Nokia 7 Plus este zărit în GeekBench cu procesor Snapdragon 660 și 4 GB RAM

3.748 ori
<b>Nokia 7 Plus este zărit în GeekBench cu procesor Snapdragon 660 și 4 GB RAM</b>Târgul de tehnologie Mobile World Congress 2018 din Barcelona ne-ar putea aduce și noutăți din partea celor de la HMD Global, firmă ce și-a confirmat prezența anul acesta. Un terminal ce ar putea fi prezentat în versiunea internațională aici

În baza de date a celor de la GeekBench își face apariția în acest weekend și smartphone-ul Nokia 7 Plus, telefon ce are mari șanse să fie prezentat în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2018 drept varianta internațională a lui Nokia 7. Vedem și un upgrade destul de însemnat mai ales la nivel de procesor și descoperim și alte dotări hardware pe care benchmark-ul de față le scoate la iveală.

Nokia 7 Plus

Ei bine, putem vedea că acest Nokia 7 Plus vine echipat cu procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 660, cu 4 GB RAM și că sistemul de operare ales este Android 8.0 Oreo. Rezultatele obținute în acest benchmark sunt chiar interesante, device-ul obținând 1636 puncte în cadrul testului single-core, respectiv 5902 puncte în cadrul testului multi-core.

Dacă vreți o comparație, performanțele lui Nokia 7 Plus sunt foarte apropiate de cele ale lui Huawei P10, telefon pe care l-am testat chiar noi în Geekbench 4 cu ocazia recenziei - benchmark unde a obținut 1926 puncte la testul single-core, respectiv 5908 puncte la testul multi-core. Așadar Nokia 7 Plus se anunță a fi un device bine echilibrat și mă gândesc că această denumire Plus de final face referire doar la upgrade-urile hardware și nu la o creștere în diagonală.

Ne vom convinge curând cum stă treaba!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×