Prezentare bec inteligent Allview; Dispozitiv smart ce poate fi controlat simplu și rapid de pe telefon

754 ori
<b>Prezentare bec inteligent Allview; Dispozitiv smart ce poate fi controlat simplu și rapid de pe telefon</b>Pe parcursul ultimei luni v-am prezentat aici pe Mobilissimo o parte din suita de produse Smart Home oferită de către Allview la vânzare pe plan local, printre acestea numărându-se senzori de ușă, senzor de avertizare, priză inteligentă

În ultima lună v-am prezentat aici pe Mobilissimo o parte dintre produsele Smart Home aflate în portofoliul celor de la Allview, printre acestea numărându-se un senzor de ușă/fereastră,un senzor de avertizare, cât și o priză inteligentă, respectiv o cameră video de supraveghere cu rol de hub central. Astăzi este momentul să vă vorbesc și despre ultimul produs de pe lista celor ajunse în teste și anume despre Becul Smart cu lumină caldă și rece.

Bec Smart Allview

Cu siguranță sunteți familiarizați cu un astfel de produs ținând cont de faptul că asemenea dispozitive sunt prezente de multă vreme pe piață. Becul de față cu socul E27 are o greutate de doar 185 grame și se va conecta la o sursă de alimentare AC 100-240V, urmând a comunica cu smartphone-ul și camera hub central prin intermediul unei conexiuni Wi-Fi.

Bec Smart Allview

Spre deosebire de setup-ul camerei de supraveghere ce s-a dovedit a fi cam greu, cu acest bec nu am avut probleme în a-l pune în funcțiune în doar câteva momente. Urmând pașii din manual becul s-a conectat rapid și a apărut direct în secțiunea de gadget-uri Wi-Fi din cadrul aplicației Allview Smart Home.

Bec Smart Allview

De aici se pot controla elemente precum intensitatea luminoasă și temperatura becului (3000K ~ 6500K). Tot din aplicație puteți opri sau porni becul oricând doriți și aflați că durata de viață promisă de către Allview pentru acest dispozitiv este de 15000 ore și că luminozitatea este de peste 400 lumeni. Ce mai trebuie știut este că prin intermediul aplicației Allview Smart Home pot fi create scenarii pentru aprinderea sau stingerea becului automat.

Bec Smart Allview

Drept concluzie pot spune că becul smart oferit de Allview se dovedește a fi un produs util și simplu de folosit, numai că funcționarea sa este strâns legată de camera video de supraveghere pe care trebuie să o achiziționați alături. Fără aceasta becul nu poate fi utilizat la potențialul său maxim și îl consider a fi un element dezamăgitor pentru un utilizator care pentru început ar vrea doar să își echipeze casa cu becuri inteligente.

În momentul de față becul smart Allview costă 129 lei și poate fi cumpărat de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×