Cel mai proaspăt Beta Android Pie + One UI aduce funcția Adaptive Battery pe Galaxy S9 și Note 9

1.995 ori
<b>Cel mai proaspăt Beta Android Pie + One UI aduce funcția Adaptive Battery pe Galaxy S9 și Note 9</b>Dacă într-o tabără avem producătorii care au reușit să aducă Android 9.0 Pie deja pe multe terminale din portofoliu, iată că în tabăra opusă îi avem pe cei de la Samsung care la ora actuală nu au nici măcar un smartphone pe piață care

Dacă într-o tabără avem producători precum Nokia care au reușit să aducă Android 9.0 Pie deja pe multe terminale din portofoliu, iată că în tabăra opusă îi avem pe cei de la Samsung care la ora actuală nu au nici măcar un smartphone pe piață care să ruleze acest OS. Și în momentul de față are loc un program de testare beta a lui Android Pie + One UI, program desfășurat pe terminalele Galaxy S9, Galaxy S9 și Note 9.

Samsung One ui

Aflăm că în aceste zile a venit o nouă versiune beta ce aduce în prim plan funcția Adaptive Battery. Aceasta este bazată pe AI și învață modul în care folosești anumite aplicații de pe telefon de-a lungul timpului și folosește aceste date cu scopul de a îmbunătăți autonomia bateriei.

Un exemplu sunt scenariile în care se accesăm o anumită aplicație rar și în care nu petrecem prea mult timp, acesta fiind închisă imediat de către funcția Adaptive Battery pentru a nu rămâne în background și consuma baterie. Cei cu Android Pie Beta pe S9, S9+ sau Note 9 pot accesa funcția de aici din secțiunea Setări - Device Care - Baterie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×