Turul Magazinelor #353: subwoofer auto JBL la reducere, BMW X5 la Altex.ro, PC Core i3 la 700 lei şi altele

1.323 ori
<b>Turul Magazinelor #353: subwoofer auto JBL la reducere, BMW X5 la Altex.ro, PC Core i3 la 700 lei şi altele</b>În turul magazinelor de astăzi avem și câteva produse auto, ba chiar și un automobil în toată regula pe care l-am găsit la un retailer local. Mai găsiți aici și o cameră video de supraveghere, un televizor cu diagonală foarte generoasă

Turul Magazinelor de azi a fost la un pas să fie unul axat pe zona auto, dar cu doar 2 produse auto din 6 nu se face primăvara. Cert e că am găsit un subwoofer auto tentant, la reducere şi de marcă bună, dar şi o trăznaie: Altex.ro vinde maşini şi nu orice maşini, ci de lux. Avem şi un PC refurbished la o sumă corectă, şemineu electric super elegant şi un televizor LED cu Chromecast bonus.

1. Subwoofer auto JBL S2-1024

JBL S2-1024

eMAG.ro are în cadrul promoţiei eMAGIA Sărbătorilor şi câteva produse auto, printre care şi acest subwoofer auto JBL. Scade sub 400 lei la retailer şi vine cu tehnologie SSI (Selectable Smart Impedance). Dacă majoritatea sistemelor auto au intre 2 şi 4 ohm impedanţă, acesta are impedanţă duală. Vă permite configurarea sistemului acustic printr-un singur switch şi vine cu un design al conului pragmatic şi fiabil.

Rezistă fără probleme la vibraţii pe o perioadă îndelungată și are putere de 250 W.

2. Sistem PC FUJITSU SIEMENS Esprimo P710 (Recondiționat)

FUJITSU SIEMENS Esprimo P710

Cine se află în căutarea de PC accesibil pentru cel mic, pentru adolescent sau perioada Back to School, poate apela la un model refurbished de la evoMAG.ro. Costă doar 749 lei un PC cu procesor Core i3 şi 4 GB RAM, dar şi cu HDD de 250 GB. Vine cu router Wireless AirLive cadou. Computerul are soluţie grafică Intel HD Graphics 2500, clar nu este un rig de gaming, ci mai degrabă un computer de Office şi teme pentru şcoală sau liceu. Include şi mouse, tastatură şi cabluri la pachet.

3. Cameră de supraveghere HD Kodak 

Cameră de supraveghere HD Kodak

Pentru că veţi pleca în vacanţă, ar fi o idee să vă protejati casa cu camere de supraveghere câtă vreme sunteţi plecaţi. Ca atare, o cameră Kodak sună ca o idee bună. Am găsit acest model de cameră de supraveghere HD cu WiFi şi stocare în cloud la Quickmobile.ro. Costă 499 lei şi stocarea se aplică pe 24 de ore. Suportă zoom şi rotire, are un design compact şi captură la rezoluţie 720p.

O veste bună e că vine şi cu Night Vision şi mod dual pentru IR Off sau On pe timp de zi sau noapte.

4. Şemineu electric Taurus Toronto 2000W

Taurus Toronto 2000W

Cunosc cel puţin 3 oameni care vor să îşi ia şemineu electric şi nici unul nu vrea vreun model de 400-500 lei. Toţi vor modele de 1.700 lei, să fie cât mai mari şi realiste. Astfel, şemineul electric de la Taurus pe care îl găsiţi la Cel.ro pare aproape chilipir la 1.304 lei. Are un design fancy şi SF, de parcă Apple s-ar fi apucat de făcut şeminee. Are sticlă izolată termic şi curbată, vine cu 5 nivele de reglare a luminozităţii flacării şi 2 setări pentru reglarea temperaturii.

Numai bun să îl aștepți pe Moș Gerilă cu el.

5. BMW X5 xDrive30d

BMW X5 xDrive30d

Ştiu că pare şocant, dar Altex.ro are şi automobile în oferta sa. Mi-a sărit în ochi acest BMW X5 xDrive30D, care costă 334.109 lei. Are o putere de 258 cai, sistem de spălare a farurilor, monitorizare presiune anvelope şi aer condiţionat automat. Preţul de listă este de 74.671 euro, iar de Black Friday ajunsese la 59.737 euro. La interior are o tapiţerie de piele Dakota Mocha neagră elegantă. Fiind un SUV, oferă 5 locuri, are ABS, ESP, lumini de zi, senzor aprindere faruri şi e pe diesel.

6.  Televizor LED Vision Touch VTTV A5001, 127 cm, Full HD

Vision Touch VTTV A5001

Cu 1.699 lei îţi poţi lua cel mai ieftin televizor 4K de pe piaţă, dar nu sari de 108 cm în cele mai bune condiţii. Pe de altă parte la aceeaşi sumă îţi poţi lua un televizor Vision de 127 cm, e drept Full HD, dar măcar are panou LED şi primeşti un bonus. Cei de la Flanco.ro îl oferă la pachet cu un Chromecast 2.0, care ar suplini eventuale funcţii smart pe acest TV. Are acustică de 20W stereo, timp de răspuns de 8.5 ms şi vine cu 3 porturi HDMI, 1 port USB 2.0 şi chiar şi port VGA şi component old school.

Bonus: Motorola Moto Mod Gamepad la doar 349 lei la Altex!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×