Turul Magazinelor #393: Şapcă sport cu căşti hands free, preţ super la Galaxy Note 8, Huawei P20 Lite în România şi PC refurbished

2.008 ori
<b>Turul Magazinelor #393: Şapcă sport cu căşti hands free, preţ super la Galaxy Note 8, Huawei P20 Lite în România şi PC refurbished</b>A doua parte a lunii martie este momentul în care încep să apară la vânzare și smartphone-urile lansate în cadrul MWC 2018, o veste ce nu poate decât să ne bucure. Printre device-urile proaspăt sosite pe plan local îl avem și pe Huawei P20 Lite

Încă o zi cu zăpadă şi încă un tur care ne să mai dezmorţească portofelele îngheţate. De această dată am găsit un new entry pe piaţa locală, Huawei P20 Lite, deja listat de Quickmobile.ro, dar şi un preţ foarte bun pentru Galaxy Note 8. Apropo de preţuri bune, avem şi un accesoriu pe măsură: un card microSD Samsung de 128 GB la o sumă corectă şi mici accesorii secundare pentru handseturi. Bonus: brăţară de fitness şi PC refurbished.

1. SAMSUNG Galaxy Note 8

SAMSUNG Galaxy Note 8

Atunci când debuta la finalul verii trecute Samsung Galaxy Note 8 sărea de 1000 de euro pe piaţa locală. Multă vreme a plutit pe la 4500 de lei, apoi 4300 şi greu de tot a coborât sub 4000 de lei. Azi cei de la Altex.ro îl pun la bătaie chiar sub 3600 de lei, un preţ mai atractiv decât cel practicat pentru Galaxy S9 şi S9+ la ora actuală. La această sumă primim primul flagship Samsung cu camera duala, cu ecran foarte imersiv şi arătos, o baterie bunicică şi evident acel stylus FĂRĂ egal în segmentul smartphone.

Diferenţele dintre camera sa şi cea de pe S9+ sunt minime, iar performanța e cam la fel, deci nu pierdeţi nimic dacă nu luaţi S9+ şi alegeţi acest model.

2. Şapcă sport cu căşti handsfree Seriuox

Şapcă sport cu căşti handsfree Seriuox

Cine se pregăteşte de vremea primăvăratică, se pregăteşte şi de plimbări în natură şi de pescuit, acolo unde o şapcă sport cu căşti handsfree e utilă. Are baterie de 120 mAh integrată şi suport Bluetooth, iar eMAG.ro o vinde la suma de 56.99 lei. Are butoane de control şi cataramă ajustabilă, iar distanţa la care bate conexiunea este de 10 metri. Autonomia este de 6 ore.

3. Acumulator extern A+, 10.000mAh

Acumulator extern A+, 10.000mAh

Cine vrea să cheltuiască echivalentul a 3 shaorme pe o baterie externă, poate alege un model A+ de 10.000 mAh. eMAG.ro vinde un acumulator extern de genul la suma de 59.99 lei. Acest accesoriu vine şi cu lanternă, buton On/Off, port microUSB şi două porturi full USB, unul de 2.1A şi altul de 1A. Acest produs este fabricat din plastic şi cântăreşte 278 de grame.

4. Sistem PC Refurbished DELL OptiPlex 7010

DELL OptiPlex 7010

Cine tocmai şi-a înfiinţat o firmă şi vrea doar un PC light pentru sarcini de contabilitate, tabele şi pentru a ţine conturile firmei, poate apela la acest PC refurbished. Are un procesor de acum 5 ani, un Core i3, dar vine cu 6 GB RAM şi 500 GB stocare la 899 lei la evoMAG.ro. Sunt şi alte plusuri aici, precum faptul că soseşte cu o licenţă Windows 10 Pro, un telefon Kooper D88 feature phone bonus şi o cartelă SIM Orange Prepay cu 6 euro credit.

Computerul are un număr uriaş de porturi, nu mai puţin 10 USB-uri.

5. Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite

Quickmobile.ro a listat deja la precomandă telefonul Huawei P20 Lite. Costă 1699 lei şi se livrează începând cu 28 martie. Este primul telefon cu Android al unui brand mare care aduce bretonul pe piaţa din România. Are şi o cameră duală care mă aştept să reprezinte un salt mare de la camera lui Huawei P10 Lite şi nu ştiu ce am o bănuială că face salt şi faţă de Huawei Mate 10 Lite. Dotările sunt midrange, dar măcar primim 4 GB RAM şi 64 GB stocare.

6. Brățară fitness MY3

Brățară fitness MY3

Cine vrea o brăţară de fitness ieftină şi bună, găseşte la TomTop.com modelul MY3, care costă doar 13.99 dolari. M-a atras pentru că are ecran touch color, senzor de puls, pedometru şi monitorizare somn. Ecranul este un LCD, iar cureaua este din cauciuc. Primim protecţie IP65, rezistenta la şocuri, notificări de pe telefoane cu iOS şi Android şi promisiunea a 3-7 zile de autonomie.

7. Card microSD Samsung EVO Plus UHS-3 128GB

Card microSD Samsung EVO Plus UHS-3 128GB

De obicei la retailerii chinezi găsim carduri microSD generoase ca spaţiu de stocare, dar aparţinând de firme no name. De această dată am găsit un card Samsung original cu 128 GB stocare la suma de doar 44.99 dolari la GeekBuying.com. Cu aşa o sumă nu cumperi nici un card de 64 GB la noi, deci e o ofertă foarte bună. Este rezistent la apă şi magnetizare, plus temperaturi extreme. Atinge vieze de citire de 100 MB/s şi scriere de 90 MB/s.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×