Samsung Galaxy S10 are designul finalizat şi e gata să intre în producţie; Vine cu o cameră 3D, scanner de amprente în ecran

4.056 ori
<b>Samsung Galaxy S10 are designul finalizat şi e gata să intre în producţie; Vine cu o cameră 3D, scanner de amprente în ecran</b>Am remarcat faptul că în ultimele zile scăpările pentru Samsung Galaxy S10 s-au intensificat, astfel că după un brevet oficial ce sugera implementarea unui decupaj în ecran, am văzut și randări concept ce urmăreau această linie de design

Având în vedere că în ultima vreme s-au intensificat scăpările de brevete din partea celor de la Samsung, dar şi scăpările lui Galaxy Note 9, era doar o chestiune de timp până ce aveam să începem să vorbim despre Samsung Galaxy S10. Cu două zile în urmă vedeam un brevet pentru un telefon Samsung cu breton, iar azi aflăm că Galaxy S10 are deja designul finalizat.

Se pare că terminalul care aniversează 10 ani de existenţa a seriei Galaxy S va avea un ecran de tip Infinity Display. Nimic şocant sau inedit aici, ce e drept şi ne aşteptam la această abordare. Insiderii afirmă că terminalul va sosi cu un ecran de 5.8 inch în versiunea Galaxy S10 şi unul de 6.3 inch în cea Galaxy S10 Plus, deşi nu e clar dacă sunt rotunjite cifrele de la 5.77 inch şi 6.22 inch ca la Galaxy S9 şi S9+ sau dacă chiar sunt mai mari ecranele.

Sursele afirmă şi că noile smartphone-uri vor fi puţin mai mari, în lungime şi lăţime, ceva de gen 0.7 milimetri. Se discută totuşi şi despre modificări de design drastice, precum înlăturarea scannerului de amprente, care ar urma să fie integrat în ecran de această dată. Ne aşteptam la această abordare, care teoretic era gata şi pentru Galaxy Note 9, dacă nu apăreau ceva probleme de producţie.

Samsung ar fi lucrat cu Qualcomm şi Synaptics pentru noul senzor biometric, dar şi cu Aegis Tech din Taiwan, ca furnizor. Dar staţi că lista nu e gata! Samsung Galaxy S10 va fi cu adevărat un model aniversar, urmând să includă un sistem de camere cu detecţie 3D, realizate împreună cu israelienii de la Mantis Vision. Producătorul de componente de cameră Woodgate e de asemenea implicat şi ne aşteptăm să vedem un rival pentru TrueDepth de la Apple aici şi o deblocare facială rapidă şi eficientă.

Evident asta înseamnă şi un upgrade pentru AR Emoji, printre altele. Camera duală din spate ar trebui să rămână bătută în cuie, iar corpul ar trebui să fie fabricat tot din sticlă şi metal. Întrebarea de o mie de puncte e dacă vom vedea breton în zona frontală sau nu.

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×