Turul Magazinelor #438: Consolă PS4 cu bonus, reducere la ASUS ZenFone 4 Max, PC cu Windows şi Nokia "Banana" în România

1.901 ori
<b>Turul Magazinelor #438: Consolă PS4 cu bonus, reducere la ASUS ZenFone 4 Max, PC cu Windows şi Nokia "Banana" în România</b>Avem iată și o ediție Turul Magazinelor pe final de săptămână, ediție ce vine la fix dacă aveați în plan câteva cumpărături pe ultima sută de metri. Vă propunem o serie de produse foarte interesante, de la o consolă PS4 în ediție limitată și până

Turul Magazinelor e activ şi în weekend, ajuns la ediţia 438 de această dată. Avem reducere la un PlayStation 4, cu gamepad bonus, un ASUS ZenFone 4 Max cu discount mare de tot şi un pachet de PC, plus monitor şi Windows pentru şcolarii care au intrat în vacanţă. În plus am găsit şi un telefon "banana" Nokia proaspăt intrat la noi în ţară şi oferte din China atractive.

1. ASUS Zenfone 4 Max ZC520KL

ASUS Zenfone 4 Max ZC520KL

Altex.ro a dat startul unui soi de Black Friday cu câteva zile în urmă, mă rog mai bine zis Noaptea Devoratorilor de Preţuri şi are câteva oferte foarte bune pe site. Printre ele găsim şi câteva telefoane, precum acest ASUS ZenFone 4 Max, care costă sub 500 lei. Este un battery phone destul de generos, cu 16 GB stocare şi 2 GB RAM. Bateria de 4120 mAh e punctul său forte, iar terminalul are şi cameră duală în spate de 13 MP + 5 MP. Zic că prindeţi lejer o zi de utilizare, poate chiar o zi şi jumătate.

2. Consolă PlayStation 4 Ediție Limitată, 500 GB

PlayStation 4 Ediție Limitată

Între 8 şi 18 iunie Sony a organizat Days of Play, cu reduceri semnificative la console, jocuri şi accesorii, atât pe PlayStation Store, cât şi la retailerii parteneri. Printre aceștia din urmă se numără şi eMAG.ro, care pune la bătaie o consolă PlayStation 4 de 500 GB, cu branding special Days of Play şi preţ de doar 1399 lei. Oferta cu adevărat specială e că primiţi în loc de un controller două, şi ele branduite Days of Play cu imprimeu auriu. Bun de jucat FIFA 18 în doi.

3. Sistem desktop Diaxxa Pro Buget 

Diaxxa Pro Buget

Acesta mi se pare un sistem ideal pentru un şcolar. Include atât un PC, cât şi monitor LED şi Windows 10, fiind ideal pentru perioada Back to School, până la care mai sunt vreo 3 luni ce e drept. PC-ul vine cu 4 GB RAM, 500 GB stocare, Windows 10 şi procesor Intel Celeron Dual Core. E drept că nu e chiar bun de jocuri, dar e bun de Office şi productivitate de şcolari, sau văzut filme.

Vine cu tastatură şi mouse, monitor LED de 19.5 inch cu timp de răspuns de 5 ms, care nu sună rău deloc. Îi puteți pune extra RAM apropo şi are şi DVD-RW. Cel.ro il vinde la 1349 lei.

4. Nokia 8110 4G

Nokia 8110 4G

Mult aşteptatul telefon "banana" de la Nokia este aici. Nokia 8110 2018 este disponibil la Quickmobile.ro la preţul de 399 lei şi se remarcă faţă de modelul din Matrix din 1999 prin ecranul color, cei 4 GB stocare, 512 MB RAM şi faptul că are cameră de 2 MP cu blitz LED. Are şi WiFi, Bluetooth, AGPS şi radio FM, plus suport 3G.

5. Ulefone Power 3 

Ulefone Power 3

Încă un telefon bunicel la 199.99 dolari este Ulefone Power 3, vândut de TomTop.com. Are 6 GB RAM şi 64 GB stocare, plus o baterie uriaşă de 6080 mAh. Nu sună deloc rău pentru acea sumă, iar oferta e limitată încă o săptămână şi un pic. Vine şi cu o cameră duală, ecran 18:9 de 6 inch şi senzorii din spate sună wow: 21 MP + 5 MP. Bonus şi în față are tot cameră duală.

6. Oximetru

Oximetru

În general nu recomand achiziţiile de echipamente medicale de la retaileri din China, dar e bun un accesoriu portabil de gen, mai ales că nu costă mult. Acest pulsmetru pentru deget are şi oximetru şi costă doar 16.71 dolari la Lightinthebox.com. Măsoară saturarea oxigenului din sânge şi are un ecran OLED unde afişează rezultatele. Sugerez o vizită la doctor să vă zică şi el dacă se comportă bine echipamentul sau nu. Util dacă te ştii cu probleme cu inima sau dacă eşti un pasionat de fitness ce vrea să îşi afle capacitatea plămânilor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×