Turul Magazinelor #523: Două televizoare la preţ bun, espressor şi combină frigorifică la câteva sute de lei + avion teleghidat

2.146 ori
<b>Turul Magazinelor #523: Două televizoare la preţ bun, espressor şi combină frigorifică la câteva sute de lei + avion teleghidat</b>E începutul unei noi săptămâni, care vine la pachet cu oferte proaspete şi lichidări de stocuri. Noi am găsit pentru voi câteva televizoare atractive, un espressor şi o combină frigorifică, dar şi un avion teleghidat. Toate acestea plus o maşină

E începutul unei noi săptămâni, care vine la pachet cu oferte proaspete şi lichidări de stocuri. Noi am găsit pentru voi câteva televizoare atractive, un espressor şi o combină frigorifică, dar şi un avion teleghidat. Toate acestea plus o maşină de tuns iarba la câteva sute de lei se află mai jos.

1. Espressor MYRIA MY4182

MYRIA MY4182

Începutul de an e deprimant când e întuneric şi frig toată ziua şi nu ai energie. Nu strică un espressor care să nu rupă totuşi puşculiţa, precum cel pe care tocmai l-am găsit la Altex.ro. Aparţine celor de la Myria, care cred că sunt un brand autohton şi costă sub 400 de lei. Include boiler din aluminiu, buton reglabil pentru aburi şi are timp de preîncălzire de aproximativ 50 de secunde.

Are şi funcţie de spumare lapte cu presiune ridicată, iar suportul şi filtrul pot fi depozitate în spatele espressorului. Capacitatea rezervorului de lapte este de 0.7 litri.

2. Televizor Samsung 55Q8DNA, 4K, QLED

Samsung 55Q8DNA

Televizoarele QLED sunt practic următorul pas după OLED, iar acest model este unul high end, care la debut costa multe mii de lei. Acum a mai scăzut puţin şi a ajuns la 5499 lei la eMAG.ro. Are tot ce poţi cere de la un TV modern, de la muchiile înguste la rezoluţia 4K, funcţii smart şi o diagonală mare, de 139 cm. Oferă un negru profund, culori foarte vii, cu funcţie Q8D, care aduce un volum de culoare de 100%.

Are şi HDR, tehnologie Quantum Dots (care faţă de OLED-uri nu arde în timp ecranul). Datorită designului fără margini, puteţi pune televizorul ca un tablou pe perete pentru imersivitate. Are şi asistent vocal şi poate controla aparatele inteligente din casă.

3. Televizor LED Horizon 43HL7520U, 109 cm, 4K

Horizon 43HL7520U

Rămânem la televizoare 4K, dar în alt registru, cu acest model Horizon accesibil, cu panou LED şi diagonală de 109 cm. Costă doar 1098 lei la PCGarage.ro şi vine cu 5 ani garanţie şi service autorizat în România Depanero, în caz de Doamne Fereşte. Are două boxe de 8W, stereo şi cu egalizator, acustică Dolby Digital Plus, un port USB 2.0, 2 HDMI-uri, intrare PC şi SCART. Mai are şi slot CI+ şi poate reda filme, muzica şi poze de pe dispozitive USB.

4. Maşină de tuns iarba Heinner VMGE002

Heinner VMGE002

Încă mai e zăpadă afară şi se mai anunţă ninsori, dar asta nu înseamnă că nu ne gândim la primăvară si vară. Am descoperit la evoMAG.ro o maşină de tuns iarba Heinner, care costă doar 294 de lei. Heinner este o marcă bună, iar preţul este de nerefuzat. Produsul este uşor de pornit şi de întreţinut, are un design compact şi motor cu perii. Vine cu frână mecanică şi cântăreşte în jur de 8 kilograme.

5. Combină frigorifică Albatros CF35A+

Albatros CF35A+

Orice combină frigorifică sub 1000 de lei merită cel puţin atenţia voastră. Noi am găsit la Cel.ro o combină frigorifică albatros Clasa A+, care ajunge să coste doar 799 lei. Secretul său? E vorba despre o unitate resigilată, dar avantajul e că tot primim 3 ani garantie. Are uşoare lovituri pe laterală stânga şi pe uşă şi muchie. Capacitatea sa netă este de 273 de litri şi înălţimea de 1.76 metri. Are şi iluminare LED, termostat reglabil, uşi reversibile şi picioare reglabile.

6. Avion de jucărie

Avion de jucărie

Dacă aţi obosit de atâtea drone şi vreţi să vă întoarceţi la clasicul aeromodelism, aveţi la dispoziţie acest model de avion de jucărie de la Cafago.com. Costă 48.59 euro şi vine cu telecomandă wireless. Este gândit să fie o machetă de avion Cessna 182. Dispune de  3 motoare şi un corp rezistent, chiar şi la picajele mai dure.

E uşor de controlat, chiar şi pentru începători şi se poate mişca în sus, jos, dreapta, stânga, la 360 de grade, spiralând sau rotindu-se. Zboară 25 de minute cu o încărcare de până la 60 de minute

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×