Reduceri și Campanii Online #74: Azi QuickMobile, eMAG, Cel, Fashion Days [...]

773 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #74: Azi QuickMobile, eMAG, Cel, Fashion Days [...]</b>Promoțiile continuă în mediul online acolo unde retailerii ne atrag atenția prin sute de discount-uri asociate unui număr uriaș de produse. Vă ajutăm să scăpați de căutarea ofertelor prin articolul de astăzi care include toate noutățile din online

În mediul online reducerile continuă și acum pe final de lună când retailerii vin cu tot soiul de promoții asociate în special produselor din zona electronicelor și electrocasnicelor. Avem desigur și tăieri de prețuri pentru produse din zona fashion, smartphone, dar și pentru produsele ideale de luat în vacanță. Descoperiți care sunt cele mai proaspete promoții desfășurate în online în lista de mai jos, iar la final un produs vedetă al zilei!

Produsul erou al zilei:

Recomandarea zilei vine sub forma smartphone-ului Nokia 8 care în aceste zile este vândut de către QuickMobile.ro la suma de numai 1.449 lei, cu mențiunea că la achiziție veți primi și o husă cadou. Telefonul a fost lansat anul trecut drept flagship pe piață și vine echipat cu procesor Snapdragon 835, 4 GB de RAM și ecran de 5.3 inch cu rezoluție superioară de 2560 x 1440 pixeli. Are și cameră duală, respectiv baterie de 3090 mAh. Obțineți și 3% extra reducere la aplicarea codului promo QUICK202.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×