Lenovo îşi lansează primul smartphone cu ecran în stil Infinity O înainte de Samsung; Iată când vine

1.468 ori
<b>Lenovo îşi lansează primul smartphone cu ecran în stil Infinity O înainte de Samsung; Iată când vine</b>Fix când părea bătut în cuie faptul că Samsung va fi primul producător de pe piață ce aduce un smartphone cu decupaj circular în ecran pentru camera selfie, iată că Lenovo le suflă de sub nas premiera. Compania chineză are în plan lansarea

Samsung ar trebui să dea startul trendului telefoanelor cu decupaj în ecran de tip Infinity O pe 10 decembrie. Huawei mai aşteaptă până pe 17, dar Lenovo plusează cu un debut de produs rival chiar pe 6 decembrie, adică mâine.

Trendul de final de an 2018 şi început de 2019 este legat de înlocuirea decupajului în ecran, acel "notch" lat cu un orificiu discret realizat cu laserul. Samsung a propus această abordare prima, a avut brevete şi prezentări oficiale. Acum rivalii săi vin în întâmpinarea acestui format cu propriile variante de panou.

Lenovo surprinde prin acest debut prematur, care aduce orificiul camerei selfie în ecranul lui Lenovo Z5s. Camera se află în zona superioară centrală şi tot ce avem în acest moment este un teaser postat pe contul oficial Weibo al companiei. Evenimentul de lansare are loc pe 6 decembrie şi ne va aduce un terminal midrange, cu procesor Qualcomm Snapdragon 675, cameră triplă în spate şi ecran de 6.3 inch cu rezoluţie Full HD+.

Pe 1 decembrie vedeam fotografii hands on cu acest device, care a trecut şi pe la TENAA în ultima lună. A primit chiar şi un video hands on, ocazie cu care am aflat că va oferi un sistem de multitasking pe bază de cards.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×