Turul Magazinelor #508: Frigider premium side by side, detector gaz profi, laptop Core i5 2018 şi cuier USB

Autor:  | Publicat în:  Reduceri  Retaileri 1.188 ori
<b>Turul Magazinelor #508: Frigider premium side by side, detector gaz profi, laptop Core i5 2018 şi cuier USB</b>În turul magazinelor de astăzi avem pentru voi o colecție generoasă de produse, printre acestea numărându-se și un side by side, un detector de gaz profi, cât și un laptop de la ASUS de generație nouă. Pe listă se mai află și un cuier smart

Dacă v-aţi săturat de bomboane şi fructe azi pentru Moş Nicolae, zic să faceţi o pauză şi să vă luaţi ceva şi pentru voi. Noi am găsit un frigider premium side by side şi l-am inclus în Turul Magazinelor, împreună cu un detector de gaz profi şi un laptop cu procesor din generaţia 2018. Avem şi o traznăie, un cuier USB, plus un monitor de gaming 2K şi un kit de pornit maşina de urgenţă. Toate acestea la preţ bun mai jos.

1. Laptop ASUS VivoBook X542UA

Asus VivoBook X542UA

La Cel.ro am găsit un laptop ASUS de generaţie nouă, un VivoBook Core i5 la sub 2500 de lei. Are 256 GB stocare SSD şi ecran Full HD de 15.6 inch. Vine pe gri, dar puteţi alege şi o variantă roşie sau neagră. E generos cu conectivitatea, incluzând un port USB Type-C, porturi HDMI şi VGA, cititor de carduri SD şi 2 porturi Full USB. Are şi difuzoare stereo, 8 GB RAM şi poate avea memoria extinsă până la 16 GB. Toate acestea la o greutate de doar 2.15 kilograme.

2. Side by side Heinner HSBS-520NFXWD

Heinner HSBS-520NFXWD

Sătul să vă mai recomand frigidere Arctic ieftine, am zis să încercăm ceva nou azi. E vorba despre un frigider premium side by side de la Heinner. Costă pe măsură, 2799 lei la eMAG.ro şi vine cu propriul dozator de apă. Are o capacitate uriaşă, de 514 litri şi are un sistem NO FROST, care permite o circulaţie omogenă a aerului rece, evitând formarea gheţii şi păstrând alimentele în stare perfectă. Nu are nevoie de dezgheţare.

Controlul se face cu un ecran tactil LED şi avem la interior 4 rafturi din sticlă şi 2 compartimente pentru fructe şi legume. Rezervorul dozatorului de apă are o capacitate de 3 litri.

3. Detector de gaz Trotec BG30

Trotec BG30

Din ce ştiu legislaţia actuală spune că e obligatoriu să ai un detector de gaz în casă şi asta mai ales dacă ai centrală de apartament. Am găsit un detector de acest tip la eMAG.ro, un model ceva mai profi, nu doar o bucată de plastic cu un senzor slab. Fiind profi, zic că e mai bun pentru uz la firme care lucrează cu aparatură pe gaz, camping-uri cu multe butelii şi altele de gen. Costă 443 lei şi vine cu alarmă optică şi acustică, plus calibrare individuală.

Măsoară scurgerile de gaz şi e util în spaţiile de depozitare butelii sau în zonele cu conducte de gaze. Frecvenţa şi intensitatea alarmei sunt în raport cu concentraţia de gaze. Are şi o sondă specială, de 40 cm pentru a inspecta zonele greu accesibile.

4. Monitor gaming DELL S2719DGF, 27 inch

DELL S2719DGF

La PCGarage.ro are loc o serie de reduceri cu ocazia lui Bucharest Gaming Week 2018. Printre produsele de gaming listate de magazin se numără şi acest monitor LED Dell de 27 inch, cu rezoluţie 2K. Costă 1349 lei, are timp de răspuns de 1 ms şi refresh rate de 155 Hz. Rezoluţia reală este de 2560 x 1440 pixeli şi avem şi unghi de vizualizare de 170 de grade şi contrast dinamic până la 10.000.000:1.

Este de tip plug and play, are FreeSync, 2 porturi HDMI, un DisplayPort, 4 USB 3.0 şi un jack audio.

5. Kit pornire de urgență auto

Kit pornire de urgență auto

Dacă aţi rămas cu bateria la maşină moartă în mijlocul câmpului pe viscol, va ajuta acest produs. Este un kit de pornire de urgenţă a maşinii, care costă 49.99 dolari la GearBest.com. În primul rând include o baterie de 89.800 mAh, care îţi alimentează acumulatorul la maşină, are şi o busolă şi este rezistent la apă şi praf. Kitul mai include şi un ciocan pentru spart geamuri la urgenţe, display digital şi protecţie la scurt circuit şi supraîncărcare.

Cântăreşte doar jumătate de kilogram. Pachetul include şi adaptoare de telefon mobil, adaptor de computer, cleşti pentru alimentarea maşinii şi input de curent de la priză de acasă. Are o sumedenie de porturi USB şi lanterne puternice cu semnale luminoase.

6. Cuier cu USB

 Cuier cu USB

Cea mai mare ciudăţenie din Tururile din ultima vreme este acest accesoriu, un cârlig ce ţine loc de cuier. Costă doar 4.19 euro la Cafago.com şi să vă explic cum funcţionează. Are un port USB care îi oferă destul curent încât să încingă un lipici, care vă permite să îl lipiţi de orice suprafaţă. Poate susţine până la 5 kilograme de haine. Se curăţă uşor şi aderă la orice suprafaţă.

Se înlătură prin topirea lipiciului şi apoi poate fi refolosit.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×