Prima fotografie reală cu Samsung Galaxy S10 (Beyond 1) este aici prin Evan Blass

6.806 ori
<b>Prima fotografie reală cu Samsung Galaxy S10 (Beyond 1) este aici prin Evan Blass</b>Anul 2019 începe în forţă, cel puţin pentru Evan Blass, care ne prezintă ceea ce pare a fi o fotografie cu Samsung Galaxy S10 Beyond 1. Privim cu precauţie scăparea şi mai jos aflaţi câteva extra detalii despre dispozitivul high-end

Anul 2019 începe în forţă, cel puţin pentru Evan Blass, care ne prezintă ceea ce pare a fi o fotografie cu Samsung Galaxy S10 Beyond 1. Privim cu precauţie scăparea şi mai jos aflaţi câteva extra detalii.

Acelaşi Evan scrie că a mai aflat şi că terminalul va putea încărca wireless alte telefoane, după modelul lui Huawei Mate 20 Pro. Pentru a clarifica orice confuzie, acesta este modelul Samsung Galaxy S10 cel de bază, de aici şi numele Beyond 1. Ar avea diagonală de 5.8 inch și cameră duală în spate. Beyond X este cel ultra high end, cu diagonală mare, două camere frontale, 4 camere în spate şi 5G.

Galaxy S10

Mai avem şi un Samsung Galaxy S10+, de 6.3 ~ 6.4 inch,  probabil un "Beyond 2", cu două camere selfie şi 3 în spate, plus cel Galaxy S10 Lite. Revenind la Galaxy S10 Beyond 1, aceasta ar fi teoretic prima sa fotografie reală, dar poate la fel de bine să fie o randare bine făcută. A se remarca şi iconurile ascunse pe ecran, cu un aranjament inedit, plus camera selfie singulară, cu decupaj în ecran.

Observăm şi colturile uşor curbate ale ecranului şi muchiile curbate, faţă de Galaxy S10 Lite, care va avea un ecran plat. Vă reamintesc că Samsung Galaxy S10 e aşteptat să debuteze pe 24 februarie şi să se vândă de la începutul lui martie. Va avea 4 versiuni, iar Beyond X ar putea sosi ceva mai târziu. În ultima vreme am văzut foarte des protecţii ale ecranelor pentru toate cele 4 modele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×