Turul Magazinelor #455: Deshidrator alimente, placă video de 8 GB la preţ bun, AirPods la reducere şi OnePlus 6 roşu încă la vânzare

1.310 ori
<b>Turul Magazinelor #455: Deshidrator alimente, placă video de 8 GB la preţ bun, AirPods la reducere şi OnePlus 6 roşu încă la vânzare</b>În turul de astăzi acoperim mai multe produse, de la un aparat pentru deshidratarea alimentelor, la o placă video de 8 GB ce se vinde pentru sub 1.500 lei și până la un telefon roșu ca focul. Mai avem pe listă și un gadget ideal pentru camping

La Turul Magazinelor de azi ne mai cuminţim cu nişte produse ceva mai casnice şi previzibile. Avem un deshidrator pentru alimente, Apple AirPods la cel mai mic preţ local, un mouse trăznit şi OnePlus 6 cel roşu în România, o raritate în ziua de azi. Am găsit şi un filtru special pentru temerarii care stau plecaţi în natură cu zilele.

1. Placă video Sapphire Radeon RX 570 Nitro+, 8GB

Placa video Sapphire Radeon RX 570 Nitro+

Zilele trecute v-am recomandat câteva placi video interesante şi acum am găsit o ofertă şi mai şi. E vorba despre o placă video Sapphire Radeon RX 570 Nitro+ la care mă impresionează cei 8 GB memorie. evoMAG.ro o vinde la sub 1500 de lei, ceea ce e mega chilipir, având în vedere că duce lejer orice joc. Foloseşte tehnologie 256 bit şi vine cu port DVI, 2 HDMI-uri şi 2 DisplayPort-uri. Are şi tehnologie CrossFire şi VSR.

2. Deshidrator de alimente Concept SO1071

Concept SO1071

Nu ştiu voi cum sunteţi, dar eu vara mă răcoresc uneori cu un iaurt rece, rece şi cu fructe deshidratate în el. Deseori pe piaţa locală fructele deshidratate sunt vândute la suprapreţ, aşa că mai bine le cumperi pe cele normale şi le deshidratezi singur. Poţi face asta folosind un deshidrator alimente, vândut la discount la eMAG.ro. Costă doar 179 lei, o sumă excelentă pentru un produs de gen, care des sare de 300 de lei.

Are 7 tăvi şi temperatura setată între 35 şi 70 de grade. Formatul dreptunghiular îi permite să economisească spaţiu în bucătărie, iar nivelul scăzut de zgomot, de doar 46 dBA este un mare plus. Permite conservarea de ciuperci, fructe, legume pe luni bune şi fără a le pierde vitaminele şi mineralele.

3. Căşti Apple Airpods

Apple Airpods

Chiar dacă preţul încă nu a ajuns la valori mai omeneşti de 300-400 de lei, 744 de lei ar fi cam cea mai mică sumă cheltuită pe o pereche de Apple AirPods în aceste zile. Având în vedere că la iStyle costă şi 899 lei, Cel.ro şi preţul său de 744 de lei e chiar OK. Lumea laudă aceste căşti pentru darul de a nu cădea din urechi nici când faci flotări, jogging sau ridici haltere la piept. Apelurile se aud excelent şi utilizarea plug and play (le bagi în ureche şi pornesc) este de asemenea apreciată, ca și acea cutie de transport si alimentare.

4. OnePlus 6 roșu

OnePlus 6

Dacă vă uitaţi pe site-ul OnePlus.com o să vedeţi că OnePlus 6 cel roşu este "out of stock". De aceea faptul că îl are Quickmobile.ro constituie o raritate. Preţul e pe măsură, 3.587 de lei, dar dacă îl vreţi repede şi nu mai puteţi aştepta, plătiţi extra. Este versiunea cu 128 GB stocare şi 8 GB RAM şi apropo avem şi noi OnePlus 6 în teste în aceste zile. Din ce am înţeles s-ar încărca foarte rapid şi are nişte benchmark-uri fantastice, locul 1 pe Android deocamdată.

5. Filtru apă

Filtru apă

Sunt genul de om comod, care nu prea apreciază să fie departe de patul propriu sau igienă, toaleta şi chiuveta prea multe zile. Unii pleacă totuşi cu cortul 2-3 săptămâni şi se rup de civilizaţie, iar uneori au nevoie să îşi găsească singuri apa şi mâncarea, dacă nu o pot cumpăra. Un filtru special de apă, care o face potabilă ar putea fi cheia pentru a evita însetarea în păduri şi munţi. Costă 10.32 dolari la GearBest.com şi are o agăţătoare specială pentru a fi purtat la ghiozdan sau curea. Se introduce ca o seringă în apă şi se trage cu putea plămânilor proprii în recipient.

6. Mouse vertical

Mouse vertical

Acesta este de departe cel mai trăznit mouse văzut de mine la retailerii chinezi. Este un aşa numit "mouse vertical", care te scapă de sindromul tunelului carpian şi alte probleme cu braţele, încheieturile sau degetele. Este mult mai înalt decât un mouse clasic şi aminteşte mai mult de manetă unui pilot de avioane cumva. Costă 15 dolari la TomTop.com şi este un mouse de 2400 DPI cu conexiune USB şi design ergonomic. Are 6 butoane şi o rotiţă de scroll, plus o greutate de 140 de grame. Este compatibil cu computerele cu Windows sau Mac

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×