Turul Magazinelor #452: Huawei P20 Lite la discount, răcitor de vinuri, bicicletă electrică pliabilă la reducere

1.752 ori
<b>Turul Magazinelor #452: Huawei P20 Lite la discount, răcitor de vinuri, bicicletă electrică pliabilă la reducere</b>Vă livrăm pe final de săptămână încă o ediție din seria Turul Magazinelor, de această dată având numeroase produse pe lista de recomandări. Începem cu o reducere atractivă bifată de către smartphone-ul Huawei P20 și descoperim că pe

Turul Magazinelor de weekend vă aduce clasicele telefoane, unele midrange, dar şi câteva produse mai deluxe. Mă gândesc la acel răcitor de vinuri, poate şi bicicleta electrică pliabila. Avem şi un termos elegant şi inteligent, o cameră specială pentru spatele automobilului şi toate acestea sunt detaliate mai jos.

1. Bicicletă electrică pliabilă Airwheel R3

Airwheel R3

Nu ştiu în ce măsură se califică aceasta bicicletă electrică pliabilă la programul Primăriei Bucureşti de a acorda vouchere de 500 de lei pentru bicle, dar chiar şi aşa preţul nu e rău deloc. evoMAG.ro vine un Airwheel R3 la suma de sub 2100 de lei. Această combinaţie între scuter şi bicicletă se poate plia şi tine în portbagaj sau locuinţa foarte uşor. Este realizată din aliaj uşor de aluminiu şi are baterie interschimbabilă.

Autonomia maximă este de 40 de kilometri, iar asistată ajunge şi la 100 de kilometri. Poate urca pante de maxim 15 grade şi are circuite multiple de protecţie. Garanţia bateriei Panasonic este de 6 luni. Vehiculul suportă utilizatori cu greutate de până la 100 de kilograme.

2. Cameră video auto retrovizoare

Cameră video auto retrovizoare

Rămânem în acelaşi registru al vehiculelor şi accesoriilor, de această dată cu o cameră specială retrovizoare pentru automobile. În general maşinile ceva mai răsărite au această dotare din fabrică, de aceea la doar 25.99 dolari la Lighinthebox.com, acest produs mi se pare un chilipir. Acoperă 170 de grade ca unghi de vizualizare, are senzor CMOS şi rezistă la apă. Oferă şi Night Vision şi are cabluri speciale de conectare la un sistem de camion sau autobuz.

3. Răcitor de vinuri incorporabil Electrolux ERW0673AOA

Electrolux ERW0673AOA

Cine vrea să îşi impresioneze prietenii cu o colecţie redutabilă de vinuri, fie are o cramă, fie optează pentru un mai compact răcitor de vinuri. Este un incorporabil Electrolux, de 56 de litri, care costă 2499 lei la Flanco.ro. Temperatura şi nivelul de umiditate sunt mereu optime şi se creează un mediu ideal pentru sticlele voastre de vin. Atenţie totuşi, pentru că unele vinuri sunt mai gustoase la temperatura camerei.

4. Huawei P20 Lite 

Huawei P20 Lite

Şi am ajuns şi în tărâmul telefoanelor, cu o super oferta. Acolo unde toţi retailerii ne propun un Huawei P20 Lite la preţul de 1600 sau 1500+ lei, vine Quickmobile.ro să îl ofere la suma de 1499 lei. Este modelul roz cu 64 GB stocare şi 4 GB RAM şi aflaţi că avem acest telefon în teste în aceste zile. Nu e chiar rău la performanţe de gaming sau cameră, dar e cam înfometat la capitolul baterie şi o epuizează rapid.

5. Samsung Galaxy J5 (2017)

Samsung Galaxy J5 (2017)

De această dată am găsit un best buy la Altex.ro şi anume un Samsung Galaxy J5 (2017) dual SIM cu 16 GB stocare şi care costă doar 769 de lei, la Altex.ro. Telefonul se ţine bine şi acum, iar colegul Alex l-a considerat chiar mai arătos decât succesorul spiritual Samsung Galaxy A6 (2018). Are acel panou frontal rotunjit şi cu muchii înguste, iar camerele sunt cam la nivel de Huawei P9 Lite (2017) sau Huawei P10 Lite. Bateria e mai mult decât respectabilă în ziua de azi.

6. Termos Xiaomi Mijia Kiss

Xiaomi Mijia Kiss

La GeekBuying.com am găsit un termos cu ceva pretenţii şi care costă doar 39.99 dolari. Are o capacitate de 430 de ml şi un corp fabricat din oţel inoxidabil 304, bun pentru a stoca lichide, băuturi şi alimente fără a se strica. Poate păstra băuturile reci sau calde, în funcţie de nevoile voastre. Are afişaj OLED şi o curea din piele, este izolat perfect şi acel ecran vă va aminti ce temperatură are lichidul respectiv.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×