Turul Magazinelor #518: Kit gaming 4 în 1 la super preţ, AMD Ryzen 5 la suma corectă, telefon cu 10 GB RAM şi două ecrane

1.748 ori
<b>Turul Magazinelor #518: Kit gaming 4 în 1 la super preţ, AMD Ryzen 5 la suma corectă, telefon cu 10 GB RAM şi două ecrane</b>Turul Magazinelor de azi este oarecum opulent şi axat pe inovaţie. Avem un telefon cu 10 GB RAM şi două ecrane proaspăt ajuns în România, dar şi un kit de gaming cu 4 produse şi cu preţ excelent. Apare şi un acumulator extern de 10.000 mAh

Turul Magazinelor de azi este oarecum opulent şi axat pe inovaţie. Avem un telefon cu 10 GB RAM şi două ecrane proaspăt ajuns în România, dar şi un kit de gaming cu 4 produse şi cu preţ excelent. Apare şi un acumulator extern de 10.000 mAh la sub 100 lei, plus procesor AMD Ryzen 5 respectabil la jocuri şi cu cadou la pachet. Toate acestea şi un bonus old school la final se află mai jos.

1. Kit gaming 4 în 1 MARVO CM370

MARVO CM370

Cine este gamer profesionist de eSports ar putea cheltui zi mii de lei pe aşa un kit. Cine are pretenţii ceva mai modeste, se mulţumeşte şi cu acest kit de la Altex.ro, care costă sub 85 de lei. Include şi tastatură şi mouse şi căşti şi mousepad. Culmea e că nu arată rău şi nu sună rău pe hârtie cel puţin.

Tastatura cel puţin vine cu suport anti ghosting pentru 19 taste, funcţii multimedia şi rezistenţă la apă. Mouse-ul are ajustare în 4 paşi pentru sensibilitate, iluminare în 7 culori. Căştile oferă sunet stereo, microfon omnidirecţional şi avem şi difuzoare cu diametru de 40 mm la bord. Mousepad-ul are suprafaţă textilă şi bază cauciucată.

2. Procesor AMD Ryzen 5 1600X 3.6GHz box

AMD Ryzen 5 1600X 3.6GHz box

Un procesor foarte solid de la AMD, Ryzen 5 ajunge să coste doar 665 de lei la PCGarage.ro. Rival pentru Core i5 şi excelent la gaming şi eventual ceva editare video Full HD, acest CPU vine şi cu cadou de la retailer, un cooper special Wraith Max cu iluminare RGB LED, în valoare de 199 lei. Acest Ryzen a fost multi premiat în 2017, are o frecvenţă peste rivalul Intel şi are un preţ excelent pentru 6 nuclee şi 12 fire de execuţie. În decembrie costa peste 1000 de lei.

3. Acumulator extern Asus ZenPower, 10050 mAh

Asus ZenPower

Orice acumulator de 10.000 mAh la sub 100 de lei e chilipir. Asta mai ales dacă iei în calcul unul produs de ASUS, deci unul de marcă bună. Acesta de faţă costă doar 83 de lei la evoMAG.ro şi vine cu un port USB şi design elegant. Are 5V şi 2A la intrare şi 5V şi 2.4A la ieşire. Cântăreşte 217 grame.

4. Saltea gonflabilă auto scaun spate

Saltea gonflabilă auto scaun spate

Ceva mai inedit pentru un tur de magazine este aceasta saltea gonflabilă auto scaun spate. Utilă pentru cei care călătoresc mult şi au nevoie să doarmă în maşină (sau lângă), străbătând zone nelocuite spre exemplu. Costă doar 220 de lei la eMAG.ro şi acesta este un pat de aer uşor gonflabil, care cântăreşte doar 3 kilograme. Se umflă cu pompa de 12V inclusă, conectată la brichetă.

E bună şi pentru camping în aer liber şi drumeţii.

5. Vivo Nex Dual Display 

Vivo Nex Dual Display

Recent lansat şi deja ajuns în România! Chiar dacă e încă un produs proaspăt, acest telefon Nex şi-a făcut deja câţiva fani. Acum ajunge în România la suma de 3395 lei la Quickmobile.ro folosind codul QUICK202. Mi se pare excelentă pentru 10 GB RAM, 128 GB stocare, ecran dual (faţă şi spate), procesor Snapdragon 845 şi ecran generos de 6.39 inch în faţă. Camera principală este una triplă, cu senzor de 12 MP plus 2 MP, plus o cameră TOF.

6. Pickup dodocool

Pickup dodocool

Cu un pickup într-o valiză poţi face atmosferă la o petrecere. Aşa ceva oferă brandul asiatic dodocool la preţul de doar 71 de euro  la Cafago.com. Integrează şi slot SD, port SB, ieşire pentru căşti şi înregistrare de pe pickup. Suportă playback de viniluri de 7 ţoli, 10 ţoli sau 12 ţoli, are jack audio, WiFi şi poate chiar să primească un HDD conectat via USB. Se poate conecta la un amplificator sau boxă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×