Turul Magazinelor #407: Telefon Xperia la super preţ, memorie USB de 128 GB pentru iPad, iPhone, ZenFone 5 disponibil în România

1.665 ori
<b>Turul Magazinelor #407: Telefon Xperia la super preţ, memorie USB de 128 GB pentru iPad, iPhone, ZenFone 5 disponibil în România</b>Și astăzi avem reduceri interesante pentru voi din cadrul seriei "Turul Magazinelor", zi în care descoperim un smartphone proaspăt disponibil la noi în țară, un preț tare bun pentru un telefon ce a primit titlul de best-buy la un moment dat

Turul Magazinelor continuă şi astăzi, de această dată cu un new entry pe piaţa locală, ASUS ZenFone 5, dar şi o ofertă bună la un telefon clasic midrange al anului trecut. Avem şi o memorie USB cu conector Lightning pentru iPad şi iPhone, plus un PC de gaming sub 3000 de lei şi o presă de usturoi pentru bucătari. Încheiem cu o aplică specială cu încărcare solară şi iluminare puternică, pentru intrarea în garaj. Toate acestea mai jos.

1. Sony Xperia XA1

Sony Xperia XA1

Fost best seller, actual hit bang for the buck, Sony Xperia XA1 are un preţ pe care nu ai voie să îl refuzi. E sub 760 de lei deja la eMAG.ro şi se ţine foarte bine. Când se lansa anul trecut, Sony îl promova ca "un telefon midrange cu cameră de flagship". Simplul fapt că oferă o cameră de 23 de megapixeli la acest preţ nu prea poate fi egalat de rivali. Vine cu un ecran touch de 5 inch, 3 GB RAM şi porcesor octa core la 2.3 GHz.

Ştiu că e un Helio P20, dar în mod şocant sunt teste benchmark realizate de noi în care Xperia XA1 îl bate şi pe Xperia XA2 chiar. Ecranul e luminos, bateria e bunicică şi camera a făcut o figură frumoasă.

2. Memorie USB SanDisk iXpand iPhone / iPad, 128 GB

SanDisk iXpand

Cum vă sună să cheltuiţi încă 399 lei ca să aveţi un extra de 128 GB stocare pe iPhone sau iPad? Fix asta oferă eMAG.ro prin intermediul acestui flash drive SanDisk iXpand. Vine cu interfaţă USB 3.0, are rata de transfer de 70 MB/s şi cântăreşte doar 5.3 grame. Are şi conector full USB evident şi designul îmi aduce cu cel al unui fluier de arbitru.

3. Diaxxa Smart Gamer X 

Diaxxa Smart Gamer X

Odată cu apariţia procesoarelor AMD Ryzen, au început să apară şi configuraţii tot mai accesibile pentru gaming. Un exemplu este acest PC de gaming care costă 2649 lei la Cel.ro şi este bazat pe un CPU AMD Ryzen 3 la 3.5 GHz. Ştiu că nu vă dă pe spate procesorul, dar restul dotărilor sună excelent: 8 GB RAM, 1 TB stocare HDD şi o placă grafică GTX 1050 Ti cu 4 GB memorie. PC-ul vine cu mouse şi tastatură, port HDMI, 2 porturi USB 2.0, port DVI-D şi 3 sloturi PCI Express.

4. ASUS Zenfone 5

ASUS Zenfone 5

ASUS ZenFone 5 a ajuns în România, fiind disponibil la comandă pe Quickmobile.ro. Se livrează de săptămâna viitoare şi vine cu 64 GB stocare, 4 GB RAM şi faimosul deja decupaj. Are procesor Snapdragon 636, o baterie de 3300 mAh şi ecran de 6.2 inch cu rezoluţie de 2246 x 1080 pixeli. Plusează cu funcţii AI pentru camera duală de 12 MP + 8 MP şi are şi cameră selfie de 8 MP.

Difuzoarele duale cu acustică 24 bit sunt un plus. Interfața Zen UI primește la rândul său aportul AI-ului. Costă 2119 lei.

5. Presă de usturoi

Presă de usturoi

Descrierea acestui produs pe GearBest.com e cât se poate de edificatoare: "spune audio ochilor înlăcrimaţi şi mâinilor care ard". Avem de-a face cu o presă manuală de usturoi, care costă doar 5.95 dolari. S-a terminat cu tăiatul manual de usturoi, dar nu numai, pentru că se descurcă şi cu ceapă şi cu alte legume. Poate atât zdrobi, cât şi tăia şi e util pentru a crea o pastă fină din legume.

6. Aplică cu LED-uri

Aplică cu LED-uri

La suma de doar 21.24 dolari am găsit o lampă/aplică specială cu alimentare solară, care are 24 de LED-uri luminoase şi care sunt ideale de pus la intrarea în garaj. E protejată contra apei, are senzori pentru mişcare, deci se aprinde automat când intră maşina în garaj. Are cam mărimea unui iPhone să zicem şi 2-3 produse de genul vă pot ilumina curtea şi să vă alerteze de hoţi, când se aprind sau de mişcarea provocată de o pisică sau câine rătăcit în curte.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×