Turul Magazinelor #514: Pachet laptop cu Windows 10 şi Office, card cadou la produse fitness eMAG.ro, HDD şi Mi Band 3 la super preţ

1.652 ori
<b>Turul Magazinelor #514: Pachet laptop cu Windows 10 şi Office, card cadou la produse fitness eMAG.ro, HDD şi Mi Band 3 la super preţ</b>Ne apropiem repejor de weekendul în care toată lumea va da iureş în magazine să ia cadouri şi aţi face bine să vă comandaţi online produsele dorite încă de acum, pentru a evita cozile. Noi am selectat câteva oferte foarte bune pentru voi

Ne apropiem repejor de weekend-ul în care toată lumea va da iureş în magazine să ia cadouri şi aţi face bine să vă comandaţi online produsele dorite încă de acum, pentru a evita cozile. Noi am selectat câteva oferte foarte bune pentru voi, unele la produse cam domestice şi banale, ştiu, dar sunt bune şi acelea. Avem becuri, aparate de fitness, un HDD, brăţară de fitness şi un microscop profi, plus un pachet de laptop, mouse, husă, Windows şi Office.

1. Pachet laptop MYRIA MY8311GD 

MYRIA MY8311GD

La Altex.ro am găsit o ofertă foarte bună pentru Back to School, doar că se petrece în perioada "Back to vacanţă de iarnă". La sub 1000 de lei ai un laptop, cu Windows 10 Home preinstalat, Office 365, husă şi mouse. Pachetul este unul compact şi cu un design drăguţ, iar brandul Myria din ce ştiu este unul românesc.

E vorba aici despre laptop-ul Myria MY8311, vine cu 4 GB RAM şi suport pentru SSD extra. Are ecran Full HD de 13.3 inch cu panou IPS LCD, difuzoare duale şi procesor Intel Celeron N4000, plus o baterie de 4000 mAh. Are şi 2 porturi USB 3.0 şi un micro HDMI. Chiar mi se pare un cadou reuşit pentru un elev, sau chiar un student.

2. 15% card cadou eMAG.ro pentru produse fitness

Produse fitness

eMAG.ro îţi dă un card cadou de 15% din valoarea produselor de fitness dacă plasezi comanda între 18 şi 23 decembrie. Cardul se poate folosi între 1 ianuarie 2019 şi 13 ianuarie 2019. Eu am ales o bicicletă pliabilă la doar 549 lei, cu corzi şi care pune sângele în mişcare şi antrenează muşchii.  Am găsit şi un Aparat fitness MediaShop Vibro Shaper, 99 trepte viteză, care costă 999 lei şi simulează alergarea şi mersul pe jos pe distanţe lungi, lucrând muşchii prin vibraţii.

3. Becuri accesibile la evoMAG.ro

Becuri

Aceste preţuri chiar mi se par chilipir, mai ales dacă v-aţi plictisit de becurile de la supermarket, sau cele Philips scumpe de la Media Galaxy.

  • Set 4 becuri Led 2R A602230, A60, E27, 12W: 25 lei
  • Bec Led Sylvania ToLedo GLS V4: 9.99 lei

4. HDD extern WD My Passport 3TB

WD My Passport 3TB

La PCGarage.ro am găsit un HDD extern Western Digital care este ideal pentru curăţenia de iarnă între filme, muzică, proiecte Photoshop, fotografii de familie şi altele de gen. Costă doar 429.99 lei şi ar fi bun şi pentru a ţine jocurile de PS4. Are conector USB 3.0 şi criptare 256 bit AES.

5. Brăţara fitness Xiaomi Mi Band 3

Xiaomi Mi Band 3

O brăţară de fitness testată de noi şi apreciată pentru viaţa bateriei şi ecranul luminos, Mi Band 3 a ajuns să coste doar 129 lei la PCGarage.ro. Are senzor de puls, 20 de zile de autonomie şi ergonomie excelentă. E atât de uşoară că nu o veţi simţi la încheietură. Se conectează la telefoane cu Android sau iOS, monitorizează şi somnul, caloriile arse şi paşii. Oferă şi notificări şi este rezistentă la apă.

6. Microscop

Microscop

La Cafago.com am găsit un microscop high end, care costă pe măsură: 182 euro. E genul de device bun pentru cei care se ocupă de optică, de ochelari, de lentile, dar şi pentru cei care studiază chimia, biologia, fizica. Sau pentru meşterii care repară ceasuri, telefoane, electronice cu componente fine.

E clar că o persoană care cumpără un microscop electronic de gen va face şi bani cu el şi are un laborator de un anumit fel. Are şi control prin telecomandă de la distanţă şi ieşire USB, AV OUT, HDMI şi card de memorie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×