Turul Magazinelor #450: Turul accesoriilor mici şi utile în automobil, briceag pentru munte, căşti şi adaptoare

1.474 ori
<b>Turul Magazinelor #450: Turul accesoriilor mici şi utile în automobil, briceag pentru munte, căşti şi adaptoare</b>În Turul Magazinelor de astăzi am adunat laolaltă o serie de mici gadget-uri ideale pentru automobil, un briceag care se va dovedi a fi foarte util la munte, cât și o pereche de căști. Mai avem și alte produse pe listă precum o serie de

În Turul Magazinelor de azi avem acele mici accesorii şi adaptoare care vă pot face viaţa mai uşoară la volan, într-o drumeţie pe munte sau atunci când faceţi amenajări interioare. Am găsit un încărcător auto, o pereche de căşti USB Type-C, un briceag multifuncţional şi o ruletă Stanley, dar lista e mult mai lungă de atât. O găsiţi mai jos.

1. Căşti In Ear Huawei USB Type C

Casti USB Type-C Huawei

Ştiţi căştile acelea care vin cu telefoanele Huawei high end şi pe care le numim "clone EarPods"? Ei bine, acestea se vând şi separat şi la Cel.ro o pereche de gen, cu conector USB Type-C costă sub 70 de lei. Sunt la fel de comode ca şi EarPods, au o telecomandă similară şi nici performanţa nu e departe. Cablul are o lungime de 1.2 metri şi avem şi microfon integrat. Utile pentru telefoanele fără jack audio, doar cu USB Type-C. 

2. Unealtă multifuncţională Leatherman 831245

Leatherman 831245

A spune că acesta este doar un briceag e total greşit, fiind un aparat multifuncţional vital la o drumeţie pe munte. Costă 139.99 lei la PCGarage.ro şi are o garanţie de 25 de ani. Include un desfăcător cutii, deschizător de capace, o lamă mare cu vârf ascuţit, curăţător unghii, foarfecă, pilă și pensetă. Lama are o lungime de 40 de mm şi produsul cântăreşte 41.1 grame. Fiind un produs mic, poate fi ţinut ca breloc.

3. Încărcător auto Samsung Mini Fast Charger

Samsung Mini Fast Charger

Cine vrea un încărcător auto numai bun pentru telefonul sau Samsung, ar face bine să ia unul de la mama lui. Am găsit un model Samsung cu preţ de 79 de lei la eMAG.ro. Are cablu microUSB inclus şi suporta încărcare rapidă. Se conectează la suportul de bricheta al maşinii via conector microUSB. E util şi pentru tablete, MP3 playere, console portabile de jocuri şi alte aparate de gen. Este şi foarte compact și mic.

4. Ruletă Stanley 3m

Ruletă Stanley 3m

Aici nu mai este nevoie să vă explicăm nimic. Aceasta este ruleta clasică cu care măsuraţi mobila, spaţiul din casă, cada, ferestrele înainte să faceţi lucrări. evoMAG.ro vinde aşa ceva la suma de 17 lei şi avem de-a face cu o ruletă extensibilă până la 3 metri lungime. Are sistem retractabil automat şi sistem de blocare.

5. Combo dongle + căști BINGLE B616

BINGLE B616

Un accesoriu ceva mai inedit şi promovat de TomTop.com ca ideal pentru Cupa Mondială, acest combo de dongle şi căşti e de fapt util pentru cei care vor să vadă meciul în tihnă. Dacă doarme cel mic sau soţia şi vreţi să vedeţi meciul vă conectaţi căştile via Bluetooth la acel dongle ataşat la televizor.

Nu trebuie să vă mai complicaţi cu cabluri lungi şi trebuie spus că multe televizoare nici nu mai au jack audio în ziua de azi. Costă 19.99 dolari la TomTop.com căştile împreună cu dongle-ul. Distanţa de acoperire este de la 20 la 30 de metri.

6. Sistem Head-up Display

SISTEM HUD

Vedem uneori că producătorii auto prezintă automobile autonome care au pe parbriz un sistem de interfaţă HUD, care va arăta viteza, consumul, harta şi alte statistici. Multă lume jinduieşte la acest aspect de maşină SF şi pe automobilul propriu. Noi am găsit un proiector de HUD pe parbriz la Lightinthebox.com la preţul de 53 de dolari Afişează la rândul său viteza, temperatura, rotațiile pe minut şi alte date vitale, fără să mai fie nevoie să vă luaţi privirea de la drum. Atenţie la compatibilitate. Trebuie să aveţi un automobil cu certiifcare OBD II şi un conector de comunicare TDCL sub volan.

Bonus: Sandale Lumberjak la 209.99 lei la Fashiondays.ro

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×