Turul Magazinelor #456: Aragaz Arctic la preţ bun, căşti gaming Plantronics, LG Q Stylus pe piaţa locală + aspiratoare robot

1.292 ori
<b>Turul Magazinelor #456: Aragaz Arctic la preţ bun, căşti gaming Plantronics, LG Q Stylus pe piaţa locală + aspiratoare robot</b>Ne ocupăm astăzi și de zona electrocasnicelor în Turul Magazinelor, zi în care vă propunem spre achiziție un argaz Arctic la preț bun, dar și un aspirator robot care va face curățenie în locul vostru. Avem și ceva pentru gameri, iar pasionații

În turul de azi suntem pe jumătate casnici, pe jumătate orientaţi spre gaming şi productivitate. De abia lansatul LG Q Stylus a ajuns la noi şi avem şi un aragaz Arctic la preţ bun, dar şi roboţi de curăţenie în casă. Devenim mai casnici şi de-a dreptul meşteri cu o betonieră şi avem şi un accesoriu pentru relaxare, căşti de gaming Plantronics cu design badass. Toate acestea mai jos:

1. Căşti gaming Plantronics RIG 500HX

Plantronics RIG 500HX

Aceste căşti de gaming Plantronics arată genial, ca un echipament al unui soldat american în Afghanistan, sau ca un headset special de război al unui personaj din jocul Metal Gear Solid. Costă sub 300 de lei şi vin cu fir, acustică stereo şi design over the head. Au şi microfon, difuzoare cu diametru de 40 mm şi un colorit tip camuflaj de deşert. Au cupe cu spumă, aerisire specială, o bandă pentru cap flexibilă şi un sistem modular. Cupele au poziţie reglabilă şi avem şi microfon cu anulare a zgomotului de fond.

2. Aspirator robot FR

Aspirator robot FR

La Lightinthebox.com am găsit un aspirator robotic, care are un sistem anti coliziune şi poate fi programat să înceapă curăţarea de unul singur. Faţă de alţi roboţi gen acesta e chiar accesibil, la doar 155 de dolari. Foloseşte un design modular, giroscop şi are autonomie impresionantă de până la 180 de minute. Poate curăţa ca mopul uscat şi vine cu o telecomandă cu ecran LED şi conexiune wireless. Poate aspira particulele nocive şi praful, realiza şi curăţare umedă şi are nivel rezonabil de zgomot, de până la 55 dBA.

3. Betonieră Pezal PBZ-181B

Pezal PBZ-181B

Fie că vreţi să asfaltaţi o alee prin grădina voastră, sau să turnaţi o fundaţie, o betonieră e bună la casa omului ce stă la curte şi are planuri mari. Costă doar 1099 lei la eMAG.ro şi oferă o capacitate de 180 de litri. Este recomandată pentru uz casnic, nu industrial, iar coroana sa este fabricată din fontă. Are un mâner confortabil şi roți pentru transport. Are o viteză de lucru de 29 RPM şi o parte electrică protejată de intemperii.

4. Aragaz Arctic

Aragaz Arctic

La Flanco.ro am găsit un aragaz Arctic la un preţ rezonabil de doar 899 lei, care vine cu aprindere electrică, care e mai sigură decât cea clasică cu chibritul sau alte surse de flacără. Este în continuare un aragaz pe gaz şi vine cu timer şi funcţie Safety Plus, care opreşte alimentarea cu gaz în cazul stingerii accidentale a flacării. Integrează şi un grill, cu arzător suplimentar pentru a găsi fripturi, curcani, pui şi vita la o flacără suficientă.

5. Robot de curățare

Robot de curățare

Încă un robot de curăţare la preţ bun apare la GeekBuying.com. Acest model costă doar 129.99 dolari şi e capabil de curăţare umedă şi uscată, putând elimina rapid petele de pe podea. Are unghiurile uşor ajustabile pentru a curăţa lângă mobilă şi este un mop electric fără cablu, deci nu vă limitează mişcările în vreun fel. Are şi iluminare LED care va ajuta să vedeţi unde curăţaţi, în zonele mai întunecate. E şi foarte silenţios.

6. LG Q Stylus+

LG Q Stylus+

LG Q Stylus Plus a fost anunţat recent şi este un produs de nişă, pentru că nu prea mai sunt multe smartphone-uri cu Android pe piaţa care oferă un stylus la pachet. Practic, în afară de seria Galaxy Note, nu avem decât această variantă. Quickmobile.ro oferă noul produs la suma de 2140 de lei. Are 4 GB RAM, 64 GB stocare şi un ecran generos de 6.2 inch. Nici camera de 16 MP nu sună rău deloc. Cei obsedaţi de stylus au în sfârşit o alternativă mai ieftină la Galaxy Note.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×