Turul Magazinelor #478: Samsung Galaxy S9+ la reducere, telefon cu 4 GB RAM la sub 1000 lei, scaun gaming cu discount şi cameră marşarier auto

1.747 ori
<b>Turul Magazinelor #478: Samsung Galaxy S9+ la reducere, telefon cu 4 GB RAM la sub 1000 lei, scaun gaming cu discount şi cameră marşarier auto</b>Cu toate că această zi de 10 septembrie marchează startul școlii și totodată terminarea campaniilor promoționale de tip Back to School, nu este cazul să disperați pentru că discount-urile continuă. Un nou val de reduceri ne aduce astăzi o serie

A început şcoala, dar nu disperaţi pentru că a început şi un nou val de reduceri. Avem două produse auto în acest tur, o cameră pentru marşarier şi un emiţător Bluetooth car kit, dar şi două telefoane cu preţ redus, un LG şi un Samsung foarte celebru de ceva vreme. Am găsit şi un scaun de gaming la doar câteva sute de lei, plus un sistem de iluminare LED pentru treptele din grădină. Toate acestea se află mai jos:

1. Samsung Galaxy S9+

Samsung Galaxy S9+

Chiar dacă o perioadă de timp a gravitat pe la 3.275 lei, Samsung Galaxy S9+ a revenit la mai toţi retailerii de la noi pe la 3400 de lei în acest moment. Toţi în afară de evoMAG.ro, care îl vinde la sub 3200 de lei. Avem de-a face aici cu flagshipul Samsung pe anul curent, unul dintre telefoanele cu cea mai bună cameră duala din acest an şi cu cel mai imersiv ecran cu siguranţă. Nici bateria şi difuzoarele stereo nu sunt deloc de neglijat şi diferenţele faţă de Galaxy Note 9 sunt minime la performanţă. Are 6 GB RAM şi puternicul procesor Exynos 9810 la interior.

2. Cameră video marşarier

Cameră video marşarier

Dacă nu vi se pare de ajuns sistemul de oglinzi al maşinii voastre, aveţi întotdeauna alternativa unei camere, care vă va ajuta la marşarier. Cele mai multe accidente ce implică parcarea se petrec când dai cu spatele, toată lumea ştie asta. De aceea e bine să ai un unghi larg şi detaliat asupra zonei în care parchezi. eMAG.ro pune la bătaie un pachet de cameră video marşarier auto cu 8 LED-uri şi monitor pliabil LCD pentru bord la suma de 229 lei.

Sistemul este activ atunci când porniţi treapta de marşarier, rezistă la apă şi şocuri şi avem şi 2 intrări video la dispoziţie. Cele 8 LED-uri asigură vizibilitatea pe timp de noapte. Rezoluţia ecranului TFT LCD este de 480 x 272 pixeli.

3. Scaun gaming Inaza Legion

Inaza Legion

Încă o zi şi încă un produs de gaming la reducere. De această dată este vorba despre scaunul de gaming Inaza Legion Black-Red, care ajunge să coste doar 399 lei la Cel.ro. Chilipirul real e că primiţi şi un bonus, sub forma unui kit de gaming Gamdias, care include o tastatură şi un mouse, care separat ar costa 99 de lei. Scaunul este din material PU, permite diferite reglaje pe înălţime şi înclinare şi are un sistem de aerisire în zona spatelui.

4. LG Q6+

LG Q6+

Printre chilipirurile PCGarage.ro din aceste zile am găsit un telefon LG cu 4 GB RAM. Orice telefon cu 4 GB RAM la sub 1000 de lei merită luat în calcul, iar aici avem un model de 849 lei. Vine cu carcasă certificată militar, deci peste medie de rezistenţă, 64 GB stocare şi ecran Full HD de 5.5 inch. Procesorul este un Snapdragon 435 şi avem şi slot microSD şi o cameră principală de 13 MP. Vine şi cu baterie de 3000 mAh. Rival mai mult decât bun pentru Moto G6 Play.

5. Lampă LED

Lampă LED

Pentru doar câţiva dolari găsiţi la GearBest.com un sistem de iluminare pentru treptele din grădina voastră. Costă doar 3.59 dolari şi include lămpi LED cu incinta din oţel inoxidabil. Reţineţi că preţul se aplică pentru o singură lampă de gen, dar recomand să luaţi mai multe, pentru că suma e ridicolă. Avem şi un panou solar care le încarcă şi 6-8 ore de soare înseamnă 8 ore de iluminare ulterior.

6. Transmițător FM

Transmițător FM

Dacă doriţi să transmiteţi muzica de pe telefonul vostru spre sistemul audio al maşinii şi nu vreţi să vă complicaţi cu fire, adaptoare şi alte nebunii, avem acest mic dongle la dispoziţie. Este un transmiţător FM cu preţ de 8.59 dolari la Lightinthebox. Se conectează la brichetă, are două porturi USB pentru încărcare, MP3 player şi permite şi preluarea de apeluri telefonice. Suportă şi navigare vocală şi se conectează la sistemul audio al maşinii prin cablu audio de 3.5 mm.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×