Turul Magazinelor #501: Aerotermă şi laptop de gaming, carduri de memorie la preţuri bune şi o toaletă pentru camping

1.487 ori
<b>Turul Magazinelor #501: Aerotermă şi laptop de gaming, carduri de memorie la preţuri bune şi o toaletă pentru camping</b>Avem astăzi un tur de weekend pentru voi, unul ce vine înainte de startul marilor campanii de Black Friday programat pentru săptămâna viitoare. Veți regăsi în rândurile de mai jos o serie de produse foarte interesante, de la o aerotermă

Weekend-ul aduce şi un nou Tur al Magazinelor, ediţia 501. De această dată e vorba despre obiecte care îţi fac viaţa mai comodă, atât acasă, cât şi în camping. Avem o toaletă de gaming, aerotermă, dar şi carduri de memorie pentru cei care vor să facă poze în vacanţă. Am găsit şi un laptop bun de gaming, dar şi un headset VR Samsung, toate la preţ excelent, mai jos.

1. Laptop gaming Asus VivoBook Pro N580VD 

Asus VivoBook Pro N580VD

Am găsit un laptop de gaming ASUS VivoBook Pro, care chiar dacă nu face parte din gama ROG, tot e bun la sarcini legate de divertisment. Costă sub 3700 de lei la Cel.ro şi vine cu procesor Intel Core i7 de generaţie a şaptea şi o combinaţie de HDD de 1 TB şi SSD de 128 GB, cu 8 GB RAM şi placă grafică NVIDIA GTX 1050 cu 4 GB memorie. Este fabricat din aluminiu, măsoară 19.2 mm în grosime şi rulează Windows 10 Pro. Poate scoate imagine la rezoluţie 4K pe un monitor dedicat şi are şi cititor de amprente.

2. Aerotermă Fakir HT 400

Fakir HT 400

Am intrat deja în acea parte a anului când noaptea temperaturile ajung la 1 grad sau chiar la zero, în funcţie de regiunea ţării. Nu strică deci să avem o aerotermă precum cea din imagine, un model ceramic turn Fakir de la evoMAG.ro. Costă 369 lei şi are termostat reglabil electronic. Are protecţie anti îngheţ şi cântăreşte sub 2 kilograme, fiind uşor de montat şi mutat în orice încăpere.

3. Toaletă portabilă pentru camping

Toaletă portabilă pentru camping

Am văzut că e la modă să pleci acum cu rulota la drumeţii lungi, spre Transfăgărășan (dacă o permite vremea) sau în locuri mai atractive, dar îndepărtate. Ca atare e bine să ai o rulotă dotată cu de toate, inclusiv cu o toaletă portabilă. E bună şi pentru pescuit, o cabană în care stai doar de 2-3 ori pe an. Costă 200 de lei la eMAG.ro şi e ultimul produs în stoc. Are o formă apropiată de cea a unei toalete clasice, fiind fabricată din plastic ABS, de bună calitate. Este realizată în Italia şi are un capac special suplimentar, care se închide etanş, pentru izolarea mirosurilor.

4. Card microSD SanDisk Ultra, 400GB

microSD SanDisk Ultra, 400GB

Am tot inclus în ultimele Tururi de magazine carduri de memorie, dar erau doar de 64 sau 128 GB. Acum trecem la o categorie mai hardcore, de 400 GB, cu acest model pe care îl găsiţi la Altex.ro la 699 de lei. Este un Sandisk Ultra din Clasa 10, cu viteză de 100 MB/sec. Are garanţie pe 2 ani şi adaptor SD la pachet. Puteţi filma zeci de ore de concerte în 4K pentru festivalurile ce urmează.

5. Samsung Gear VR2 

Samsung Gear VR2

Am găsit şi la Germanos o reducere bună pentru o cască Samsung Gear VR2, care ajunge să coste doar 199 lei. Are o bandă bine fixată pentru a rezista la mişcări largi, greutate de 345 de grame şi permite confortabile din spumă şi bureţi. Funcţionează cu telefoane din gama Galaxy Note, Galaxy S, care se montează în suportul frontal. Are o tastă înapoi, una Home şi una touchpad. Se bazează pe tehnologie Oculus şi suportă o sumedenie de aplicaţii şi conţinuturi din magazinul VR dedicat, plus jocuri.

6. Card microSD Kodak 128 GB 

Card microSD Kodak 128 GB

Încă un card de memorie generos apare în topul nostru, un Kodak de această dată, de 128 GB cu preţul de 29.99 dolari la GearBest.com. Suportă captură video 4K, suportă viteză de citire de 100 MB/s şi cântăreşte doar 8 grame. Rezistă la apă şi temperaturi extreme, dar şi la raze X.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×