Proces de 1.6 milioane de dolari pentru că a folosit un iPhone în public; Ambasadoarea Samsung din Rusia e dată în judecată

Autor:  | Publicat în:  Samsung  Apple 3.513 ori
<b>Proces de 1.6 milioane de dolari pentru că a folosit un iPhone în public; Ambasadoarea Samsung din Rusia e dată în judecată</b>Ambasadoarea de brand Samsung din Rusia, Ksenia Sobchak are probleme serioase, după ce a fost dată în judecată de Samsung. Asta pentru că a folosit un iPhone X în public, în locul telefoanelor pe care trebuia să le promoveze.

Ambasadoarea de brand Samsung din Rusia, Ksenia Sobchak are probleme serioase, după ce a fost dată în judecată de Samsung. Asta pentru că a folosit un iPhone X în public, în locul telefoanelor pe care trebuia să le promoveze.

Ksenia a fost angajată de Samsung pentru a îi promova telefoanele în Rusia. Domnişoara/doamna este o prezentatoare la un post TV din Rusia, jurnalist şi chiar politician. Din ce am înţeles ar fi şi înrudită cu Vladimir Putin, care îi este naş. Contractul Samsung cu influencerii subliniază că aceştia nu trebuie să fie văzuţi cu produse rivale în public. Am mai văzut încălcări de acest gen, inclusiv de către Gal Gadot/Wonder Woman cu Huawei, dar acolo nu s-a lăsat cu proces.

Cât despre incidentul actual, rusoaica a fost surprinsă folosind un iPhone X în timpul unui interviu televizat. A fost şi un moment cam ciudat, când ambasadoarea de brand a încercat să ascundă iPhone-ul sub o foaie de hârtie în vreme ce camerele erau pornite. În plus, Ksenia Sobchak a fost văzută folosind iPhone-ul în timpul unor evenimente din Moscova, dar şi în alte apariţii TV.

Poreclită "Paris Hilton de Rusia", rusoaica a candidat contra lui Putin la alegerile din acest an. Tatăl său a fost primar al oraşului Sankt Petersburg. Încă nu e clar cu cât a plătit-o Samsung pe fina lui Putin, dar suma de 1.6 milioane de dolari cerută ca pagubă de Samsung, lasă de înțeles că nu ar fi o sumă mică. Au fost şi vedete mai mari care au comis-o: Adam Levine de la Maroon 5 apărea în 2014 promovând lansarea serviciului Samsung Milk, dar cu o săptămână mai târziu apărea cu un iPhone la TV. A cântat şi la iTunes Festival în aceeaşi perioadă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×