Probleme la Gionee: directorul companiei are conturile îngheţate

978 ori
<b>Probleme la Gionee: directorul companiei are conturile îngheţate</b>În cazul în care vă întrebați ce se întâmplă de nu mai se aude nimic de Gionee în ultima perioadă, avem astăzi un răspuns cât se poate de bun. Aflăm din partea celor de la DigiTimes.com faptul că directorul companiei are conturile înghețate

Se pare că nu doar şeful LeEco este căutat pentru datorii neplătite, ci mai nou şi un director de la Gionee. Liu Lirong, director al Gionee Communication Equipment ar avea conturile îngheţate de către un tribunal din China.

Cota sa de 41% în companie a fost de asemenea reținută, ceea ce a dus la speculaţii cu privire la bunăstarea firmei producătoare de telefoane. Pe măsură ce companiile de prim rang din China au tot crescut (Huawei, Oppo, Vivo şi Xiaomi), cele de rang secund au început să piardă teren şi implicit şi bani. Unele au părăsit business-ul, iar altele de abia rezistă.

Gionee se ţinea bine pe poziţia a şasea în rândul producătorilor din China în decembrie 2017, cu o cotă de 3.3%. Cu tot cu exporturile, compania livrase în jur de 35 de milioane de handset-uri anul trecut. Deocamdată partenerii şi furnizorii Gionee afirmă că nu au vreo problemă cu plăţile sau cooperarea cu această firmă. Gionee activează din anul 2002 şi a început în ultimii ani să aibă o prezenţă puternică în India, anunţând şi planuri de a construi o fabrică acolo.

În România colaborează cu Allview pentru integrarea locală de telefoane, iar Gionee este compania care a dat startul trendului de a integra 4 camere pe un telefon, dar şi brandul care a avut la un moment dat cele mai subţiri telefoane de pe piaţă şi primele handset-uri Android cu cameră rotativă.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×