Turul Magazinelor #464: Ventilator portabil fără palete, monitor curbat mare cât un TV, laptop Dell cu monitor bonus

1.227 ori
<b>Turul Magazinelor #464: Ventilator portabil fără palete, monitor curbat mare cât un TV, laptop Dell cu monitor bonus</b>V-am pregătit noi reduceri în turul magazinelor de astăzi, postare în cadrul căreia veți găsi o serie de produse foarte interesante după cum puteți remarca încă din titlu. Avem drept recomandări un ventilator portabil mai deosebit menit să vă

În Turul Magazinelor de azi este despre promoţii din nou, cu un laptop care vine la pachet cu un monitor, dar şi un monitor mare cât un televizor. Mai avem şi o serie de plase geniale pentru cumpărături, în orice cantităţi şi un ventilator mic şi portabil fără palete. Toate acestea plus un cuptor electric cu rotisor şi un smartwatch sportiv

1. Laptop Dell Vostro 15 5568 

Dell Vostro 15 5568

Acest laptop aproape că sună prea bine, fiind la un soi de lichidare de stocuri la evoMAG.ro. La sub 2500 de lei aveţi şi laptop cu procesor Core i5, dar şi un monitor cadou. Am cam găsit motiv pentru preţ şi anume generaţia mai veche de CPU, generaţia a cincea (de acum 3 ani), dar totuşi e un Core i5, deci e puternic si acum. Mai avem şi un ecran Full HD de 15.6 inch, 8 GB RAM şi 1 TB stocare. Laptopul are tastatură iluminată, Ubuntu la bord şi o garanţie impresionantă de 4 ani. Nici monitorul nu e rău deloc, iar separat ar costa vreo 399 lei. Este un Full HD de 21.5 inch inch, tot Dell, cu timp de răspuns de 5 ms.

2. Monitor LED curbat Samsung LC32F391FW, 32 inch

Samsung LC32F391FW

Rămânem în aceeaşi zonă, cu monitorul curbat LED VA Samsung de 32 inch, adică 80 cm. Sincer vorbind multă lume are televizoare de 80 cm în sufragerie sau macar dormitor, tot Full HD, ca acesta deci avem un chilipir aici. Chilipir la 1129 lei la eMAG.ro şi acesta este un monitor curbat LED wide, cu HDMI şi DisplayPort şi tehnologie anti flicker. Are o curbură generoasă a ecranului, de 1800R, care permite ochilor să urmărească mai bine imaginile. Vine şi cu o setare automată a luminozităţii, care reduce consumul de energie şi are chiar şi jack audio. Timpul de răspuns este de 4 ms.

3. Cuptor electric Albatros A63BPRC2

Albatros A63BPRC2

Cine s-a săturat să cumpere în fiecare zi pui de rotisor şi-l poate face singur acasă cu ajutorul acestui cuptor electric Albastros. Acest model e pe bază de convecţie, are 2 plite, termostat reglabil şi geam dublu. Costă 369 lei la Cel.ro şi e util atât pentru a încălzi rapid mâncarea, cât şi pentru a pregăti un sandwich cald spre exemplu. Puteţi pregati supe, fripturi şi beneficiaţi de 7 funcţii de gătire, inclusiv coacere, frigere, prăjire. Rotisorul asigură pregătirea uniformă a cărnii.

4. Smartwatch Xiaomi Amazfit Pace

Xiaomi Amazfit Pace

La PCGarage.ro am găsit unul dintre cele mai apreciate ceasuri inteligente de pe piaţa locală, Xiaomi Amazfit Pace. Costă 659 lei şi are un design elegant şi cadran generos. Vine şi cu GPS, Bluetooth, senzor performant de puls şi are garanţie pe 24 de luni. Fabricat din policarbonat şi zirconia ceramică, terminalul are un corp rotund, cu certificare IP67. Are diagonală de 1.34 inch, rezoluţie de 320 x 320 pixeli şi protecţie Gorilla Glass. Din ce am văzut în recenzile de pe PCGarage lumea spune că bateria ține 4-5 zile fără probleme.

5. Ventilator portabil

Ventilator portabil

Se pare că tehnologia ventilatoarelor fără palete a ajuns de la acele imense ventilatoare Dyson la cele Samsung, toate cu preţ uriaş pana acum acum şi la un device micuţ şi portabil cu preţ mic. Costă doar 9.99 dolari la TomTop.com şi e util pentru drumurile lungi cu trenul să zicem. Are un design de jucărie pentru cei mici şi poate absorbi curenţii de aer la 360 de grade şi să ofere o briză uşoară. Ia curentul de aer din zona inferioară şi îl scoate în cea superioară. Are 3 niveluri de viteză, se încarcă via USB şi este fabricat din plastic. Autonomia este de 8 ore.

6. Pungi cumpărături

Dacă faceţi suma tuturor pungilor de plastic pe care le cumpăraţi într-un an o să vă speriaţi, atât la capitolul finanţe, cât şi la capitolul poluare. O soluţie genială este cea oferita de GearBest.com, un sistem de 4 pungi interconectate care se conectează direct la căruciorul de cumpărături. Se pot compacta imediat şi costă doar 14.99 dolari. Foarte important e că sunt şi reutilizabile, uşor de curăţat şi rezistente.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×