ZenFone 4, dar mai subţire cu 0.4 mm.

E un pic cam lat de manevrat comod cu o singură mână şi se simte extrem de uşor. Are o construcţie solidă şi nu pare gata de a se îndoi prea curând. Fiind un telefon lung şi lat, nu e uşor de folosit cu o singură mână. Are butoane comode, cu feedback bun, aderența este excelentă şi avem şi sticlă uşor curbată în zona frontală. Butoanele capacitive se simt învechite în ziua de azi, dar putem trăi cu ele.

Concluzia legată de design e că Mi A1 este un telefon arătos, comod şi cu aderență bună.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×