Nokia 7 Plus este zărit în GeekBench cu procesor Snapdragon 660 și 4 GB RAM

3.774 ori
<b>Nokia 7 Plus este zărit în GeekBench cu procesor Snapdragon 660 și 4 GB RAM</b>Târgul de tehnologie Mobile World Congress 2018 din Barcelona ne-ar putea aduce și noutăți din partea celor de la HMD Global, firmă ce și-a confirmat prezența anul acesta. Un terminal ce ar putea fi prezentat în versiunea internațională aici

În baza de date a celor de la GeekBench își face apariția în acest weekend și smartphone-ul Nokia 7 Plus, telefon ce are mari șanse să fie prezentat în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2018 drept varianta internațională a lui Nokia 7. Vedem și un upgrade destul de însemnat mai ales la nivel de procesor și descoperim și alte dotări hardware pe care benchmark-ul de față le scoate la iveală.

Nokia 7 Plus

Ei bine, putem vedea că acest Nokia 7 Plus vine echipat cu procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 660, cu 4 GB RAM și că sistemul de operare ales este Android 8.0 Oreo. Rezultatele obținute în acest benchmark sunt chiar interesante, device-ul obținând 1636 puncte în cadrul testului single-core, respectiv 5902 puncte în cadrul testului multi-core.

Dacă vreți o comparație, performanțele lui Nokia 7 Plus sunt foarte apropiate de cele ale lui Huawei P10, telefon pe care l-am testat chiar noi în Geekbench 4 cu ocazia recenziei - benchmark unde a obținut 1926 puncte la testul single-core, respectiv 5908 puncte la testul multi-core. Așadar Nokia 7 Plus se anunță a fi un device bine echilibrat și mă gândesc că această denumire Plus de final face referire doar la upgrade-urile hardware și nu la o creștere în diagonală.

Ne vom convinge curând cum stă treaba!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×