Turul Magazinelor #431: Telefon cu 4 GB RAM la 650 lei, ştergător geamuri electric, espressor accesibil şi televizor uriaş LED

2.106 ori
<b>Turul Magazinelor #431: Telefon cu 4 GB RAM la 650 lei, ştergător geamuri electric, espressor accesibil şi televizor uriaş LED</b>În prima zi de weekend vă livrăm ediția cu numărul 431 a Turului Magazinelor, ediție în care vă propunem un smartphone cu 4 GB de RAM la numai 650 lei, un espressor ideal pentru dimineți, dar și un televizor uriaș pe care să savurați

În Turul Magazinelor de azi vă dotam fiecare cameră a casei cu ceva bun: avem un televizor uriaş pentru sufragerie, un espressor la preţ excelent pentru bucătărie şi un ştergător de geamuri electric pentru exterior/interior ferestre. Am găsit şi un PC de gaming ceva mai light pentru dormitor şi un purificator de aer pentru camera în care doriţi să îl puneţi, oricare ar fi ea. Plus un telefon care costă super puţin pentru un device cu 4 GB RAM.

1. ZTE Blade A610 Plus

ZTE Blade A610 Plus

Începem cu vedeta acestui tur, un telefon ZTE Blade A610 Plus, care la PCGarage are un preţ incredibil. E incredibil de mic, la sub 650 lei, în ideea că vorbim despre un device cu 4 GB RAM totuşi. Mai şocant de atât e că nu se termină aici avantajele. Avem o super baterie de 5000 mAh, cu încărcare rapidă, ecran Full HD şi procesor MediaTek octa core. Must Buy la preţul acesta. Camerele sunt de 13 MP şi 8 MP. Mai are si corp metalic.

2. Espressor KRUPS Happy EA817010

KRUPS Happy EA817010

La Altex.ro am găsit în oferta un espressor Krups Happy, care costă doar 769 lei. Simplul fapt că era sub 1000 de lei ar fi fost îmbucurător, dar la această sumă e şi mai şi. Vine cu display negru, capacitate de 1.7 litri şi primeşte un bonus inclus în preţ: un pachet de cafea boabe Tchibo Espresso Milano Style, 100% Arabica. Are design compact, tehnologie avansată de râşnire (mai rapidă şi cu presare perfectă), plus o duză de abur pentru cappuccino.

3. Purificator de aer cu umidificare Sharp KC-F32EUW

Sharp KC-F32EUW

Se tot schimba topul oraşelor poluate şi recent am aflat că Sydney are aerul mai murdar decât Beijing. Nici nu vreau să mă gândesc unde ar fi Bucureştiul în acest top negativ, deci nu strică un purificator de aer şi eventual şi un umidificator, pentru că vremea a fost tare uscată în ultima vreme. Acest model Sharp costă 1399 lei la Flanco.ro şi vine cu un sistem care combate mucegaiul, bacteriile şi mirosurile din aer, atrase în filtru şi eliminate. Scapă de praf şi are un senzor special ce indică curăţarea filtrului.

4. Sistem PC Diaxxa Smart Choice 

Diaxxa Smart Choice

Cine ar fi crezut că vă puteţi lua un PC de gaming cu doar 1499 lei. E cazul acestui model Diaxxa Smart Choice, vândut de Cel.ro. Are un design destul de cool, cu acele două ventilatoare frontale iluminate pe roşu şi vine cu soluţia de gaming entry level AMD Ryzen 3 + Radeon RX Vega 8. Are 8 GB RAM şi 4 bay-uri incluse, două de 2.5 inch şi 2 de 3.5 inch.

5. Televizor Samsung UE65MU6172UXXH, Ultra HD 4K, 165 cm

Samsung UE65MU6172UXXH

Azi ne-am dat pe televizoare mari, ce sar de 1.5 metri şi se apropie mai mult de 2 metri. Un model de acest gen este un Samsung LED 4K vândut de evoMAG.ro la suma de 3999 lei, după o reducere. Are şi funcţii smart TV, WiFi, CI+, HDR, design slim şi telecomandă inteligentă şi cu comanda vocală. Se poate controla tot de pe telefonul mobil şi va pune la dispoziţie şi Smart Hub, unde găsiţi tot conţinutul dorit, pe un singur ecran. Poate detecta automat dispozitivele conectate la el şi văd că recenziile îi laudă sunetul.

6. Ştergător de geamuri electric Aqua Laser

Aqua Laser

Nu aş fi crezut că până şi ştergătoarele de geamuri au devenit mai deştepte, dar iată că se întâmplă. Acest model costă 151 lei la eMAG.ro şi este un mic aparat electric, care vă curăţa geamurile. Are o funcţie automată de aspirare şi permite curăţarea ferestrelor fără a lăsa urme. Puterea este de 5.5W şi avem buton on/off, plus rezervor apă reziduală de 60 ml. Timpul de încărcare este de 2 ore şi vine la pachet cu un ştergător lamă, pânză de curăţare tip mop şi recipient spray.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×