Turul Magazinelor #404: card SD foto Sony la preţ bun, scaun gaming cu joc bonus, cască de sudură şi cuptor camping

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.142 ori
<b>Turul Magazinelor #404: card SD foto Sony la preţ bun, scaun gaming cu joc bonus, cască de sudură şi cuptor camping</b>În periplul nostru prin ofertele magazinelor online dăm astăzi și peste o promoție tare interesantă din partea celor de la PC Garage care propun un pachet special compus dintr-un scaun de gaming și recent lansatul joc Far Cry 5 care

Am revenit cu Turul Magazinelor după ce am îngurgitat pască, ouă, drob şi miel. Paştele e o sărbătoare mai consumeristă pe latura de food, decât de cadouri scumpe, faţă de Crăciun, deci probabil mai aveţi bani în portofel şi pentru ceva shopping post Paşte. Am găsit câteva produse atractive, precum un cuptor pentru camping, o cască pentru sudură, grătar electric cu capac de sticlă, dar şi scaun de gaming cu un joc bonus şi maşină de spălat rufe la preţ excelent sub 800 lei. Toate acestea le găsiţi mai jos.

1. Scaun gaming Trust GXT 705 Ryon + Far Cry 5

Trust GXT 705 Ryon

PCGarage.ro are o serie de oferte foarte bune pentru scaune de gaming şi pe lângă scăderile de preţ au şi bonusuri. Spre exemplu acest model care costă sub 700 de lei vine la pachet cu jocul Far Cry 5, complet gratuit. Scaunul se află în stoc, vine cu design ergonomic şi aerisire în zona superioară. Este recomandat pentru o înălţime a utilizatorului între 160 şi 190 cm şi are funcţii reglabile.

Se poate roti complet la 360 de grade şi are piston cu gaz de clasa 4 pentru poziţionare la înălţime perfectă. Spuma de înaltă densitate şi pielea ecologică asigură o rezistență sporită la uzură.

2. Grătar electric Star-Light EGA-2000W

Star-Light EGA-2000W

Am mai văzut grătare electrice cu preţ sub 200 de lei, nu vă mint, dar nu am mai văzut unul cu capac de sticlă la aşa preţ bun. Cei de la eMAG.ro vând un model de grătar electric Star-Light de 2000W la suma de 149 lei doar. Are capac de sticlă la pachet, plită de 30 x 40 cm şi recenzii pozitive în magazin. Puterea de 2000W îi permite să ajungă în timp scurt la temperatura ideală pentru fripturi şi alte preparate de gen. Are termostat reglabil şi tavă de scurgere.

3. Sony SDXC 64 GB

Sony SDXC 64 GB

F64.ro are reduceri la cardurile SD pentru aparatele foto şi camerele video, iar acest model Sony se numără printre ele. Costă doar 359 de lei, iar oferta e disponibilă până pe 15 aprilie. Are viteză de scriere de 100 MB/s şi de citire de 260 MB/s. Este un accesoriu Class10, cu rezistenţă la apă, praf, temperatură, raze X şi magneţi.

4. Maşina de spălat rufe Arctic APL51011BDW3

Arctic APL51011BDW3

Mi-am făcut un hobby din a vâna maşini de spălat rufe sau vase sub 1000 de lei. Dacă cele pentru vase sunt ceva mai greu de găsit la această sumă, maşini de spălat de 800 sau 900 lei am mai văzut. De această dată am găsit totuşi o maşină Arctic la doar 749 lei la Cel.ro. Are o capacitate de încărcare de 5 kilograme, clasa energetică A++ şi turaţie maximă de 1000 rpm. Unghiul de deschidere al uşii este de 170 de grade şi permite accesarea uşoară a interiorului cuvei.

Are şi blocaj special împotriva deschiderii accidentale de către cei mici.

5. Cască sudură

Cască sudură

Cine e pasionat de tuningul de motociclete şi maşini, cine face lucrări în garaj şi sudează noul schelet al balconului sau rafturi metalice de rig de Bitcoin minim are nevoie de o mască de sudură ca lumea. Am găsit acest model la GearBest.com la suma de 20.42 dolari. Are protecţie facială şi un strat special protector pentru ochi, evitând radiaţia şi lumina nocivă. Nu are nevoie de baterie, vine cu un sistem de alimentare cu energie solară. Protejează şi căile respiratorii, cu un flux de aer filtrat, ce nu permite intrarea de particule metalice sau de praf metalic.

6. Cuptor metalic

Cuptor

Am găsit şi un cuptoraş metalic pentru gătit şi foc de tabără în camping. Costă 15.83 dolari la Cafago.com şi e foarte uşor de desfăcut şi transformat în fâşii metalice plate, pe care să le porţi cu tine în maşină sau chiar în rucsac. E pe bază de fâşii din oţel inoxidabil, are o deschidere largă pentru aerisire şi are o tăviţă specială pentru alcoolul ce aţâţă focul.

Cântăreşte doar 502 grame şi cu câteva crenguţe, bucăţi de hârtie şi nişte fân aţi făcut un foc de tabără mititel şi numai bun de încălzit picioarele lângă lac, la pescuit. E bun să faci cafeaua sau o supă dimineaţa în pădure.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×