Turul Magazinelor #511: Televizor LED HD accesibil, aparat pentru clătite, espressor şi încuietoare cu parolă + super preţ PS4

1.407 ori
<b>Turul Magazinelor #511: Televizor LED HD accesibil, aparat pentru clătite, espressor şi încuietoare cu parolă + super preţ PS4</b>Am revenit cu Turul Magazinelor, ediţia completă, cu câte un produs din fiecare categorie importantă. Azi nu avem telefoane totuşi! Am găsit un PS4 la super preţ, un televizor LED de 81 cm care are preţ excelent, plus un aparat de gătit clătite.

Am revenit cu Turul Magazinelor, ediţia completă, cu câte un produs din fiecare categorie importantă. Azi nu avem telefoane totuşi! Am găsit un PS4 la super preţ, un televizor LED de 81 cm care are preţ excelent, plus un aparat de gătit clătite. Şi un espressor profi e pe listă, dar avem şi o încuietoare mecanică cu parola şi un ceas foarte elegant şi smart la preţ accesibil. Toate mai jos.

1. Televizor LED 81cm Vortex V32CK600 HD LEDV32CK600

Vortex V32CK600 HD LEDV32CK600

La Cel.ro am găsit un televizor care costă sub 600 de lei, ceea ce sună excelent. E vorba despre un model Vortex cu diagonală de 81 cm, cu panou LED şi rezoluţie HD. Poate reda conţinuturi folosindu-se de porturi USB şi HDMI şi puteţi conecta la el un laptop, HDD extern sau stick. Are 3 porturi HDMI, un USB şi slot CI+. Unghiurile de vizualizare sunt de 178 de grade şi greutatea de doar 3.9 kilograme mi se pare incredibil de mică.

Are boxe integrate de 5W (două la număr), plus tuner DBV-t/DVB-C.

2. Promoţiile Altex gata de debut

Promoţiile Altex gata de debut

Altex.ro pregăteşte o serie de promoţii speciale de gaming, începând cu data de 14 decembrie. Starul este un PlayStation 4 de la 949 lei, dar conform teaserului vom vedea şi joystick-uri colorate, un headset VR, şi jocuri că FIFA sau Spider-Man la reducere, plus un abonament PS Plus la preţ bun. Aflăm în următoarele ore şi care sunt celelalte oferte.

3. Aparat pentru gătit Russell Hobbs, aparat pentru preparat clătite 20920-5

Dacă vreţi o clătită de mărimea perfectă, dulce sau sărată, există un aparat special pentru asta. Este un aparat pentru gătit Russell Hobbs, care costă doar 124 de lei la PCGarage.ro. Are termostat reglabil, indicatori luminoşi şi suprafaţa anti aderentă.

4. Espressor Krups EA810570, 1.6L, 15 bari

Espressor Krups EA810570

Rămânem în zona produselor din bucătărie, cu un espressor la preţ bun. Este un model Krups de 1.6 litri şi 15 bari, care costă 1099 de lei. Este un model mai profi decât espressorul standard de acasă. Are comenzi intuitive şi permite alegerea cantităţii dorite, are 2 niveluri pentru tăria cafelei şi cantitate ajustabilă de cafea (3 niveluri.

Vine cu sistem Thermoblock şi pompa de 15 bari, plus funcţii de clătire, curăţare, decalcifiere, setare pentru duritatea apei şi filtru Claris.

5. Mechanical Password Door Lock - PLATINUM 31

Mechanical Password Door Lock - PLATINUM 31

Fie că aveţi o cameră devenită birou acasă şi nu vreţi să intre cel mic în ea, sau un depozit, sau un copil adolescent care vrea extra intimitate, o încuietoare mecanică cu parola sună ca o idee bună. Asta deşi poate fi un sistem învechit, având în vedere că deja sunt yale cu cititor de amprente. Eu am găsit acest mecanism la 48.96 dolari la GearBest.com.

Nu are nevoie de alimentare, operează 100% mecanic şi nu necesită cheie sau vreun card. Pur şi simplu bagi codul şi intri. Include tot pachetul de accesorii aferente şi manual de instalare. Cântăreşte 790 de grame, iar codul ar fi setat cu un soi de pensete speciale.

6. LEMFO LEM7 Multifunktions-Smartwatch 4G Unabhängiges Telefonanrufnetzwerk 1 GB + 16 GB Smartwatch

Ce m-a atras la acest ceas? Cadranul edge to edge pe care îl etalează şi faptul că are suport 4G, ceva ce nu vezi în fiecare zi la un purtabil. Are 1 GB RAM şi 16 GB stocare, dotări de telefon entry level cu Android. Costă 100 de euro la Cafago.com şi are un ecran AMOLED de 1.39 inch, GPS şi nano SIM. Se conectează la terminale cu iOS şi Android şi are chiar şi o cameră de 2 megapixeli pentru fotografii şi captura video.

Poate realiza apeluri, să se conecteze la reţele 4G şi are căutare vocală chiar. Bateria este de 580 mAh, dar am înţeles că ar avea şi un power bank portabil la pachet, care mai adaugă 700 mAh.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×