Turul Magazinelor #327: Super monitor multimedia la reducere, iPhone 7 la cel mai bun preţ, ZenFone 3 sub 1000 lei şi un instrument muzical flexibil

2.555 ori
<b>Turul Magazinelor #327: Super monitor multimedia la reducere, iPhone 7 la cel mai bun preţ, ZenFone 3 sub 1000 lei şi un instrument muzical flexibil</b>Deși ați crede că retailerii se opresc din aplicarea reducerilor pentru moment cu scopul de a le oferi vineri cu ocazia Black Friday, vă înșelați. În turul magazinelor de astăzi vă demonstrăm cum multe produse au bifat de curând reduceri

Sper că v-aţi pregătit sufleteşte pentru marele Black Friday care începe în noaptea de joi spre vineri. Între timp mai spilcuim dintre reducerile retailerilor care s-au grăbit să facă deja oferte de genul, în avanpremiera BF. Am găsit un monitor fantastic, ce poate servi lejer şi ca un soi de TV mai mic şi are şi webcam, toate la preţ bun. Avem şi un iPhone 7 la o sumă rezonabilă, un ZenFone 3 la sub 1000 lei şi un sistem de călcat resigilat la o sumă acceptabilă. Bonus, un instrument muzical flexibil.

1. Monitor IPS LED Lenovo LT2934Z

Lenovo LT2934Z

Un monitor cu diagonală de 73 de cm e aproape televizor, trebuie spus asta. Avem de-a face cu un display profesionist aici, ideal pentru gamerii hardcore şi pentru editorii video, foto şi eventual şi cei care lucreza cu VR. evoMAG.ro i-a tăiat preţul pe din două şi trebuie spus că acest monitor vine cu panou IPS LED, porturi DVI şi HDMI, dar şi o cameră web integrată sus.

Modelul ThinkVision de faţă are un afişaj panoramic şi oferă o rezoluţie de 2560 x 1080 pixeli. Este ideal pentru multitasking şi gestionarea mai uşoară şi comodă a desktop-ului. Avem o gamă de culori sRGB cu o calitate a imaginii vibrantă şi precizie ceas a culorilor. Primim şi Picture in Picture şi timp de răspuns de 7 ms.

2. Apple iPhone 7 32GB Jet Black

iPhone 7 32GB Jet Black

Mai ţineţi minte când iPhone 7 Jet Black era o fiţă? Ei bine acest model costă doar 2.699 lei acum la Cel.ro, fiind probabil cel mai ieftin iPhone 7 de pe piaţă. Este versiunea cu 32 GB şi se ţine cu brio şi acum. E în top 10 sau chiar top 5 la benchmark-uri, are o baterie respectabilă, filmează binişor şi face fotografii greu de deosebit de cele ale lui iPhone 8. Este şi foarte compact şi faţă de iPhone 8 nu are sticlă de spart în spate.

3. ASUS ZenFone 3 ZE520KL

ASUS ZenFone 3 ZE520KL

Unul dintre smartphone-urile midrange cel mai des recomandate de colegul Alex în ultimul an, ASUS ZenFone 3 a primit o tăiere serioasă de preţ, ajungând la doar 969 lei la evoMAG.ro. E vorba despre un smartphone cu o cameră de 16 megapixeli de calitate, care pune la respect telefoane Huawei P Lite şi câteva modele Honor şi cam orice midranger HTC din ultima vreme, dar şi pe cele Motorola. Are o baterie excelentă, ecran luminos şi practic în afară de interfaţa copilăroasă şi bloatware nu i se poate inputa nimic. Şi procesorul Snapdragon 625 a îmbătrânit frumos, fără picaje de performanţă.

4. Sistem de călcat Polti Vaporella Power System

Polti Vaporella Power System

O privire peste resigilatele de la Marketonline.ro ne dezvăluie acest produs, un sistem de călcat integrat, care ajunge să piardă 1400 lei din preţ. Costă 1.799 lei şi vine cu talpă din aluminiu şi jet abur. Are un blat special cu încălzire, suflare şi aspirare, deci este mai mult decât o banală masa de călcat. Pentru a fi mai uşor de transportat include roţi şi are şi înfăşurător cablu.

Fierul de călcat este unul profesional cu mâner de plută şi sistemul e pe bază de boiler cu presiune. Emisia de abur este continuă şi avem şi suport de metal pentru rufe, întotdeauna un plus. Atenţie la greutate, de 22 kilograme.

5. Orgă electronică N88S

Orgă electronică N88S

Ştiaţi că există o orgă electronică/pian electronic cu design flexibil? Dacă nu ştiaţi aflaţi acum, împreună cu mine. Avantajul unui asemenea gadget e că e foarte compact şi uşor de transportat. Se poate rula şi tine în ghiozdan, apoi desface şi folosi ca un pian electronic clasic. Se poate conecta la PC-uri cu Windows sau la Mac-uri şi costă 111 dolari la GearBest.com. Are port USB, 128 de tonuri şi ritmuri, 45 de melodii demo și indicatoare LED.

Cântăreşte fix un kilogram şi are un sistem de control intuitiv.

6. Kit studio foto

Kit studio foto

Cine vrea să îşi facă un studio foto fără prea mare efort, are la dispoziţie acest kit, care include 10 becuri, 2 suporturi şi două mecanisme de difuzie cu dimensiuni uriaşe. Veţi putea astfel să faceţi sesiuni foto cu persoane, să pozaţi produse şi poate chiar alimente pentru prezentări de restaurant sau magazin. Este inclusă la pachet şi o geantă de transport. Cele 10 becuri sunt de câte 45W fiecare şi întreg setup-ul este uşor de montat, în câteva minute.

Vă recomand să alegeţi totuşi becuri ceva mai puternice. E un plus faptul că suporturile sunt din aluminiu şi au picioruşe din cauciuc pentru a nu se deplasa sau mişca. Costă doar 71.99 dolari la TomTop.com.

Bonus: FashionDays.ro începe reducerile Black Friday joi seara, pe 16 noiembrie, cu promisiunea unor tăieri de preţuri de până la 90%. Aveţi câteva produse cu discount viitor aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×