Turul Magazinelor #362: Amazon Echo la reducere, soundbar Razer bestial, Galaxy A8 (2018) deja la preţ mai mic şi ceas cu tensiometru

1.820 ori
<b>Turul Magazinelor #362: Amazon Echo la reducere, soundbar Razer bestial, Galaxy A8 (2018) deja la preţ mai mic şi ceas cu tensiometru</b>V-am pregătit pentru finalul acestei săptămâni o nouă ediție Turul Magazinelor în care credem noi că am inclus o serie de produse numai bune de luat în calcul pentru o viitoare achiziție. Printre acestea se numără și un soundbar de la Razer

În Turul de azi vedem iarăşi că scad preţurile la difuzoare inteligente, de această dată la Amazon Echo şi am mai găsit şi reduceri bune la cuptor incorporabil şi un telefon Xiaomi super accesibil. Galaxy A8 (2018) e găsit la o sumă ceva mai acceptabilă, iar din China vine un telefon cu 128 GB stocare şi un ceas cu tensiometru. Toate acestea se află detaliate mai jos.

1. Amazon Echo

Amazon Echo

Zilele trecute am scris despre difuzoarele inteligente de la Google, care au avut parte de o scădere de preţ acum că tot au început să apară generaţii noi. Şi Amazon Echo primeşte acelaşi tratament la eMAG.ro. Acolo unde mai toţi retailerii de la noi vând acest produs la 1000 sau 1100 de lei, eMAG.ro scade chiar sub 900 de lei. În multe privinţe un Echo e superior unui Google Home, numai prin faptul că ştie să răspundă la zeci de mii de comenzi spre exemplu.

Îţi poate citi ştirile sau e-book-uri şi Alexa are o voce mai prietenoasă şi decât Siri sau Cortana.

2. Cuptor incorporabil LDK A69EVRD

LDK A69EVRD

Dacă nu ai o problemă cu faptul că vei avea cuptorul roşu, această ofertă e pentru tine. Am găsit un cuptor incorporabil LDK, cu capacitate de 65 de litri şi Clasa A, la evoMAG.ro la preţul de 799 lei, după o reducere serioasă. Are butoane de comandă retractabile, afişaj digital şi timer, plus gril. Vine cu ventilator, iluminare interioară şi convecţie aer fierbinte. Uşa este din 2 straturi de sticlă.

3. Soundbar Razer Leviathan

Razer Leviathan

Cine vrea un soundbar hardcore pentru sufragerie, pentru proaspăt cumpăratul smart TV 4K, are această opţiune de la Cel.ro. Este un soundbar Razer 5.1 de 60W, care costă 1114 lei. Încape sub orice monitor sau într-o cameră cu o consolă de jocuri. Poate fi repoziţionat oriunde şi oricând, fiind tare versatil. Oferă tehnologie Dolby, subwoofer dedicat şi încorporează 4 difuzoare optimizate pentru sunet.

4. Samsung Galaxy A8 (2018)

Samsung Galaxy A8 (2018)

Quickmobile.ro propune cel mai bun preţ pentru Samsung Galaxy A8 (2018), 2.299 lei pentru varianta cu 64 GB stocare! A debutat în România pe 11 ianuarie şi a primit un preview de la colegul Alex. Are o cameră duală frontală capabilă de Bokeh şi aduce noul ecran Infinity de pe Galaxy S8. Spatele său este hipnotic prin modul în care prinde lumina, iar faţă de predecesorul Galaxy A5 (2017) are şi 1 GB RAM extra.

5. Xiaomi Redmi Note 5A

Xiaomi Redmi Note 5A

PCGarage.ro are o ofertă bună pentru telefonul low midrange Xiaomi Redmi Note 5A, un model quad core care costă doar 498.99 lei. Vine la pachet cu căşti in ear Hama de 61.99 lei. Acesta este un telefon dual SIM, cu ecran HD de 5.5 inch, 16 GB stocare şi 2 GB RAM. Are camera principală de 13 MP şi frontală de 5 MP, plus baterie generoasă de peste 3000 mAh.

6. MAZE Alpha X

MAZE Alpha X

MAZE Alpha X este un phablet masiv 4G cu preţ de 249 dolari la GearBest.com. Simplul fapt că are 128 GB stocare şi 6 GB RAM îl face atractiv, ca gaming device future proof şi pentru vizionare de filme. Ecranul de 6 inch Full HD+ reprezintă un bonus, iar procesorul MediaTek octa core e destul de generic, dar suficient de bun. Bateria de 3900 mAh nu sună rău deloc. În spate avem o cameră de 16 MP, iar în faţă una de 8 MP. Mi se pare că exagerează cu acel screen to body ratio promis de 89%, cam imposibil chiar şi în 2018. Arată spectaculos totuşi.

7. Newwear Q8 

Newwear Q8

Încă un ceas cu tensiometru şi încă o curiozitate pentru noi. Costă 24.99 dolari la Banggood.com şi vine cu senzor de puls, ecran OLED color şi un design pe bază de textura punctată a brăţării metalice. Se conectează la terminale iOS şi Android, ar trebui să aibă şi GPS din ce am înţeles

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×