Mini Turul Magazinelor #31: Placă grafică la super preţ, proiector video Full HD, telefon Samsung şi aer condiţionat la 999 lei

1.601 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #31: Placă grafică la super preţ, proiector video Full HD, telefon Samsung şi aer condiţionat la 999 lei</b>Pe final de săptămână lucrătoare vă oferim un mini tur al magazinelor, ediție în care adunăm laolaltă o serie de produse interesante. Astfel pe lista noastră se află un aparat de aer condiționat accesibil, o placă video pentru PC, dar și un telefon

Cum vara se prelungeşte la infinit şi în septembrie şi octombrie, nu cred că e o idee rea să găsim un aparat de aer condiţionat la reducere. Intră în scenă un model la sub 1000 de lei, dar am găsit şi o placă grafică puternică, un videoproiector Acer Full HD şi un telefon Samsung solid şi midrange la preţ bun. Toate acestea mai jos.

1. Aparat de aer condiţionat Alizee AW09GR, 9000 BTU

Alizee AW09GR

Toată vara am acoperit aparate de aer condiţionat la preţ redus, dar tot gravitând pe la 1200 lei. Ei bine iată că de această dată am găsit un apărat la sub 1000 de lei la Flanco.ro. Este un model de 9000 BTU, cu inverter şi clasa A++. Are kit de instalare inclus şi vine cu funcţie Auto Restart, care permite revenirea la setările anterioare, chiar dacă alimentarea electrică a fost întreruptă. Modul Turbo măreşte fluxul de aer şi avem şi un mod Sleep, care face economie la energie şi nu deranjează prin zgomot.

Senzorul de temperatură încorporat în telecomandă va menţine temperatura constantă în zona în care se află telecomanda, nu doar în cea care se află aparatul.

2. Videoproiector Acer P1623, Full HD

Acer P1623

Am făcut la un moment dat un tur al videoproiectoarelor, iar pe atunci am găsit mai degrabă modele HD sau cu rezoluţii mai mici. Azi avem pentru voi un videproiector Full HD, că tot vin meciurile României de la cupa aceea europeană nouă. Costă 2799 lei la eMAG.ro, ceea ce este un preţ rezonabil pentru un proiector de gen. Oferă o luminozitate generoasă, de 3500 de lumeni. Are şi o protecţie specială contra prafului, prin tehnologia Acer Dust Shield.

Oferă un consum de energie redus pentru funcţionalitate ecologică şi poate reduce consumul cu până la 90% în standby şi cu până la 70% când este pornit.

3. Samsung Galaxy J6 (2018)

Samsung Galaxy J6 (2018)

Practic un soi de frate îndepărtat de Galaxy A6, acest Galaxy J6 (2018) are un preţ bun de tot la Altex.ro la suma de 869 lei. Ecranul Super AMOLED de 5.6 inch este luminos, iar combinaţia de 3 GB RAM cu 32 GB stocare este rezonabilă. Are camere mai modeste decât Galaxy A6 totuşi, cu un senzor de 13 MP în spate şi 8 MP în faţă, dar cu deschidere OK, F/1.9 pe ambele. Bateria de 3000 mAh sigur vă oferă măcar 6-7 ore de PUBG Mobile.

4. Placă video Palit GeForce GTX 1060 JetStream, 6GB

Palit GeForce GTX 1060 JetStream

Odată cu lansarea de plăci RTX se ieftinesc cele GTX, cam acesta ar fi mersul pieţei. Sună bine de altfel la evoMAG.ro suma de 1499 lei pentru o placă GeForce GTX 1060 cu 6 GB memorie. Duce orice joc modern pe arhitectura Pascal, are nevoie de o sursă de 400 W şi vine cu port DVI, HDMI şi are şi 3 DisplayPort-uri. Suportă 3D Vision, CUDA, PhysX şi este şi VR Ready. Bună şi de minat la o adică.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×