Mini Turul Magazinelor #63: Laptop cu Windows 10 sub 700 lei, Nokia 6.1 Plus la preţ fantastic şi un monitor touch la suma corectă

1.494 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #63: Laptop cu Windows 10 sub 700 lei, Nokia 6.1 Plus la preţ fantastic şi un monitor touch la suma corectă</b>În prag de weekend avem pentru voi o ediţie Mini a Turului Magazinelor, de această dată cu produse la preţ excelent. Avem un monitor touch pentru profesionişti, care vine la un preţ tare bun, dar şi un laptop la sub 700 lei

În prag de weekend avem pentru voi o ediţie Mini a Turului Magazinelor, de această dată cu produse la preţ excelent. Avem un monitor touch pentru profesionişti, care vine la un preţ tare bun, dar şi un laptop la sub 700 lei, cu Windows 10 preinstalat. Am găsit un Nokia 6.1 Plus la un preţ fantastic şi o trotinetă la o sumă rezonabilă, care te va ajuta să zburzi în această primăvară. Iată ofertele:

1. Laptop MYRIA MY8311RD

 MYRIA MY8311RD

În cazul în care căutaţi un laptop pentru cel mic, un laptop secundar de avut în casă, în cazul în care se strică cel principal, aceasta ar fi o alegere bună. Nu de alta, dar acest device costă sub 700 de lei la Altex.ro şi vine şi cu Windows 10 Home preinstalat. Are 32 GB stocare eMMC, 4 GB RAM şi are marele avantaj al unui ecran Full HD de 13.3 inch. Nu arată rău deloc pe roşu şi are dotări de Chromebook, la preţ mai mic decât un Chromebook.

Din ce văd în recenzii se descurcă binişor cu Office, YouTube, playback video şi audio. Posibil să fie nevoie să îi adăugaţi un SSD sau un card SDXC pentru extra stocare.

2. Nokia 6.1 Plus (X6)

Nokia 6.1 Plus (X6)

Poate cel mai bun raport calitate/preţ pentru vreun telefon găsit vreodată de mine pe GearBest.com îl are are acest Nokia X6 aka Nokia 6.1 Plus. Costă doar 713 lei şi la această sumă aduce procesorul Snapdragon 636 găsit pe un ZenFone 5 care costă aproape dublu. Are şi 4 GB RAM, 64 GB stocare şi arată binişor, cu bretonul său îngust.

Primiţi şi un ecran de 5.8 inch Full HD+ şi o cameră duală de 16 MP + 5 MP în spate, plus una selfie de 16 MP. Dacă are camere la fel de bune ca Nokia 5.1 Plus care a primit recenzia noastră deja stăm bine.

3. Trotinetă electrică ARCHOS Bolt Jr

ARCHOS Bolt Jr

Dacă aţi urmărit în ultima vreme ştiri şi reportaje la TV, aţi observat că fenomenul trotinetelor electrice e în plină expansiune şi creştere. Acest model e gândit că un companion pentru cei mici şi PCGarage.ro îl vinde la suma de 728 lei. Are ghidon ajustabil, autonomie de până la 5 kilometri şi viteză de până la 12 km/h. Cântăreşte doar 8 kilograme şi suporta până la 80 kilograme. Archos este un brand francez în care avem incredere. 

4. Monitor Dell P2418HT, Full HD

Dell P2418HT

Profesioniştii în ale editării grafice, foto şi video au un mare boost de productivitate, atunci când trec la un monitor tactil. E mult mai uşor să interacţionezi cu softuri de editare şi desen aşa. Am găsit un monitor pentru ei la un preţ rezonabil, de 1299 lei la evoMAG.ro. Are diagonală de 23.8 inch, rezoluţie Full HD, conectori HDMI, VGA şi DisplayPort.

Muchiile sunt foarte înguste, aşa că te vei scufunda în spaţiul de lucru. Pivotul se poate înclina foarte uşor pentru unghiul ideal de lucru. E util şi pentru sarcini Office şi are tehnologia ComfortView, pentru a nu obosi ochii.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×