Turul Magazinelor #458: Scaun de gaming la preţ ridicol, Moto Z2 Play la o sumă excelentă, ultrabook 2 în 1 accesibil şi cameră video de acţiune

1.448 ori
<b>Turul Magazinelor #458: Scaun de gaming la preţ ridicol, Moto Z2 Play la o sumă excelentă, ultrabook 2 în 1 accesibil şi cameră video de acţiune</b>Avem de toate pentru voi în Turul Magazinelor de astăzi, ediție cu numărul 458 în care am adunat laolaltă produse variate. Pe listă se află printre altele și un smartphone modular la preț excelent, dar și o cameră video de acțiune pe care o

În Turul Magazinelor de azi revenim pentru moment la telefoane, dar ne oprim puţin şi prin gaming pentru un scaun de gaming cu preţ prea bun. Trecem şi pe la laptopuri, doar că ne oprim asupra unui model ultrabook, ceea ce nu prea facem de obicei. Avem şi o cameră 360 grade pentru vacanţe, un telefon business abia ajuns în România şi alte bunătăţi mai jos, inclusiv ceva pentru bărbaţii maturi, poate prea maturi…

1. Scaun gaming Kring Kago

Kring Kago

În general ne bucurăm când un scaun de gaming de 800 de lei ajunge la 600 de lei, dar oferta celor de la eMAG.ro este de-a dreptul next level. Ei vând un scaun de gaming la sub 300 de lei şi marca Kring e destul de apreciată, în zona de mobilier modern. Vine cu model negru/roşu, este un scaun rotativ de talie mică, suportând până la 120 de kilograme şi având acea zonă specială de aerisire în zona cervicală. Se montează uşor şi este rezistent.

2. Moto Z2 Play

Moto Z2 Play

Moto Z2 Play a debutat în România pe 12 septembrie 2017, în aceeaşi zi când era anunţat iPhone X. Pe atunci telefonul era vandut la 2200 de lei şi iată-l acum costând DE 3 ORI mai puţin la Lightinthebox.com. Ei îl vând la suma de 179.99 dolari, adică vreo 700 şi ceva de lei. E vorba despre un telefon cu o performanţă midrange acceptabilă, peste un Xiaomi Mi A1 să zicem, un design premium şi foarte subţire şi o baterie cu surprize plăcute. Cei 4 GB RAM şi softul curat îl fac future proof.

3. Ultrabook ASUS VivoBook S15 S510UN

ASUS VivoBook S15 S510UN

În general acoperim laptopuri de gaming şi niciodată terminale 2 în 1 sau ultrabookuri, aşa că am zis să ne întoarcem privirea şi spre zona acestor portabile. L-am descoperit deci pe ASUS VivoBook S15, cu un ecran Full HD la bord şi procesor Intel Core i5. Are 4 GB RAM şi 1 TB stocare şi se vinde la suma de 2498 lei la PCGarage.ro. Procesorul său Core i5 este de generaţie 2018, adică generaţie a opta. Cântăreşte sub 2 kilograme şi măsoară 17.9 mm în talie.

4. Cameră video de acţiune SJCAM SJ360

SJCAM SJ360

Dacă plecaţi în vacanţă şi veţi face incursiuni în natură cu cayakul sau veţi coborî cu parapanta şi bicicleta pe munţi, e păcat să nu filmaţi totul cu o cameră de acţiune. Dacă nu aveţi 1000 de lei de spart pe un GoPro, puteţi lua ceva mai ieftin, dar în continuare bunicel, precum acest model 360 SJCAM cu filmare 2K şi senzor de 12.4 MP. Costă 469 lei şi permite realizarea de capturi foto la 360 de grade.

Are lentile fish eye wide cu unghi de 360 de grade pe orizontală şi 220 de grade pe verticală. Filmează la rezoluţie de 2048 x 2048 pixeli şi are o baterie de 1300 mAh cu autonomie de 2 ore pentru filmare 2K la 30 FPS.

5. BlackBerry Key2

BlackBerry Key2

Anunţat recent, acest BlackBery Key2 este un telefon business aşa cum puţine companii mai vând în România. Abia a ajuns la noi în ţară prin Quickmobile.ro, la suma de 3974 lei. Are soluţia de comunicare BBM, populară în rândul utilizatorilor BB de ani buni, plus extra securitate, criptare şi protecţie a datelor, atât personale, cât şi corporate. Dotările sunt high midrange pentru un telefon Android şi avem şi avantajul unei tastaturi fizice fără egal în ziua de azi, un QWERTY cu touch foarte bine spaţiat.

6. Aparat de tuns părul

Aparat de tuns părul

Vine un moment în viaţa fiecărui bărbat, în special după 35 de ani când îşi dă seama că se transformă în vârcolac. Glumesc, doar încep hormonii să acţioneze altfel şi ne trezim cu păr pe urechi, pe spate şi alte zone nedorite. Dacă părul de pe urechi sau dintre sprâncene îl mai înlături, cel de pe spate o problemă. GearBest.com vinde ceea ce aş putea numi doar o "racletă", pentru scăpat de părul de pe spate.

Costă 12.98 dolari. Grijă mare să nu vă tăiaţi!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×