Turul Magazinelor #496: Red Dead Redemption 2 gata de lansare, iPhone XR în România, card de memorie profi pentru filmare 4K

1.242 ori
<b>Turul Magazinelor #496: Red Dead Redemption 2 gata de lansare, iPhone XR în România, card de memorie profi pentru filmare 4K</b>La mijloc de săptămână venim în întâmpinarea pasionaților de shopping online cu o nouă sesiune de recomandări, de la o cameră video de acțiune numai bună în aceste zile în care vântul pune probleme și până la o consolă PS4 care se livrează

Am revenit cu Turul Magazinelor, ediţia de mijloc de săptămână, când deja îţi faci planuri de weekend şi încerci să îţi dai seama dacă e vreme de mers la munte sau la... mall. Eventual şi vreme de ceva shopping. Dacă e urât afară avem pentru voi cel mai nou joc de console al anului, Red Dead Redemption 2, dar şi iPhone XR în România, un card de memorie profi pentru filmare 4K, un senzor de mişcare Xiaomi şi o jucărie pe bază de fizică. Toate mai jos.

1. iPhone XR 64GB

iPhone XR 64GB

Cel mai accesibil iPhone din nou lineup Apple este clar iPhone XR, iar el se poate comanda pe Quickmobile.ro la sub 4000 de lei. Vine pe galben, albastru şi alte câteva nuanţe şi aduce un ecran LCD de 6.1 inch, care deşi nu e un OLED de iPhone X/XS, a fost apreciat totuşi de Marques Brownlee spre exemplu. Nu ar trebui să resimţiţi vreun decalaj de performanţă între iPhone XR şi XS, pentru că au acelaşi CPU Apple A12, iar acel 1 GB RAM în minus nu cred că se simte deloc. Camera singulară de 12 MP ar trebui să performeze la nivel de iPhone 8 din ce am înţeles, cu plusul lui Smart HDR.

2. Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2

Cea mai mare lansare de joc din 2018 sau mai bine zis din lunile rămase din an este cea a lui Red Dead Redemption 2. Vine de la Rockstar, creatorul seriei GTA şi avem mai jos câteva oferte pentru joc, dar şi bundle-uri. Se poate cumpăra de pe 26 octombrie şi vă duce în Vestul Sălbatic, pentru un univers open world uriaş. Aveţi dueluri cu pistolari, jafuri de bănci, bande de nelegiuiţi, vânători de recompense şi o grafică superbă. Mai jos aveţi preţurile de la Altex.ro:

3. Cameră video GoPro Hero5 Black

GoPro Hero5 Black

Dacă tot a venit GoPro Hero7, e cazul ca versiunile mai vechi, chiar şi premium să se ieftinească. evoMAG.ro are cel mai mic preţ pentru GoPro Hero5 Black, care vine cu filmare 4K, un corp rezistent la apă, WiFi şi Bluetooth. Costă 1579 lei la evoMAG.ro, are ecran tactil, control vocal şi chiar auto upload în cloud. Un mare plus în aceste zile cu vânt puternic este reducerea zgomotului produs de vânt. Putem face fotografii RAW şi WDR, avem localizare automată prin GPS şi stabilizare video.

4. Card memorie SanDisk Ultra microSDXC 200GB

SanDisk Ultra microSDXC 200GB

Şi dacă tot am vorbit despre o cameră de acţiune şi camere în general, avem şi un card de memorie profi pentru voi. Este un SanDisk de 200 GB, Clasa 10, cu viteză de 100 MB/s şi adaptor SD. Costă 209 lei la PCGarage.ro şi are garanţie pe 2 ani. Ideal pentru smartphone, tabletă, cameră de acţiune şi camere foto/video în general. Luna trecută costa cu 100 de lei mai mult.

5. Senzor de mișcare Xiaomi Aqara

Xiaomi Aqara

La GearBest.com găsim un senzor de mişcare de la Xiaomi pentru locuinţele voastre, iar produsul costă doar 11.99 dolari. E menit să se conecteze la un sistem smart home şi e compatibil cu alte produse Xiaomi. Suportă inducţie inteligentă, astfel că dacă o persoană trece prin raza sa de acţiune, funcţia Night Light se activează automat. Poate detecta nivelul de lumină şi întuneric din cameră şi vă trimite alerte prin aplicaţia dedicată.

Suportă conexiune ZigBee şi detectează mişcarea până la 7 metri distanţă. Util în camera celui mic şi dacă aveţi animale de companie de talie mare. Evident util şi anti hoţi.

6. Pinart 3D

Pinart 3D

Aţi auzit de Pinart? Este o formă de relaxare şi artă care implică utilizarea unor "cuie" metalice care se împing pentru a forma un model. Uneori e pe bază de magnetism, alteori e doar mecanic. Imită orice obiect puneţi pe acele "cuie", fie o mână de om, o jucărie, ochelari, orice. Costă doar 19.54 dolari la Lightinthebox şi e haios ca hobby şi pentru cei mari şi cei mici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×