Mini Turul Magazinelor #8: Maşină electrică de tuns iarba, laptop Dell la reducere, iPhone 8 RED în România

1.321 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #8: Maşină electrică de tuns iarba, laptop Dell la reducere, iPhone 8 RED în România</b>Astăzi am avut și puțin timp la dispoziție pentru a arunca o privire prin ofertele propuse de magazinele online, astfel că vă prezentăm un Mini Tur cu o serie de produse interesante. Avem în prim plan o mașină de tuns iarba, un laptop Dell

După orice sărbătoare mare încep lichidările de stocuri şi apar oferte bune la produsele care nu s-au vândut la promoţiile de Paşte. Azi am găsit câteva produse interesante pentru voi într-o nouă ediţie mini a turului. Am găsit o sonerie ieftină cu 52 de melodii, o maşină electrică de tuns iarba la oferta, iPhone 8 RED a ajuns la noi în ţară, iar laptopul Core i5 Dell de la Cel.ro mi se pare super atractiv ca preţ.

1. Maşina electrică de tuns gazonul Bosch ARM 32

Bosch ARM 32

eMAG.ro are reduceri la TOATE maşinile sale de tuns iarba, fie că sunt de ţinut în mână sau cu roţi, pe care le împingeţi pe gazon. Mie mi se pare atractivă suma plătită pentru acest model Bosch, cu putere de 1200 W şi sac de 31 de litri. Cântăreşte doar 6.8 kilograme şi poate lucra chiar şi în iarbă înaltă, datorită motorului puternic. Are mâner cu design ergonomic pentru manevrare mai uşoară.

Integrează un pieptene de gazon revoluţionar, care e capabil să taie şi aproape de margini, de-a lungul zidurilor, straturilor de flori şi marginilor de gazon.

2. Laptop Dell Inspiron 5567

Dell Inspiron 5567

Îmi place mult acest laptop pentru că nu face compromisuri sau sacrificii. La câteva sute de lei în plus faţă de un model cu Core i3, el propune un procesor Core i5. Şi e vorba de un CPU de anul trecut, nu vreunul mai vechi. Cel.ro vinde produsul la suma de 1999 lei şi pune la bătaie 1 TB stocare, 4 GB RAM şi placă grafică AMD R7 M445 cu 2 GB memorie. Rezoluţia Full HD e de apreciat pe clasica diagonală de 15.6 inch.

Avem şi acustică Waves şi SD card reader, plus baterie cu 3 celule.

3. iPhone 8 RED în România

iPhone 8 RED

Quickmobile.ro are deja în oferta variantele RED de iPhone 8 şi iPhone 8 Plus. Modelul cel mai ieftin este cel de 64 GB iPhone şi costă 3989 lei la acest retailer. În afară de culoarea roşie şi faptul că o parte din bani se duc spre o cauză caritabilă, nu sunt diferenţe faţă de iPhone 8 cel standard. E de apreciat că au lăsat zona frontală neagră, nu au făcut-o albă ca la iPhone 7 RED.

4. Sonerie wireless

Sonerie wireless

Cine vrea să îşi monteze o sonerie în casă sau vilă şi nu vrea ceva mainstream, poate apela la acest produs. Are o distanţă mare de operare, vine cu 52 de melodii şi 5 reglaje de volum. Costă 20.20 dolari la Cafago.com şi soneria rezistă la apă. Bate până la 300 de metri, volumul ajunge de la zero la 110 decibeli şi totul e foarte uşor de instalat, fără cabluri, fără complicaţii. Bateriile de 23A şi 12V sunt incluse la pachet.

Bonus: Altex are o campanie cu superoferte de primavară cu transport gratuit.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×