Turul Magazinelor #373: Aspirator Dirt Devil la reducere, laptop 2 în 1 Lenovo, Galaxy Note 4 revine din negura timpului

1.874 ori
<b>Turul Magazinelor #373: Aspirator Dirt Devil la reducere, laptop 2 în 1 Lenovo, Galaxy Note 4 revine din negura timpului</b>A mai trecut o săptămână și cu gândul la weekend am adunat astăzi pentru voi o colecție de produse numai bune pentru casa voastră. De la un aspirator Dirt Devil la reducere, la un laptop 2 în 1 semnat Lenovo și până la un smartphone

Turul magazinelor de final de săptămână ne aduce un aspirator la reducere, unul modern nu clasic, dar şi o revenire din negura timpului a unui phablet pe care aproape îl uitasem. E vorba despre Galaxy Note 4, iar tot în acest tur avem şi un convector electric pentru luna geroasă ce urmează, dar şi un set de tobe pe care le puteţi băga în ghiozdan.

1. Aspirator fără sac Dirt Devil

Aspirator Dirt Devil

eMAG.ro a tăiat serios din preţul acestui aspirator fără sac, de la celebrul brand Dirt Devil. Am văzut aspiratoare de gen şi la 150 de euro sau 100 de euro, dar aici ajungem să scădem şi sub 300 de lei. Are un motor puternic de 800 de W şi poate curăța toată casa cu ajutorul accesoriilor speciale. Realizează o aspirare uscată, se alimentează la reţea şi are derulator automat de cablu.

Poate curăţa podele dure şi vine cu filtru HEPA şi accesorii speciale pentru spaţii înguste şi pentru mobilă.

2. Laptop 2 în 1 Lenovo Yoga 300-11

Lenovo Yoga 300-11

După atât de multe laptop-uri standard, azi vă prezentăm un model de tip 2 în 1, care combina conceptul de laptop cu cel de tabletă. Acest model vine cu Windows 10 Home, 4 GB RAM, un ecran touch de 11.6 inch şi procesor Intel Celeron. Dotările sunt la nivel de Chromebook, doar că formatul e mai versatil şi avem şi plusul unui OS full. Ecranul de 11 inch vine cu protecţie anti glare, suport touch şi rezoluţie de 1366 x 768 pixeli. evoMAG.ro îl vinde la preţul de 1299 lei.

3. Convector electric MYRIA MY4300

MYRIA MY4300

Circulă zvonuri că luna februarie va fi mult mai geroasă decât ianuarie şi decembrie, deci e cazul să ne echipăm serios. O idee ar fi achiziţionarea acestui convector electric Myria, cu 3 trepte de căldură şi putere de 2000W. Îl vinde Altex.ro la suma de 125 lei la reducere. Se poate aşeza lângă un perete datorită formatului compact. Rolul unui convector este de a prelua aerul rece din zona podelei, a îl încălzi cu ajutorul rezistenţei de la interiorul carcasei şi a îl răspândi în cameră prin partea de sus.

Are protecţie contra supraîncălzirii şi reglaj din termostat.

4. Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy Note 4

Ştiu că acest model e deja vechi şi împlineşte 4 ani în 2018, dar încă se ţine bine. E drept că are un design masiv şi butucănos, iar rama metalică tinde să taie la degete, dar că performanţa încă se poate bate cu modelele midrange ale momentului. A ajuns să coste 1299 lei la Quickmobile.ro, drept cel mai mic preţ de pe piaţa locală. Ecranul Quad HD e încă la ordinea zilei, camera de 16 MP încă sună OK, iar procesorul Snapdragon 805 zic eu că duce orice joc din Play Store. 

Păcat că primiţi doar 16 GB stocare, dar se rezolvă cu microSD-ul. Stylus-ul nu e cu nimic mai prejos decat cel de pe Note 5, in afara scrisului pe ecranul în standby.

5. Set tobe digitale portabile

Set tobe

Dacă am văzut pianine şi sintetizatoare care se pot rula şi purta în ghiozdan, nu mi-aş fi imaginat să văd şi un set de tobe cu aceeaşi soartă. E cazul acestui set de tobe digitale, pe care îl puteţi rula şi purta cu voi. Avem şi beţe pentru tobe, ba chiar şi pedale separate, toate la 43.99 dolari la Banggood.com. Fabricat din silicon şi plastic, acest kit include preseturi pentru genuri muzicale ca pop, rock, latino, electro şi percuţie standard.

Este ideal pentru exersare mai degrabă decât pentru o formaţie. E bun pentru începători, cei mici sau distracţia cu prietenii. Sunt incluse 8 melodii demo şi 3 tipuri de exersare pe ritm.

6. Dronă JJRC H42WH

JJRC H42WH

Una dintre cele mai ciudate drone văzute de mine în ultima vreme este acest model în formă de insectă. Mă rog aduce cu un fluture, doar că unul SF din filmul Avatar poate. Costă 35.99 dolari la GeekBuying.com şi este un quad copter controlat via wireless, cu o cameră de 0.3 MP la bord. Suportă şi control prin comandă vocală şi îşi va mişca aripile în timpul zborului ca un fluture real.

Va răspunde întocmai la comenzile voastre vocale şi poate transmite video live spre utilizator, ba chiar oferă şi suport pentru VR. Are o autonomie de 6 minute şi se încarcă în 40-60 de minute. Vine şi cu giroscop pe 6 axe şi poate fi controlat de pe smartphone.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×