Turul Magazinelor #517: Samsung Galaxy A8 (2018) iarăşi la reducere, accesorii pentru el, preţuri foarte mici la carduri SD şi irigator bucal

1.996 ori
<b>Turul Magazinelor #517: Samsung Galaxy A8 (2018) iarăşi la reducere, accesorii pentru el, preţuri foarte mici la carduri SD şi irigator bucal</b>A început anul 2019, iar reducerile au revenit şi ele. Acum nu mai e momentul de Black Friday sau "reduceri de Crăciun", ci e momentul lichidărilor de stoc. Trebuie primenite stocurile şi ca atare am putea prinde nişte oferte tare bune

A început anul 2019, iar reducerile au revenit şi ele. Acum nu mai e momentul de Black Friday sau "reduceri de Crăciun", ci e momentul lichidărilor de stoc. Trebuie primenite stocurile şi ca atare am putea prinde nişte oferte tare bune. Câteva am găsit deja, în frunte cu preţul bun al lui Samsung Galaxy A8 (2018), dar şi preţuri bune de tot la carduri SD, huse pentru Galaxy A8 şi un irigator bucal. Avem şi o unealtă specială pentru reparat telefoane şi o unealtă pentru cei care lucrează cu lemn.

1. Samsung Galaxy A8 (2018)

Samsung Galaxy A8 (2018)

Unul dintre telefoanele lansate cu fix un an în urmă, în primele zile din ianuarie, cel puţin în România, Samsung Galaxy A8 (2018) a ajuns să coste sub 1200 de lei la Altex.ro. Oferta e cu atât mai bună cu cât acesta este unul dintre cele mai atractive telefoane midrange ale anului 2018. Este excelent la display, are autonomie extinsă, performanță solidă la jocuri şi utilizare de zi cu zi şi camerele sale au bătut un Nokia 8, care se dorea a fi flagship.

L-am numit chiar rival pentru un Galaxy S7, S7 Edge şi în anumite privinţe şi Galaxy S8. Are design arătos şi cu puţin noroc primeşte şi Android Pie în perioada următoare.

2. Huse Galaxy A8 (2018)

Huse Galaxy A8 (2018)

Şi dacă tocmai aţi cumpărat un Galaxy A8 (2018), e păcat să nu aveţi şi huse pentru el, unele originale Samsung:

  • Husă Flip Cover, Neon Orchid Gray: 139 lei
  • Husă Flip Cover, Neon Blue: 139 lei
  • Husa Flip Cover, Neon Gold: 139 lei

3. Carduri SD la reduceri mari pe evoMAG.ro

Carduri SD

evoMAG.ro are reduceri mai ceva ca de Black Friday la carduri de memorie. Un card de 128 de GB ajunge să coste doar 97 de lei, un model Kingston Clasa 10 cu 80 MB/s viteză citire şi 10 MB/s scriere. La un buget mai mic avem un card de 32 GB, un Sandisk la suma de 37 de lei. E tot clasa 10 şi vine cu adaptor SD. Pentru 49 de lei puteţi cumpăra un card Kingston Select microSDXC de 64 GB, cu viteză de 80 MB/s citire şi 10 MB/s scriere.

4. Irigator bucal Panasonic EW1211W845

Panasonic EW1211W845

O bună perioadă de timp medicii dentişti au insistat să îmi cumpăr periuţă electrică. Apoi brusc nu mai era de ajuns şi irigatorul bucal era soluţia să previn parodontoza. Problema e că astfel de aparate erau cam scumpe, gravitau pe la 100 de euro destul de des. De aceea mi se pare un chilipir că PC Garage vinde un irigator oral Panasonic la doar 198 de lei.

Curăţă mai uşor spaţiile dintre dinţi, având pompă dublă de aer şi apă şi puteţi regla intensitatea jetului pe 3 niveluri.

5. Microscop

Microscop

Din când în când mai punem câte un microscop în Turul Magazinelor, în general unele scumpe şi puternice, pentru sarcini de laborator. Acum avem unul midrange, dar destinat lucrului cu electronice. Este un model gândit pentru reparaţiile de telefoane şi costă doar 37.99 dolari la Gearbest.com. Are mărire până la 600X şi vine cu ecran LCD de 4.3 inch.

6. Aparat pentru măsurare umiditate lemn

Aparat masurare umiditate

Din ciclul "lucruri care nu ştiam că există", tot la GearBest.com am găsit un aparat care măsoară umiditatea lemnului. Util dacă eşti pădurar, tâmplar sau lucrezi cu lemnul zilnic. Costă doar 10.99 dolari şi are un display care afişează umiditatea în procente, plus 2 pini ascuţiţi de introdus în lemn. Util şi pentru agricultori în această perioadă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×