Turul Magazinelor #335: Husa de iPhone care luminează, laptop-ul Lenovo de 1100 de lei, UPS pentru centrale termice şi altele

1.391 ori
<b>Turul Magazinelor #335: Husa de iPhone care luminează, laptop-ul Lenovo de 1100 de lei, UPS pentru centrale termice şi altele</b>În turul magazinelor de astăzi am adunat câteva produse foarte inedite, printre care o figurină hibrid dintre Pikachu și Deadpool, un pix ce dispune de o mini cameră video capabilă să filmeze la rezoluție Full HD și totodată o husă de iPhone

În turul de azi avem produse inedite iarăşi, după o perioadă în care ne-am axat strict pe reduceri. Acum am descoperit un pix care include o cameră în stil James Bond, un UPS special pentru centrale termice, dar şi accesorii pentru iPhone, precum folie specială de protecţie şi o husă cu luminiţe puternice în spate. Avem şi un robot de bucătărie inclus aici, dar şi un action figure care îl combină pe Deadpool cu Pikachu. Toate acestea şi altele mai jos.

1. UPS VOLT Sinus PRO-500W pentru centrale termice

VOLT Sinus PRO-500W

Sincer să fiu până azi nu ştiam că există UPS special pentru centrala termică. Ştiam că există UPS-ul standard, cel care prelungeşte viaţa PC-ului şi după ce pică curentul cu câteva minute sau uneori chiar zeci de minute. eMAG.ro a tăiat serios din preţul acestui UPS, care are următorul avantaj: atunci când pică curentul nu mai trebuie să faceţi reglaje speciale la centrală după.

Ştiţi că atunci când centrala rămâne fără curent nu numai că nu mai poate fi folosită în momentele când nu e curent, dar dă rateuri şi după, pentru că i se poate deragla termostatul aferent. Cu un UPS dispare această problemă.

2. Laptop Lenovo V110-15

Lenovo V110-15

evoMAG.ro vinde în aceste zile un laptop la preţ foarte accesibil, de doar 1.099 lei, suma care include la pachet şi o geantă laptop Dicallo, pentru diagonale de 15.6 inch. Terminalul are procesor Intel Celeron N3350 şi este numai bun pentru un student sau elev, care are pretenţii doar de Office şi vizionare seriale. Are 4 GB RAM, 500 GB stocare şi Intel HD Graphics 500.

Rezoluţia este 1366 x 768 pixeli şi avem la bord şi o baterie cu 3 celule.

3. Accesorii pentru iPhone la Quickmobile:

Sticla securizata

Sticlă securizată anti shock pentru iPhone 7 Plus şi iPhone 8 Plus, modele mari şi relativ alunecoase, care tind să scape din mână şi să se spargă. Costă 69.90 lei!

Husa LuMEE

Husă Lumee - aceasta e probabil cea mai inedită husa de iPhone văzută de mine în ultima vreme. Este gândită pentru terminalele mari de la Apple, adică iPhone 8 Plus şi 7 Plus şi vine cu LED-uri speciale în spate. Costă 379 lei la Quickmobile.ro şi include un număr generos de LED-uri, care ajută la realizarea de fotografii, atât cele cu camera principală, cât şi cele selfie. Este confecţionată din plastic de înaltă calitate şi apăra terminalul de lovituri, zgârieturi sau praf. Este compatibilă şi cu iPhone 6 Plus, iPhone 6s Plus şi modelele mai sus menţionate.

4. Robot de bucătărie Philips HR7627 650W

Philips HR7627

Reducerea celor de la Cel.ro pentru acest robot de bucătărie Philips mi s-a părut un chilipir prea bun. Şi asta pentru că 179 de lei parcă sună un pic prea bine pentru un robot oarecum multifuncţional. Are setări cu 2 viteze şi puls pentru control maxim, un tub de alimentare cu 40% mai mare faţă de modelul predecesor şi vine cu accesorii precum discul din oţel inoxidabil, garantând performanță ridicată. Puterea de 650W este excelentă, iar accesoriile ce vin la pachet sunt perfect lavabile în maşină.

5. Figurină

Figurină

La 14.61 dolari la GearBest.com aş zice că e un preţ piperat pentru o figurină, dar e mai rar să vezi două fenomene pop culture unite în acest moment. Imaginaţi-vă un Pikachu, cea mai pură şi haioasă creatură anime din Japonia combinată cu Deadpool, cel mai spurcat personaj Marvel din State. Rezultatul este figurina pe care o vedeţi aici, un Pikachu cu haine mulate şi costumul lui Deadpool.

Este din PVC, cântăreşte 71 de grame şi are un finisaj migălos. Uitaţi-vă numai la codiţa lui Pikachu şi vă veţi da seama despre ce e vorba.

6. Pix cu mini cameră video 1080p

Pix cu mini cameră video 1080p

Toată lumea se visează James Bond atunci când are o mini cameră ascunsă pe undeva, dar când face rost de un pix ce filmează Full HD, lucrurile devin cu adevărat interesante. Ideal pentru descoperirea de infidelităţi, bârfe ale colegilor de la muncă sau o farsă între prieteni, acest pix cu cameră Full HD costă 11.99 dolari la TomTop.com. Are port USB, slot microSD, baterie de backup şi face şi fotografii la 2560 x 1920 pixeli.

Înregistrează şi audio şi se poate conecta la PC ca webcam.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×