Turul Magazinelor #491: Produse casnice, de gameri, de călătorie şi Halloween deja

Autor:  | Publicat în:  Reduceri  Retaileri 1.379 ori
<b>Turul Magazinelor #491: Produse casnice, de gameri, de călătorie şi Halloween deja</b>Avem astăzi pentru voi un nou tur al magazinelor, ediție cu numărul 491 în care vă propunem multe produse pentru achiziție, printre acestea numărându-se atât produse casnice, dar și produse destinate gamerilor de pretutindeni

În Turul Magazinelor de azi, ediţia 491 ne decorăm deja casa de Halloween, dar avem şi o oală sub presiune pentru bucătărie. Nu uităm de gameri, cu o placă grafică solidă, dar nici de globetrotteri, cu o cameră foto Polaroid cu imprimantă integrată. Avem şi un aspirator de mână, bun pentru maşină şi locuinţă, dar şi o mini consolă de jocuri clonă de GameBoy, la preţ bun. Toate mai jos!

1. Oală sub presiune Tefal Secure 5 NEO

Tefal Secure 5 NEO

eMAG.ro are o sumedenie de reduceri la Stockbusters, care se termină astăzi, peste câteva ore, dar eu m-am oprit asupra unui produs de bucătărie foarte căutat. E vorba despre o oală sub presiune Tefal Secure 5 NEO de 8 litri, care costă sub 260 de lei. Are sute de recenzii pozitive şi rating excelent. Oala sub presiune are avantajul că păstrează nutrienţii din legume şi carne intacţi, iar produsul are 2 programe de gătit: unul special pentru legume şi celălalt pentru carne şi peşte.

Are 5 sisteme de siguranţa, printre care şi blocare automată, supapă pentru controlul presiunii, valvă de siguranţă şi garnitură. Baza groasă asigură o dispersie optimă a căldurii.

2. Placă video ASUS GeForce GTX 1060 Expedition, 6GB

ASUS GeForce GTX 1060 Expedition

O placă video high midrange la un super preţ la evoMAG.ro, acest model GTX 1060 cu 6 GB RAM este ideal să jucaţi noul Assassin's Creed Odyssey şi începând de azi şi noul Call of Duty Black Ops 4. Costă 1399 lei, suportă DirectX 12 şi vine cu sistem de răcire Activ (Dual Slot). Memoria este de 6 GB GDDR5 şi avem bus memorie de 192 biţi.

3. Cameră Polaroid Instant Snap

Polaroid Instant Snap

Quickmobile.ro oferă o imprimantă foto şi aparat foto 2 în 1 de la Polaroid la preţul de 1023 lei. Va realiza fotografia voastră şi o va imprima apoi rapid pe o hârtie foto 2x3 inch. Are un ecran LCD de 3.5 inch cu rol de catare electronică, un senzor de 13 megapixeli, care permite filmare în HD sau Full HD. Are suport Bluetooth, timer automat, mod Photobooth şi Burst, dar şi microfon şi difuzor integrat. Suportă carduri microSD de până la 128 GB şi are o baterie Li-Ion reîncărcabilă.

4. Aspirator de mână BOSCH BHN20110

BOSCH BHN20110

Acesta este un aspirator excelent pentru cei care nu vor să facă zgomot excesiv şi au puţină mobilă, nu au covoare sau lucruri complexe de aspirat. Costă doar 244 de lei şi e util şi pentru a aspira în automobil. Este cordless, deci nu mai depindeţi de fir. Cântăreşte doar 1.4 kilograme şi realizează o separare eficientă a prafului, curăţând optim toate zonele din casă, inclusiv în colţuri printr-o duză specială. Autonomia este de 16 minute, iar aspirarea este uscată. Filtrul este lavabil.

5. Mini-consolă portabilă

Mini-consolă portabilă

O clonă reuşită de GameBoy, aceasta mini consolă portabilă pentru cei mici costă doar 21.99 dolari la GearBest.com. De fapt pentru cei mici şi nu prea, pentru că generaţia anilor 80 şi 90 va vrea să îşi amintească de vechile console Nintendo prin acest produs. Are ecran de 3 inch, 168 de jocuri clasice preinstalate şi o baterie de 700 mAh, care asigură 5 ore de gameplay. Are până şi Contra cel original, Hearts, Bomberman şi adoptă cele 4 butoane de acţiune şi padul direcţional de la Gameboy.

6. Mască LED Halloween

Mască LED Halloween

Fie că vrei să o pui pe chip sau să o agăţi prin casă, aceasta mască LED va face furori de Halloween. Costă 6.17 euro şi aminteşte puţin de personajul Jason din filmele de groază. Nu are UV, sau materiale poluante. Sursa de lumină este rece şi nu va afecta negativ pe nimeni. Masca este comodă şi poate fi purtată pe perioade lungi. Puteţi opta pentru culori ca mov, verde sau verde fosforescent, dar şi albastru.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×